Προσφατα
.

4.10.13

Δεν φτάνει

του Γιάννη Λαζάρου
Δίκτυο επικοινωνίας εναντίον της βίας με σλόγκαν “Φτάνει πια” ξεκινά η ΝΔ. “Δεν υπάρχει δικαιολογημένη και αδικαιολόγητη βία”, σύμφωνα με το δελτίο τύπου. Ερωτήματα γεννά αυτό το κίνημα “υπέρ της ειρήνης” των κομματόσκυλων. Αν μία γυναίκα την ώρα της απόπειρας βιασμού της χτυπήσει τον βιαστή με πέτρα στο κεφάλι θα είναι δείγμα βίας; Θα την στείλουμε στην ηλεκτρική καρέκλα επειδή το ένστικτο της επιβίωσης την ώθησε να υπερασπιστεί την ζωή της; Αυτή είναι βία για τους “ειρηνιστές”. Δεν είναι όμως βία όταν νόμοι που θεσπίζονται από την κυβέρνηση στέλνουν παιδιά σε ιδρύματα λόγω έλλειψης φαγητού, όταν καρκινοπαθείς μοιράζονται την χημειοθεραπεία τους γιατί ο ένας στους δύο είναι ανασφάλιστος, όταν άρρωστοι εκλιπαρούν στα φαρμακεία να τους δοθούν βερεσέ φάρμακα, όταν σου παίρνουν το σπίτι για δημιουργημένα από πολιτικούς χρέη, όταν σου επιβάλλουν στον τόπο σου εργοστάσια σπέρνοντας παντού αρσενικό, όταν σε αναγκάζουν να φουντάρεις από την ταράτσα, όταν ΜΑΤ σου ανοίγουν το κεφάλι γιατί διαδηλώνεις για τα καταπατημένα δικαιώματά σου. Αυτά είναι νόμιμη βία, είναι ηθική βία, είναι επιβεβλημένη διότι είναι κομματική! 
Τούτος εδώ ο τόπος, “ειρηνικά” κομματόσκυλα, με τη βία παρέμεινε ελεύθερος μέχρι που εσείς εκμεταλλευτήκατε αυτή την αιματοβαμμένη βία για να βγείτε στο προσκήνιο. Βία είναι η επανάσταση, βία είναι η αντίσταση, με βία και αίμα αποκτιέται η ελευθερία. Βίαιοι ήταν όλοι αυτοί που τους θυμάστε σε εθνικές εορτές και παρελάσεις. Από τον φαντάρο στο Ρούπελ μέχρι τον Παναγούλη! Τι θέλετε να μάς πείτε τώρα; Επειδή εσείς είστε από πάνω και επιΒΑΛΕΤΕ ό,τι σας γουστάρει, εμείς οι από κάτω θα καθόμαστε και θα τα ανεχόμαστε όλα με ειρηνικές αντιδράσεις ξυπνώντας με το ζόρι από μέσα μας έναν Γκάντι; 
Ακόμα και ο Σαμαράς ως θρησκευόμενος Χριστιανός ασπάζεται την βία όταν φιλάει με δάκρυ τις εικόνες του Ραφαήλ και Γαβριήλ που ένας κρατάει το σπαθί και ο άλλος την ρομφαία. Ξηλώστε και τις εικόνες γιατί χαλάνε τον Παράδεισο που δημιούργησε η Μέρκελ και εσείς σπρώχνεστε να μπείτε μέσα. 
Αλλάξτε και τον εθνικό ύμνο γιατί την Ελευθερία την γνωρίζει “από την κόψη του σπαθιού την τρομερή”. Δυστυχώς για σας, έπρεπε να την γνωρίζει από το ειρηνικό σκύψιμο στην επιβολή κάθε τυράννου. 
Την έχετε δει δικαστές που θα ορίζετε εσείς ότι οποιοδήποτε βία είναι κατακριτέα. Βέβαια τον κώλο σας φυλάτε διότι ποτέ δεν παλέψατε για τον ΒΙΟ σας. Διότι αν το κάνατε έστω και μία φορά θα γνωρίζατε ότι το δικό σας “Φτάνει πια” είναι η επιβολή μιας ζωής που εμάς "Δεν μας φτάνει".-

Εκπομπή 4-10-2013


« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια