Προσφατα
.

26.7.19

Νοσοκόμος με...συνείδηση

Αυτή είναι μια διδακτική ιστορία και αφορά τον Rademenes, ένα μικρό μαύρο γατάκι. Ο μικρός πολεμιστής επέζησε με θαυματουργό τρόπο μιας λοίμωξης του αναπνευστικού που σχεδόν τον έστειλε στον άλλο κόσμο. 
Αφού ανακάλυψαν την σοβαρή ασθένεια, οι ιδιοκτήτες του, μεταφέρθηκε σε ένα καταφύγιο ζώων στο Bydgoszcz της Πολωνίας για να υποβληθεί τελικά σε ευθανασία ώστε να μπει τέλος στην δυστυχία του. 
Κανείς δεν σκέφτονταν ότι μπορεί να θεραπευτεί, όλοι τον είχαν ξεγραμμένο! Ευτυχώς, μετά από τιτάνιο αγώνα νίκησε τη λοίμωξη και του δόθηκε μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή, ή μια ένατη ευκαιρία - εάν μετράτε την γατίσια  ζωή.  
Αφού ξεπέρασε τον κίνδυνο και θεραπεύτηκε δεν ξέχασε τις αγωνίες και τους πόνους που πέρασε,
Σήμερα, ο Rademenes ζει ακόμα στο καταφύγιο, αλλά δεν είναι πλέον άρρωστος ούτε «πεθαμένος». Αυτό το καταπληκτικό ζώο βοηθάει τώρα άλλα ζώα στο καταφύγιο. 
Σύμφωνα με τα μέλη του προσωπικού, ο Rademenes ενεργεί ως νοσοκόμα πλήρους απασχόλησης φροντίζοντας τα άλλα τραυματισμένα ζώα. Πώς τα φροντίζει; 
Τους προσφέρει τρυφερή φροντίδα και τα διευκολύνει όταν αισθάνονται άρρωστα και αδύναμα. Θα τον δεις να περιπλανιέται γύρω από το καταφύγιο, αγκαλιάζοντας τα άλλα άρρωστα ζώα, ειδικά εκείνα που έχουν υποβληθεί σε χειρουργικές επεμβάσεις και αναρρώνουν. 
Η «νοσοκόμα γάτα» δείχνει έντονο ενδιαφέρον και φροντίζει ιδιαίτερα για τον καθαρισμό των αυτιών των "ασθενών" του και δεν περιορίζεται σε αυτό. 
Νιώθοντας τον πόνο ειδικά των χειρουργημένων ζώων κάθεται με τις ώρες δίπλα τους σαν να τα αγκαλιάζει δίνοντάς τους κουράγιο. 
Ο σκοπός της ζωής του φαίνεται πως είναι να απαλύνει τον πόνο των άλλων. 
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια