Προσφατα
.

12.1.16

Καίγεσαι και σιγολιώνεις...

Κι απ το πάθος μαραζώνεις …τι καημός…
Αγαπάς μέχρι τρέλλας , μισείς μέχρι θανάτου και βάζεις στόχο να πείσεις και τους άλλους να σε ακολουθήσουν. Στόχε… στόκε.. 
Βέβαια επ ουδενί δεν περνάει απ το κεφάλι σου πως έχεις περάσει στο άλλο στρατόπεδο αυτό που λές πως το πολεμάς και με το δίκιο σου κακόμοιρε αφού πλήθυναν οι Γεωργαλάδες ανάμεσά μας.. Αν δεν ξέρεις ποιος είναι ο Γεωργαλάς λόγω ηλικίας ή λόγω μαλάκυνσης τρέξε στα χρονικά της Χούντας των συνταγματαρχών στον τόπο μας .. 

Μη βλέπεις που κάτι σαΐνια παρουσίασαν στις αρχές τους Χρυσαυγήτες ως « άτωμα χορίς είχνος σκαίψοις» και αμόρφωτα για να βγούν μετά στην επιφάνεια ινστρούχτορές τους άριστα κατηρτισμένοι στην προπαγάνδα λαλίστατοι και πολυγραφότατοι έτσι ώστε να τσιμπήσεις και να αρχίσεις τυφλά να ακολουθείς αυτό που θέλει το άλλο στρατόπεδο .. 
Ναι …είμαστε ακόμα χωρισμένοι … 
Οι μέν και οι δε… 
Οι καλοί και οι κακοί .. 
Οι "πατριώτες" και οι "συμμορίτες" .. 
Μόνο που θα σου το ξαναπώ. Έχουν αλλάξει έννοια οι λέξεις.. Κλωνοποιήθηκαν και μεταλλάχτηκαν.. Και ενώ ο Γεωργαλάς μιλούσε «ξεκάθαρα» οι νέοι Γεωργαλάδες χτυπούν μια στο καρφί και μια στο πέταλο..γιατί το ψέμα αν δεν περιέχει ψήγματα αλήθειας δεν γίνεται πιστευτό..Και ακολουθείς στα τυφλά γιατί τα λέει όμορφα , γιατί γράφει όμορφα, γιατί έχει πιάσει τον σφυγμό σου .. 

Οι Γεωργαλάδες της απέναντι όχθης 
Και επειδή όλα πάνε ζευγάρι έχουμε και τους αριστερούς Γεωργαλάδες .. Και έτσι λιώνεις και χτυπιέσαι για τα πάθη των μεταναστών αλλά εκτός της πατρίδας τους .. Το μέσα της δεν σ ενδιαφέρει όπως δεν σ ενδιαφέρει όλη αυτή η επιχείρηση εξαγωγής τους, όπως δεν σε ενδιαφέρει ποιοι έκαναν την αρχή παρασύροντας άμοιρες οικογένειες απ τον έναν πόλεμο στον άλλον τον περίεργο ..ή στον πνιγμό … Να είσαι σίγουρος πως αυτοί που έκαναν την αρχή δεν αντιμετώπισαν τα όσα αντιμετωπίζει η πλειοψηφία των προσφύγων..Όπως δεν θα αντιμετώπιζαν τίποτα οι εθελοντές μετανάστες των δικών μας «Βορείων προαστίων» αν τελικά αποφάσιζαν να φύγουν με ένα π.χ. καπιταλ κοντρόλ.. με έναν υπαρκτό ή και ανύπαρκτο κίνδυνο.. Νομίζεις πως και το ταξείδι της μετανάστευσης ενός συμπατριώτης μας από μια λαική γειτονιά θα είχε την ίδια αντιμετώπιση με τους πλούσιους Ελληνες στις χώρες που θα πήγαινε ?? 

Με το να κάθεσαι λοιπόν και να πλέκεις σκουφάκια και κασκόλ για τα μωρά δεν τους προσφέρεις απολύτως τίποτα , απλά εσύ μετατρέπεσαι σε « σκουφίστας» κατά το Ατενίστας και όλα τα εις « ίστας»…. Και μετατρέπεσαι αργά αλλά σταθερά και εν αγνοία σου σε φασ-ίστας.. Γιατί «καρατερίστας» έχεις γίνει προ πολλού .. Πάψε λοιπόν να γίνεσαι θεατρίνος και να παίζεις τους ρόλους που σου δίνουν γιατί η ζωή δεν είναι θέατρο …Κάνε το στο όνομα των παιδιών που τα σκοτώνουν με κάθε τρόπο και τα θάβουν στα Αιγαία και δίπλα απ την πόρτα σου … Τους βοηθάς … εθελοντικά πάντα… και για καλό σκοπό… 

Θα μπορούσα να σου μιλούσα κι εγώ για τα δικά μας παιδιά που υποφέρουν, είναι θέμα πιασάρικο… Και θα το έκανα αν για μένα η ζωή ήταν κομμάτια από καλό και ακριβό η από φτηνό και μηδαμινής αξίας κρέας ..


« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια