Προσφατα
.

3.10.13

Εχθρός εγώ, Ρε;

του Γιάννη Λαζάρου
Εξτρεμιστής! Καινούριος επιθετικός προσδιορισμός θα ακολουθεί τον οποιονδήποτε είναι αντίθετος με την ΕΕ και το ΝΑΤΟ. Τελειώνουν την ιστορία με τους “Μνημονιακούς” και “Αντιμνημονιακούς”. Τώρα ξεκινάει το “Φιλοευρωπαϊστής” και “Αντιευρωπαϊστής” με αρχηγό των φιλοευρωπαϊστών τον ίδιο τον πρωθυπουργό και με ακόλουθους όλους τους πολιτικούς χώρους εκτός των “άκρο” αριστερών κομμάτων. Ο πρωθυπουργός στο οικείο γι' αυτόν έδαφος των ΗΠΑ κήρυξε τον πόλεμο όχι εναντίον του ναζισμού αλλά του εξτρεμισμού. Δεν φθάνουν όλα όσα μάς έχουν βρει, τώρα είμαστε και εχθροί του Κράτους όλοι όσοι θεωρούμε ότι η Ε.Ε δεν είναι τίποτε λιγότερο από ένα ναζιστικό μόρφωμα. 
Πού να ακουμπήσεις τώρα ως πολίτης μιας δανειολήπτριας χρεοκοπημένης χώρας; Έχουν παρέλθει ανεπιστρεπτί οι εποχές που υπήρχε ένας πολιτικός χώρος που δρούσε ως άμυνα στις αντιρρήσεις σου απέναντι σε νόμους και στις διεκδικήσεις σου. Κυβέρνηση και αντιπολίτευση πλέουν αντάμα καθαρά εναντίον σου. Αποδεχόμενοι και οι δύο το χρέος, αποδεχόμενοι ότι χωρίς Ευρώπη δεν γίνεται, αποδεχόμενοι ότι καλύτερα ραγιάς παρά εξτρεμιστής, έμεινες ως πολίτης ολομόναχος. Ο ένας στην Αμερική να χαρακτηρίζει εχθρούς της δημοκρατίας αυτούς που δεν καταπίνουν το χάπι της πολιτισμένης Ευρώπης και την συνέργεια σε δολοφονίες λαών ως μέλος του ΝΑΤΟ, ο άλλος να βρίσκεται στην Ευρώπη και να κλείνει συμφωνίες με τους ναζιστές που έφεραν την χώρα σου και εσένα στην απόγνωση ζητώντας το προεδριλίκι της Κομισιόν. 
Με τις θέσεις που παίρνουν όλοι τους (εκτός των εξτρεμιστών) ένα πράγμα αποδεικνύεται: Ότι και ήξεραν που την πήγαινε την κατάσταση η ΕΕ και συμμετείχαν χωρισμένοι δήθεν σε μνημονιακούς και αντιμνημονιακούς για να μην τους πάρει και τους σηκώσει η οργή του κόσμου. 
Εξτρεμιστές εμείς, αλλά και αυτοί αποδεδειγμένα φιλοναζιστές γιατί μπορεί να είμαστε σε απόγνωση αλλά για το τι είναι Ε.Ε το γνωρίζουμε πολύ καλά. 


Εκπομπή 3-10-2013

« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια