Προσφατα
.

9.4.20

Bill Gates: Επιμένει στον παγκόσμιο εμβoλιασμό

Ο ιδρυτής της Microsoft Μπιλ Γκέιτς, ο οποίος προειδοποιεί για μια παγκόσμια πανδημία εδώ και χρόνια, προωθεί ξεκάθαρα αμφιλεγόμενες τεχνολογίες για όλους τους ανθρώπους. 

Τον Σεπτέμβριο του 2019, μόλις τρεις μήνες πριν εμφανιστεί για πρώτη φορά στην Κίνα, το ID2020, μια βιομετρική εταιρεία με έδρα το Σαν Φρανσίσκο, η οποία έχει την Microsoft ως ένα από τα ιδρυτικά της μέλη, ανακοινώνει αθόρυβα ότι ανέλαβε ένα νέο έργο που περιλαμβάνει την «εξερεύνηση πολλαπλών βιομετρικών τεχνολογιών ταυτοποίησης για βρέφη", η οποία βασίζεται στην "ανοσοποίηση των βρεφών "και χρησιμοποιεί μόνο τις "πιο επιτυχημένες τεχνολογίες". 

Σε μια νέα συνέντευξη, ο Μπιλ Γκέιτς δηλώνει κατηγορηματικά ότι οι μαζικές δημόσιες συγκεντρώσεις δεν θα επανέλθουν "καθόλου" μέχρι να έχουμε μαζικό εμβολιασμό. (δείτε εδώ). Μόνος του το αποφάσισε μόνος του το ανακοίνωσε. 

Για όσους μπορεί να αναρωτιούνται πως μπορεί να μοιάζει μία από αυτές τις "πιο επιτυχημένες τεχνολογίες", σκεφτείτε τον επόμενο κορυφαίο υποψήφιο για να πάρει το συμβόλαιο. 
Οι ερευνητές του Ινστιτούτου Τεχνολογίας της Μασαχουσέτης (MIT) έχουν αναπτύξει αυτό που είναι ουσιαστικά ένα «τατουάζ» υψηλής τεχνολογίας και αποθηκεύει τα δεδομένα σε αόρατη βαφή κάτω από το δέρμα. 
Το «σήμα» θα παραδοθεί μαζί με ένα εμβόλιο, το οποίο κατά πάσα πιθανότητα θα χορηγηθεί από τον παγκόσμιο οργανισμό εμβολίων Gavi, ο οποίος επίσης είναι κάτω από την ομπρέλα του Ιδρύματος Bill & Melinda Gates. 

"Οι ερευνητές δήλωσαν ότι το νεο χρώμα του τατουάζ, αποτελείται από νανοκρυστάλλους που ονομάζονται κβαντικές κουκίδες, εκπέμπει κοντά στο υπέρυθρο φως που μπορεί να ανιχνευθεί από ένα ειδικά εξοπλισμένο smartphone", όπως ανακοινώθηκε από το MIT News. 

Οι φόβοι του Pepe Escobar για το οτι ο κοροναϊός, ο οποίος οδηγεί τον κόσμο σε μια Νέα Μεγάλη Ύφεση, «χρησιμοποιείται ως κάλυψη για την εμφάνιση ενός νέου, ψηφιακού χρηματοπιστωτικού συστήματος, ένα καταναγκαστικό εμβόλιο cum nanochip δημιουργώντας μια πλήρη, ατομική, ψηφιακή ταυτότητα, έγιναν μεγαλύτεροι όταν ο Bill Gates το Σαββατοκύριακο έδωσε μια συναρπαστική συνέντευξη στο CBS This Morning. (εδώ)
Ο Γκέιτς είπε στον οικοδεσπότη Anthony Mason ότι οι μαζικές συγκεντρώσεις θα πρέπει να απαγορευτούν στην εποχή του κοροναϊού, εκτός εάν τεθεί σε εφαρμογή ένα πρόγραμμα εμβολιασμού ευρείας κλίμακας. 

Σύμφωνα με τον Γκέιτς, οτιδήποτε θα μπορούσε να οριστεί ως "μαζική συγκέντρωση" - από τους θεατές που είναι συγκεντρωμένοι σε ένα στάδιο για ένα αθλητικό γεγονός, οι διαδηλωτές στο δρόμο σε διαδήλωση κλπ, θα θεωρούνταν πράξη αστικής ανυπακοής χωρίς εμβόλιο. 
Δεν προκαλεί έκπληξη που ο Γκέιτς επίλεξε την έννοια της "μαζικής συνγκέντρωσης" για να προκαλέσει το κοινό αίσθημα, για τη σύγχρονη δημοκρατική κοινωνία, αν όχι για ένα μεγάλο μαζικό γεγονός μετά το άλλο; Πράγματι, δεδομένου ότι κανείς δεν θα θέλει να χάσει το επόμενο μεγάλο γεγονός, όπως το Super Bowl ή το Comic-Con, την η Eurovision, εκατομμύρια άνθρωποι θα ήταν προβλέψιμα πρόθυμοι για να παραστούν στα γεγονότα να εμβολιαστούν με το νεο εμβόλιο της Microsoft το οποίο σίγουρα θα περιέχει τεχνολογίες παρακολούθησης.
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια