Προσφατα
.

1.10.20

Μαζί μέχρι την τελειταία στιγμή

Ο Hubert και Η Kalisa ζούσαν στο ζωολογικό κήπο του Λος Άντζελες, πέθαναν ταυτόχρονα, έτσι ώστε να μη χρειάζεται να ζήσει ο ένας χωρίς την άλλη προς το τέλος του βίου τους. 
21 χρόνια πιστοί εραστές, γνωστοί για τις «συχνές αγκαλιές» οι οποίες εντυπωσίαζαν τους επισκέπτες όσο και το προσωπικό. 
 
Ο Hubert γεννήθηκε στον ζωολογικό κήπο του Λίνκολν στις 7 Φεβρουαρίου 1999 και απέκτησε 10 παιδιά, ενώ η Kalisa γεννήθηκε στον ζωολογικό κήπο της Οκλαχόμα στις 26 Δεκεμβρίου 1998. 
Συναντήθηκαν αφού μετακόμισαν και οι δύο στον ζωολογικό κήπο του LA , και ενώ δεν έκαναν παιδιά μαζί, ήταν αχώριστοι από τότε. 
Οι αξιωματούχοι του ζωολογικού κήπου του Λος Άντζελες βγήκαν με μια δήλωση που δημοσιεύτηκε στον λογαριασμό τους στο Instagram, λέγοντας: «με μεγάλη λύπη ανακοινώνουμε την απώλεια του αφρικανικού ζεύγους των λιονταριών μας».
 
Σύμφωνα με την Κόκκινη Λίστα της Διεθνούς Ένωσης για τη Διατήρηση της Φύσης (IUCN), το Αφρικανικό Λιοντάρι βρίσκεται στην κατηγορία «ευάλωτα». Ενώ λένε ότι ο «βασιλιάς των ζώων» δεν αντιμετωπίζει επικείμενη εξαφάνιση, υπάρχουν μόνο περίπου 25.000 λιοντάρια που ζουν στην άγρια ​​φύση σε όλη την Αφρική, ενώ τα τρία τέταρτα του πληθυσμού τους βρίσκονται σε σταθερή μείωση. 

« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια