Προσφατα
.

8.4.20

Πωλούνται τα λιμάνια Ηρακλείου, Αλεξανδρούπολης, Βόλου, Ηγουμενίτσας

Εν μέσω κορονοϊού η κυβέρνηση, μέσω του ΤΑΙΠΕΔ ξεκίνησε τις διαδικασίες για την ιδιωτικοποίηση 4 λιμανιών, του Ηρακλείου, της Αλεξανδρούπολης, του Βόλου και της Ηγουμενίτσας! 

Μας λένε ότι έχουμε πόλεμο, μας θέλουν “ενωμένους”, επιμένουν να μην ακούγονται διαφορετικές φωνές, στο όνομα του “κοινού εχθρού”, αλλά αυτοί συνεχίζουν τις καταστροφικές πολιτικές τους! 
Εν μέσω λοιπόν κορονοϊού η κυβέρνηση, μέσω του ΤΑΙΠΕΔ ξεκίνησε τις διαδικασίες για την ιδιωτικοποίηση 4 λιμανιών, του Ηρακλείου, της Αλεξανδρούπολης, του Βόλου και της Ηγουμενίτσας! 
Έτσι στις 31 Μαρτίου δημοσίευσε στην επίσημη σελίδα του την πρόσκληση υποβολής προσφοράς για πρόσληψη Συμβούλου σύνταξης έκθεσης οικονομικού ελέγχου σε σχέση με το έργο αξιοποίησης των 10 Λιμένων. 
Το έργο αφορά στην ιδιωτικοποίηση των Οργανισμών Λιμένων Αλεξανδρούπολης, Ηγουμενίτσας, Ηρακλείου και Βόλου με τη μορφή πώλησης πλειοψηφικού πακέτου μετοχών. 
“Το ΤΑΙΠΕΔ σκοπεύει να προχωρήσει στην εκμετάλλευση των λιμανιών, Αλεξανδρούπολης, Ηγουμενίτσας, Ηρακλείου και Βόλου μέσω πώλησης πλειοψηφικού μεριδίου στο μετοχικό κεφάλαιο της εταιρείας κάθε λιμένα”, αναφέρεται στην σχετική πρόσκληση ενδιαφέροντος. 

« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια