Προσφατα
.

2.3.16

Χέστηδες πολιορκημένοι

Αν δεν το κατάλαβαν ακόμα τα όργανα του κυνοβουλίου κηρύχθηκε πόλεμος εναντίον της Ελλάδας με το όπλο που δεν λέγεται εισβολή αλλά απομόνωση. Ένας πόλεμος στήνεται με δύο τρόπους. Ο πρώτος είναι επίθεση και ο δεύτερος είναι πολιορκία. Οι σύμμαχοι μας επέλεξαν τον δεύτερο διότι είδαν ότι περισσότερα οφέλη έχουν με την πολιορκία παρά να αρχίσουν να πατάνε τα κουμπιά και να γίνει εδώ Σαράγιεβο. 
Οι φίλοι σας Ευρωπαίοι αποφάσισαν να κάνουν την Ελλάδα χώρα για καραντίνα όχι μόνο των προσφύγων αλλά και των ιθαγενών. Πάνε και οι Συνθήκες της Ε.Ε και οι αξίες της Ε.Ε και τα τρία πουλάκια κάθονταν και αγνάντευαν το Σούλι.
Βγήκε προχθές ο Σκοπιανός και τόλμησε να ομιλήσει περί πολέμου στα Βαλκάνια επειδή η Ελλάδα δεν φυλάει τα σύνορα της Ε.Ε. Βγήκε χθες ο Σλοβάκος και μάς είπε ότι η Ελλάδα θα γίνει ένα τεράστιο hot spot γιατί η Ελλάδα πρέπει να θυσιαστεί για το καλό της Ε.Ε. Βγαίνει σήμερα και ο Μουζάλας και ανακοινώνει ότι 2-3 χρόνια θα είμαστε σε πολιορκία και μετά θα δούμε τι θα κάνουμε. 
Από τα ανατολικά δε, γίνεται του τουρκογερμανικού τόξου. Δεν ξέρουμε ακόμα αν τα νησιά του Αιγαίου συνεχίζουν να είναι κάτω από την προστασία της κυβέρνησης των Αθηνών ή του Βερολίνου.
Στο μεταξύ πετάγεται ο Τσίπρας, ο οποίος έχασε την χώρα του και ακόμα υπερασπίζεται την Ε.Ε λέγοντας: "Στην Ελλάδα η Ε.Ε καλείται να επικυρώσει τις ιδρυτικές αρχές και αξίες της ή να τις προδώσει". Τις πρόδωσε, πρωθυπουργέ όχι μία άλλα δύο φορές. Την πρώτη καθιστώντας τους Έλληνες δουλάκια των Θεσμών ΣΟΥ και την δεύτερη με το να πολιορκήσει Έλληνες και πρόσφυγες στην χώρα που εκπροσωπείς. Τι θα τις κάνεις τώρα, πρωθυπουργέ; Επίθεση; 
Θα βάλεις τα μεγάλα μυαλά τύπου Κοτζιά να κάνουν τις διπλωματικές επιχειρήσεις που θα τρομάξουν τους εταίρους; Τον υπουργάρα που έκανε τον μάγκα πριν 10 μήνες απειλώντας, υπό τις οδηγίες της Ε.Ε, την ίδια Ε.Ε με όπλο τους πρόσφυγες. Και η Ε.Ε ήρθε να ολοκληρώσει τις απειλές του Κοτζιά χτυπώντας αυτόν στην πλάτη για την αποδοτικότατη εργασία του και κλείνοντας τους  Έλληνες και πρόσφυγες σε μία χώρα πολιορκημένο φρούριο. 
Μήπως τον Καμμένο που τον Νοέμβριο έβγαζε ανακοινώσεις ότι με τους πρόσφυγες περνάνε και τζιχαντιστές στην Ευρώπη; Και τι θα κάνουν τώρα οι τζιχαντιστές που εγκλωβίστηκαν, σύμφωνα με την θεωρία του Καμμένου, στην Ελλάδα; Θα μάς κόψουν τα κεφάλια με τις οδηγίες των εργοδοτών τους που δεν είναι άλλοι από τους Ευρωπαίους ηγέτες; Χάρηκε ο υπουργός Άμυνας που ήρθε το ΝΑΤΟ να μάς φυλάξει τα σύνορα από τους τζιχαντιστές; Τζιχαντιστές περιμέναμε, αλλά Τούρκοι μπήκαν στην πόλη, Καϋμένε.
Τι κάνει η κυβέρνηση αυτή την στιγμή αλλά και όλα τα κόμματα που ξύνουν τα αχαμνά τους και παπαγαλίζουν περί "εθνικής συνεννόησης φιλοευρωπαϊκού τόξου"; Μπήκαν στην πόλη η οχτροί και εσείς γελούσατε με τα δικά μας χάλια. Άπαντες. 
Αυτή την στιγμή που Σλοβάκοι, Σκοπιανοί, Αλβανοί, Τσέχοι, Ούγγροι και ό,τι άλλο φασιστικό έχει φυτέψει για εξουσία στις χώρες αυτές και σε άλλες η Ε.Ε,  κάνουν πόλεμο στην Ελλάδα με πολιορκία χωρίς κανένα Ευρωκοινοβούλιο να μην τους έχει πατήσει κάτω κυριολεκτικά, αν υπήρχε ίχνος αξιοπρέπειας στην ελληνική βουλή θα έπρεπε σύσσωμα τα κόμματα να κηρύξουν την χώρα εκτός της Ε.Ε, να σκίσουν όλα τα μνημόνια με τη μία, να πετάξουν όλους τους πρεσβευτές των κρατών των Δυτικών Βαλκανίων όξω από την χώρα, να κάνουν εμπάργκο σε όλα τα προϊόντα τους και να τους πουν ένα άει σιχτίρ. Να πουν και στο ΝΑΤΟ να μάζεψει την Γερμανία και την Τουρκία από το Αιγαίο γιατί τις βάσεις θα τις δώσει η Ελλάδα αλλού και θα τσούξει ο κώλος όλης της υφηλίου. Σκίστε και τις συμφωνίες αγωγών φυσικών αερίων που έχετε υπογράψει να περνάνε από την Ελλάδα για να ζεσταίνεται ο κώλος των βορειοευρωπαίων να δούμε από που θα περάσουν οι αγωγοί. 
Αλλά τα λεφτά είναι πολλά και τα πακέτα Γιούνκερ και ανθρωπιστικών κονδυλίων της Ε.Ε άρχισαν κιόλας να πέφτουν. Η μπίζνα "προσφυγικό" είναι η επόμενη της μπίζνας "τραπεζικό". Έχουν να βάλουν στην τσέπη τους τόσα που δεν έβαλαν με τρία Μνημόνια. Οι θυρίδες της Ελβετίας θα βογκήξουν. Αν νταλίκες ευρώ ερχόταν με την τραπεζική κρίση, τώρα ολόκληρες αμαξοστοιχίες θα καταφτάνουν δήθεν για ένα αντίσκηνο, ένα πιάτο φαί και έναν υπνόσακο για τους πρόσφυγες. Παρέα και τα πακέτα ανθρωπιστικής βοήθειας για τους κακομοίρηδες Έλληνες. Η χώρα του ευρωπαϊκού συσσιτίου γίναμε.
Βέβαια, έχετε και άλλες ωραίες εκπλήξεις ως πολιτικοί της Ελλάδας να μας κάνετε. Ας πούμε την φύλαξη όλων των συνόρων της Ελλάδας από έναν ευρωστρατό. Οι Βρετανοί το έχουν τούμπανο κι εσείς κρυφό καμάρι. Πώς άλλωστε θα μπορέσει η Ε.Ε να υπερασπιστεί τις ανθρώπινες αξίες της ενάντια στον εθνικισμό και ναζισμό που η ίδια δημιούργησε με εταίρους όπως η Ουγγαρία, η Σλοβακία, η Τσεχία, η Πολωνία και η κρυφή εταίρα της Ουκρανία. Δεν ήξεραν οι Βρυξέλλες τι κουμάσι είναι ο Ούγγρος πρωθυπουργός; Ξεχάσατε ότι ο Γιούνκερ του έριχνε φιλικά σκαμπιλάκια στο σβέρκο αποκαλώντας τον "Δικτάτορα";  Αλλά τι μάς φταίει ο Γιούνκερ όταν ο πρώην υπουργός Βενιζέλος πήγαινε να φωτογραφηθεί με τον Ουκρανό ναζιστή πρόεδρο τιμώντας τους ναζί νεκρούς της "επανάστασης της νέας Ουκρανίας"; Δεν ήξερε ο σοσιαλιστής τι στήνεται στην Ευρώπη από τα Ανατολικά μέχρι και τα Δυτικά της. 
Τώρα θα είμαστε Έλληνες και πρόσφυγες εγκλωβισμένοι σε μία χώρα που πλέον δεν είναι χώρα, οι μεν πρώτοι να σηκώνουμε το βάρος της επιβίωσης και των απάνθρωπων φόρων των Μνημονίων για να λεγόμαστε Ευρωπαίοι και οι δε να προσπαθούν να επιβιώσουν με την "αλληλεγγύη της Ε.Ε" υπό το βλέμμα των Ελλήνων ταλιμπάν που δεν είδαν ότι η Ε.Ε τους κήρυξε πόλεμο αλλά ότι οι τζιχαντιστές θα πάρουν την Ελλάδα. Κυριολεκτικά ο κόσμος καίγεται και ο φασίστας λούζεται με σαμπουάν πατριωτίλας.
Θα δούμε το νόμιμο κομματικό ναζισμό της Ελλάδας να γίνεται η νέα Ελπίδα. Λίγοι ήταν αυτοί που έβλεπαν ότι η δήθεν Αριστερά στρώνει το χαλί στην Ακροδεξιά. Παράλληλη η αναρρίχησή τους στα εκλογικά ποσοστά. 
Έτσι θα βαδίσουμε τώρα.  Οι νέοι ηλικιακά πολιορκημένοι Έλληνες με μεροκάματο κοινωφελούς απασχόλησης στα στρατόπεδα συγκέντρωσης. Οι ασπρομάλληδες θα συνεχίσουν να έχουν το άγχος της μειωμένης σύνταξης μην έχοντας πάρει ακόμα χαμπάρι ότι 360 ευρώ θα είναι στο τέλος γιατί το να είσαι Ευρωπαίος κοστίζει. 
Οι 40ρηδες και 50ρηδες θα είναι οι μελλοντικοί άστεγοι των κοινωνικών συσσιτίων, των κοινωνικών κατοικιών, της κοινωνικής ασφάλισης και της κοινωνικής κηδείας. Τα παιδιά θα εξασκούνται για να είναι πολίτες μια Ενιαίας Ευρώπης όπου δεν θα υπάρχουν διαφορές εθνικότητας, πίστης και ιδεολογίας διότι το παράδειγμα του 2016 με το προσφυγικό ήταν ένα λάθος που δεν πρέπει να επαναληφθεί. Αντί για το SS στο μπράτσο τους θα φορούν με καμάρι το EU και θα παίρνουν κεφάλι σε όποιον τολμήσει να φέρει την Ε.Ε πάλι σε αυτό το απάνθρωπο σημείο με εθνικά σύνορα και άλλες τέτοιες επικίνδυνες θεωρίες.
Όσο για την Έξοδο κανένας λόγος. Το Μεσολόγγι ένα ήταν ιστορικά και παγκόσμια αλλά κανείς πλέον δεν βάζει την ελευθερία του πάνω από την σιγουριά του να παραμείνει μία ημέρα ακόμα ζωντανός και σκλαβωμένος.-
« PREV
NEXT »

4 σχόλια

Ανώνυμος είπε...

Θα πρέπει να είναι πολύ αφελής κάποιος για να πιστεύει ότι όλο αυτό το σκηνικό είναι αθώο.Οργανωμένο είναι,έχουν καταπονηθεί μακρόπνοα σχέδια τα οποία τώρα εφαρμόζονται.Ενεργοποιούν τον ανθρωπισμό μας,επειδή έτσι καταπίνεται καλύτερα στο εσωτερικό και στο εξωτερικό δίνουμε την εικόνα της πύλης με δύο εισόδους,της ελληνικής κολάσεως,και της πύλης των αλτρουιστών και ανθρωπιστών.Αυτό που είπε ο Σλοβάκος κρατήστε το,είναι ο κήρυκας της Γερμανικής αγαθοεργίας.Δε ξέρω πώς φτάσαμε εδώ,σε αυτό το χάλι,η μια ήττα ακολουθεί τη δεύτερη!Από τη Κίναρο,πήγαμε στο αίσχος της Ρόδου,κι από τη Ρόδο πήγαμε στο κακούργημα της Λέσβου,γκριζάρουν το Αιγαίο μας,εκμουσουλμανοποιούν με συνοπτικές και ταχύτατες διαδικασίες τη πατρίδα μας,(σε μια δεκαετία θα έχουμε αλλάξει όψη)κι αποσβωλομένοι τους κοιτάμε, εμείς..κι αυτοί...με το Ψυχάρη ασχολούνται,με το σύμβουλο που είδε ως καλλιτεχνική δημιουργία το πέσιμο των δίδυμων πύργων,με το βρακί της Μενεγάκη,και τις ερωτικές επιλογές του Γκλέτσου!

Μιχάλης Κ είπε...

Πρέπει να αλλάξεις τίτλο στην ανάρτηση. Για να υπάρξουν πολιορκημένοι πρέπει να υπάρξει πρώτα αντίσταση.

Nikolas είπε...

Πήγαινε να παραμείνεις προφυλακισμένος Κε Λαζάρου 18μηνες για τα πιστεύω σου,όπως ή χρυσή αυγή και κατόπιν να μιλάς.Ή κατηγορία που ανηκεις ονομάζεται ΤΣΑΜΠΑ ΜΑΓΚΑΣ.

Ελεύσιος Διαγορόδιος είπε...

Πολύ καλό το κείμενο σου αδερφέ .,συμφωνώ σε όλα ,,Ευγε σου παλίκαρε