Προσφατα
.

18.3.16

Συμβόλαιο Πουστιάς

Μία αναμνηστική φωτογραφία με τους Ευρωσοσιαλιστές ηγέτες καθάρισε και το τελευταίο στίγμα που ίσως να μαρτυρούσε αριστερή διάθεση σε αυτό το πράγμα που λέγεται πρωθυπουργός. Η επιλογή του από τους Ευρωπαίους εργοδότες του είχε καλύτερα αποτελέσματα από αυτά που περίμεναν. Ο Αλέξης Πασόκος καθάρισε τους πιο δύσκολους λεκέδες σε εθνικό και σε ευρωπαϊκό επίπεδο και ακόμα οι Έλληνες θεωρούν ακίνδυνη αυτή την γλυκιά φατσούλα. 
Γενικώς, τα καθάρισε όλα. Μέσα σε ένα χρόνο κατάφερε: 
Να κάνει την Ελπίδα και την Αξιοπρέπεια ταυτόσημες του προσώπου του σκοτώνοντας οποιαδήποτε ελπίδα για αξιοπρέπεια είχε ο Έλληνας για να βγει από την επιβαλλόμενη χρεοκοπημένη κατάντια του.  
Να ολοκληρώσει το σχέδιο εξαφάνισης της μεσαίας τάξης στην χώρα δημιουργώντας σταθερά την ελίτ και την φτωχή τάξη των "αναξιοπαθούντων".
Την πώληση των πιο δυνατών περιουσιακών σημείων της Ελλάδας με αεροδρόμια και λιμάνια στην κορυφή της λίστας.
Να κάνει υποχείριο όλων των κρατών της Ε.Ε  την Ελλάδα μέσα από τον δανεισμό από τον κοινό ευρωπαϊκό ταμείο (ESM) υπογράφοντας με αυτό τον τρόπο την αιώνια καταδίκη της χώρας ως υποχείριο της Ε.Ε.
Να βάλει τον ΟΟΣΑ και την Παγκόσμια Τράπεζα στην χώρα ως "εργαλεία" για την ανάπτυξη.
Να δημιουργήσει Ταμείο Αποκρατικοποιήσεων υπό την διοίκηση της Γερμανίας. 
Να κάνει ανεξάρτητο από το δημοκρατικό κοινοβούλιο Γραφείο Εσόδων υπό τον έλεγχο των δανειστών.
Να μετατρέψει τους δανειστές σε Θεσμούς βάζοντας και το Ευρωκοινοβούλιο ως τον πέμπτο επιτηρητή ανοίγοντας έτσι την πόρτα για τον μηδενισμό  της ισχύος του εθνικού κοινοβουλίου. 
Να κάνει κράτος εν κράτη τις τράπεζες και να βγάλει το  ελληνικό κράτος από το δικαίωμα ελέγχου πάνω σε αυτές.
Να σηκώσει φράκτες στα σύνορα της Ελλάδας με την καραμέλα "εμείς δεν πνίγουμε ανθρώπους" πετώντας το μπαλάκι ότι οι άλλοι έκλεισαν τα σύνορα διότι είναι εθνικιστές-φασίστες.
Να κάνει ένα Νταχάου προσφύγων την ίδια την χώρα παίρνοντας επιδοτήσεις από την Ε.Ε.
Να παγιώσει την άποψη ότι επιχείρηση που δεν παίρνει δάνειο από τράπεζα δεν πρέπει να υφίσταται. 
Να κάνει την σύνταξη επίδομα με το όνομα "εθνική". 
Να κάνει δεδομένο ότι επίδομα φτωχού, κοινωνικές κατοικίες, απασχόληση 5μηνων και ανάπτυξη με ματωμένα δανεικά από την Ε.Ε θα είναι η πραγματικότητα του μέλλοντος. 
Να βάλει funds που θα αγοράσουν όλα τα δάνεια, είτε εξυπηρετούμενα είτε μη, αποδεχόμενος με αυτή την κίνηση ότι η περιουσία του καθενός είναι προϊόν προς πώληση και όχι ιδιοκτησία.
Να παραδώσει στην Τουρκία το μισό Αιγαίο με ενδιάμεσο το ΝΑΤΟ.
Να μετατρέψει το ΝΑΤΟ από σφαγέα σε ειρηνοποιό οργανισμό πασπαλίζοντάς το με την ροζ ζάχαρη του αριστερού και του ανθρωπιστή που σώζει πρόσφυγες. 
Να ανοίξει τις συζητήσεις ένταξης της Τουρκίας στην Ε.Ε με αφορμή το προσφυγικό που αυτός "ανθρωπιστικά δεν μπορούσε να διαχειριστεί αλλιώς". Κανένας άλλος πολιτικός δεν θα τα κατάφερνε την ώρα που η Τουρκία έχει ανοίξει πόλεμο με Σύριους, Κούρδους και όλους τους αριστερούς πολίτες  και πολιτικούς της γειτονικής χώρας να συνάψει ελληνοτουρκικό συμβόλαιο συνεργασίας.
Να κάνει την Μέρκελ ως την πιο ανθρωπίστρια Ευρωπαία πολιτικό που πέρασε από την δημιουργία της Ε.Ε. κλείνοντας δια παντός το κεφάλαιο ότι η Γερμανία κατέστρεψε την Ελλάδα και τους Έλληνες με την σκληρή πολιτική λιτότητας που ακόμα συνεχίζεται ανελέητα. 
Να εξαφανίσει τους αγώνες Ελλήνων και τον ελληνικό πολιτισμό λέγοντας ότι όλα ξεκίνησαν από τον "διαφωτισμό της Ευρώπης" και τις "αξίες της Ε.Ε" καίγοντας με ισχυρότερες ναπάλμ τις Ιδέες από αυτές που έπεσαν στον Γράμμο και στο Βίτσι.  
Να καθαρίσει την ακροδεξιά πτέρυγα της Δεξιάς κάνοντας μαζί της συγκυβέρνηση
Να τελειώσει την ιδέα της ευρωπαϊκής αριστεράς προδίδοντας όλους αυτούς που πίστευαν ότι η Ευρώπη μπορεί να αλλάξει δείχνοντας για μία φορά το ανθρώπινο πρόσωπό της.  
Να μηδενίσει την ισχύ των εθνικών δημοψηφισμάτων όταν αυτά ερχόταν σε σύγκρουση με την Ε. Ε κάνοντας σαφές σε όλους ότι κανένας λαός και κανένα δίκαιο δεν είναι πάνω από τα οικονομικά συμφέροντα της Ε.Ε.
Θα είναι αυτός που θα δημιουργήσει στην Ελλάδα το κόμμα των Ευρωπαίων Σοσιαλδημοκρατών απέναντι στο κόμμα των Ευρωπαίων Χριστιανοδημοκρατών εξαφανίζοντας μαγικά την αριστερά από την ελληνική ιστορία.
Τέλος, κατάφερε μέσα σε ένα χρόνο αγώνες 90 χρόνων αριστερών να τούς κάνει να φαίνονται ως γελοιότητα και ως μία ουτοπία που θα κατέστρεφε τον ολοκληρωτισμό της Ε.Ε και της κοινής νομισματικής ένωσης. Κατούρησε με μεγάλη περηφάνια πάνω στα κινήματα Ελλήνων, Ισπανών, Ιταλών και όπου το αριστερό κίνημα ήταν επικίνδυνο για την ναζιστική λαοπλάνα πολιτική της Ε.Ε.
Στην Σύνοδο των Βρυξελλών, που λαμβάνει χώρα, δεν είναι το προσφυγικό που "καίει", αλλά η παράδοση του τελευταίου ίχνους αξιοπρέπειας και ελπίδας που μπορεί να είχαν τόσο οι Έλληνες όσο και οι υπόλοιποι καταπιεσμένοι λαοί της Ευρώπης από τον άκρατο φιλελευθερισμό και φεντεραλισμό των (εθνικό) σοσιαλιστών τύπου Σουλτς, Ολάντ, Μοσκοβισί και όλων αυτών που κάθε φορά που μιλούσαν για δικαίωμα των Ελλήνων πολιτών πρώτα έφτυναν στα μούτρα μας και μετά μάς χάιδευαν το κεφάλι ως καημένα προσφυγόπουλα βάζοντας υπό πίεση να υπογράψουμε Μνημόνια που δεν είναι τίποτε άλλο από συμβόλαια υποταγής και απαίτηση συγχώρεσης για εγκλήματα που δεν κάναμε ποτέ.
Σε 365 ημέρες ο Αλέξης κατάφερε να τελειώσει το θέμα "Ελλάδα" και να κλείσει οριστικά την πόρτα στην Ελπίδα ανοίγοντας διάπλατα την πόρτα Φόβος. 
Τελείωσε την υπόθεση εναλλακτικών πολιτικών δημοκρατικών λύσεων, όχι μόνο σε εθνικό και ευρωπαϊκό αλλά σε παγκόσμιο επίπεδο αφού το χρήμα που έπεσε για την προεκλογική του καμπάνια ξεπέρασε και αυτή της υποψηφιότητας του προέδρου της Αμερικής.  Από φιλοΜπουσικούς σκηνοθέτες τύπου Όλιβερ Στόουν μέχρι φιλοσόφους του μαρξοφιλελευθερισμού τύπου Ζίζεκ. 
Έγινε συνώνυμο της τελευταίας ευκαιρίας για αξιοπρέπεια, την οποία μαχαίρωσε πισώπλατα συνειδητά και ανελέητα αμέτρητες φορές, υπογράφοντας το πιο κατάπτυστο Συμβόλαιο στην παγκόσμια ιστορία. 
« PREV
NEXT »

3 σχόλια

Ανώνυμος είπε...

Υποψιάζομαι ότι το σχέδιο αποσταθεροποίησης καθώς και φτωχοποίησης του χώρου μας είναι προκαθορισμένο.Σύντομα όλα αυτά τα μέτρα θα καταρρεύσουν,επειδή πλησιάζει η ανακατανομή των συνόρων γύρω μας.Ακόμη και οι συμφωνίες με την Τουρκία δε θα ισχύσουν στη πράξη,επειδή η ίδια αυτή χώρα θα βρεθεί στο μάτι του κυκλώνα με διάσπασή της λόγω κουρδικού ζητήματος.Εμείς ως Ελλάδα βρισκόμαστε σε δεινή θέση ανάμεσα σε πόλεμο θηρίων.Ας ήμαστε τουλάχιστον ενωμένοι και ο Θεός δε θα επιτρέψει τη διάλυσή μας.Ας μη χάνουμε την ελπίδα μας,ας μην ήμαστε διασπασμένοι,πακτωλοί χρημάτων από εξωευρωπαικούς παράγοντες προωθούν όλους αυτούς τους κατατρεγμένους,ανάμεσα σε αυτούς και ταραχοποιά στοιχεία που χρησιμοποιούνται ως μοχλός πίεσης στην Ευρώπη,με πρώτο μαθητή που τρώει ξύλο την Ελλάδα.

Ανώνυμος είπε...

Axel Tsiprah the best traitor of Greece

Αντίγονος είπε...

Εμεις οι Ελληνες δεν αναγνωριζουμε τιποτε απο οσα αυτος ο ΤουρκοΕβραιος εχει υπογραψει . Λεμε στους επιδοξους οτι καποια στιγμη ολες αυτες οι συμφωνιες θα ακυρωθουν χωρις αποζημιωσεις των δηθεν αγοραστων .