Προσφατα
.

8.1.12

Όροι Χρήσης

Η εφημερίδα «στον Τοίχο» είναι εξαρτημένη μόνο από την αλήθεια και γι' αυτό δεν έχει ούτε θα έχει κανέναν χορηγό. Για την εφημερίδα ισχύουν τα κάτωθι: 

α) Στον Τοίχο γράφουν πέντε επαγγελματίες δημοσιογράφοι και τρεις ανεξάρτητοι συντάκτες. Κανένας από τους συνεργάτες του Τοίχου δεν έχει την δημοσιογραφία ως βιοποριστικό επάγγελμα συνειδητά και από θέση. 

β) Δεν ανήκουμε σε κανέναν κομματικό χώρο, κίνημα, ομάδα κλπ και ΟΥΔΕΜΙΑ σχέση έχουμε με ιστότοπους και ιστοσελίδες που αναδημοσιεύουν τα κείμενα της εφημερίδας. 

γ) Τα κείμενα που υπογράφονται από τους συντάκτες είναι αποκλειστικά πνευματική ιδιοκτησία της εφημερίδας. 

δ) Επιτρέπεται η αναδημοσίευση κατόπιν αδείας υπό την προϋπόθεση της αναφοράς του ονόματος συντάκτη και της εφημερίδας (στον Τοίχο) χωρίς καμία τροποποίηση του τίτλου, κειμένου και εικόνων που το συνοδεύουν. Προϋπόθεση για κάθε αναδημοσίευση είναι να έχει ενεργό σύνδεσμο (link) στο όνομα της εφημερίδας που θα αναφέρεται ΟΛΟΓΡΑΦΩΣ. 

ε) Απαγορεύουμε την αναδημοσίευση των άρθρων, ρεπορτάζ κ.λπ της εφημερίδας μας σε οιονδήποτε ιστότοπο διαθέτει διαφημίσεις. 

στ) ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια της εφημερίδας. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα. 
στον Τοίχο © 2015.
« PREV
NEXT »