Προσφατα
.

21.1.16

Ο αγών έλαβε τέλος

Είναι πρώτη φορά στην ιστορία της Ελλάδας που βλέπουμε την γαλότσα και την γραβάτα σε παράλληλες κινητοποιήσεις. Αυτό δείχνει ότι η κυβέρνηση και οι δανειστές έχουν βάλει στόχο όλες τις επαγγελματικές τάξεις της χώρας. Ένωσαν οι επιτιθέμενοι τους αμυνόμενους σε ένα μέτωπο κάνοντας ξεκάθαρο ότι όλοι είναι ένοχοι και θα πληρώσουν. Τώρα γνωρίζουν άπαντες ότι το σχοινί που τους κρατούσε ακόμη όρθιους αρχίζει να φθείρεται σε σημείο τελειωτικής κοπής.
Έλαβε το μήνυμα η κυβέρνηση και οι δανειστές; Το έλαβαν και το έγραψαν στα παλιά τους παπούτσια συνεχίζοντας την κουβεντούλα στο Νταβός με έναν Σόιμπλε να αποκαλεί ηλίθιο τον Τσίπρα και έναν Τσίπρα που δεν ακούει και γελάει τρανταχτά με αυτά που γίνονται στην Ελλάδα τα τελευταία 24ωρα απαντώντας στον Σόιμπλε: "Για να λύσουμε τα προβλήματα της Ευρώπης χρειάζεται περισσότερη Ευρώπη". 
Η Ελλάδα χαμένη στην μετάφραση ενός επικίνδυνα ηλίθιου. Αν περισσότερη Ευρώπη σημαίνει λιγότερη Ελλάδα δεν έχει καμία σημασία για τον αριστερό θεατρίνο, αντιθέτως απέδειξε την ώρα που η Ελλάδα τρίζει ότι λιγότερη Ελλάδα είναι καλύτερη για την Ευρώπη δίνοντας δώρο το 67% του ΟΛΠ που κρατούσαν  στα χέρια τους ως περιουσία οι Έλληνες αντί 386 εκατ. ευρώ. Την ημέρα που τα τρακτέρ μάρσαραν και οι γραβάτες ήταν έτοιμες να κρεμαστούν στα δέντρα του Συντάγματος ως μήνυμα προς το Κράτος, το ίδιο το Κράτος τους απάντησε πουλώντας Ελλάδα.
Όλους και όλα τα έχει για πούλημα. Δεν θα σταματήσει ούτε σε λιμάνια και αεροδρόμια, ούτε σε βουνά και κάμπους. Θα πουλήσει κανονικά Έλληνες και σε χαμηλότερη τιμή από ό,τι πουλιούνται τα μαρούλια στον μεσάζοντα.
Αυτός που για την Γερμανία είναι ένας ηλίθιος για την Ελλάδα είναι ένας επικίνδυνος που δυστυχώς ως αντίπαλο δέος έχει έναν ακόμη πιο επικίνδυνο Μητσοτάκη να περιμένει την σειρά του για τους αποκεφαλισμούς συνεπικουρούμενος από Παπανδρέιδες, Λεβέντηδες, Θεοδωράκηδες και παρακρατικούς.
Ο Τσίπρας πήρε το μήνυμα των δικηγόρων, των γιατρών, των αγροτών, των επαγγελματιών, των μηχανικών το έκανε χάρτινο αεροπλανάκι και τους το γύρισε πίσω από το Νταβός έχοντας γράψει πάνω: "Θα υλοποιήσουμε το μνημόνιο παρά τις αντιδράσεις". Δεν έχει πρόβλημα να λέει δημόσια στην βρωμοπαρέα του λόμπι του Νταβός πώς θα δουλέψει όλο το πόπολο. "Κάνουμε ό,τι μπορούμε για να προχωρήσουμε ομαλά στην υλοποίηση της συμφωνίας". Ομαλά. Ένα-ένα τα βήματα δηλαδή, για να μην καταλάβουν οι μαλάκες ότι είναι τελειωμένοι είτε κόψουν την Ελλάδα στα δύο, είτε κάνουν τα πτυχία τους κωλόχαρτα για διαμαρτυρία. Ομαλά θα μάς τελειώσει διότι ως ανάχωμα αυτό έμαθε να κάνει, όπως και οι κυβερνητικοί ακόλουθοί του. Όχι την επανάσταση από μέσα αλλά την προδοσία από μέσα. Ένας ρουφιάνος που κανείς δεν καταλαβαίνει ποιος καρφώνει τον σύντροφο μέχρι να περάσουν όλοι από τον τοίχο εκτελέσεων. Αυτόν που μένει όρθιος στους αγώνες μην τον παλαμακίζετε. Αναρωτηθείτε πρώτα γιατί έμεινε αυτός και όχι ο άλλος όρθιος.
Ο Σόιμπλε τον είπε ηλίθιο, γιατί ηλίθιος είναι και του Σόιμπλε υπάλληλος είναι. Για τους Έλληνες όμως δεν παίζει κανέναν ρόλο αν τον κυβερνά αυτός ο ηλίθιος ή ο επόμενος που οι δανειστές έχουν έτοιμο όταν τελειώσει η θητεία του Τσίπρα. 
Αυτό που φοβίζει αυτή την στιγμή δεν είναι οι νόμοι του Σόιμπλε που ψηφίζει στην Βουλή η Τσιπροπαρέα, αλλά το επόμενο χαρτί που θα τραβήξει η Σόιμπλοπαρέα από το συρτάρι για την άλλη ημέρα, της νέας κυβέρνησης, του νέου ηλίθιου που δεν θα έχει κανένα λόγο να κάνει "ομαλά" την προδοσία αλλά φόρα παρτίδα με έναν Σόιμπλε να του χτυπάει την πλάτη ως καλό τσοπανόσκυλο που οδήγησε στον γκρεμό όλα τα πρόβατα είτε φοράνε γραβάτα, είτε φοράνε γαλότσα. 
Αυτό που μένει ως βάρος για την περισσότερη Ευρώπη του Τσίπρα και των ευρωπαϊστών ομοϊδεατών του δεν είναι η Ελλάδα που τελείωσε είναι οι ίδιοι οι Έλληνες που έγιναν βαρίδι ασήκωτο για τα χρηματιστήρια της ευρωπαϊκής μεταρρυθμιστικής πολιτικής.-
« PREV
NEXT »

2 σχόλια

Ανώνυμος είπε...

Μέγας ξεπεσμός για ένα έθνος που έρχεται από πολύ μακριά με βαριά ιστορία και πολιτισμικό θησαυρό που δεν εκτιμάται με ανθρώπινα κριτήρια!Αλλά αβυσσαλέος ξεπεσμός είναι όταν αυτού του έθνους τα ηγετικά στελέχη είναι ανεπαρκή!Τότε η τραγωδία μεγιστοποιείται,ο εξευτελισμός είναι άνευ προηγουμένου.Τότε ή φεύγεις και παίρνεις τα βουνά,ή γίνεσαι αρματωλός και κλέφτης,ή αυτοκτονείς να μη βλέπεις τη κατάπτωση.

Ανώνυμος είπε...

1. «Πιστεύω ότι το 2016 θα είναι η XPONIA που η Ελλάδα θα καταπλήξει την παγκόσμια οικονομική κοινότητα», πρόσθεσε ο κ. Τσίπρας, προσθέτοντας ότι η Xώρα βρίσκεται σε ένα κρίσιμο σημείο για την Aνάκαμψή (ή ANAΘEMA ;;) της.

2. Ο Yπουργός Εξωτερικών, Νίκος Κοτζιάς, Aπέκλεισε Kατηγορηματικά με HXHPO (ΛAAAΛITOΣ ;;) "ΟΧΙ" το ENδεχόμενο κοινών περιπολιών ελληνικής και TOYPκικής Aκτοφυλακής κατά το δείπνο Eργασίας (AΓΓAPIAΣ ;;) που παρέθεσε ο Γερμανός OMOλογός του, Φρανκ-Βάλτερ Σταϊνμάιερ, τονίζοντας ότι "Aπορρίπτουμε τον περιορισμό της Eθνικής Kυριαρχίας (KAI die "Troika" Mein Herr Kotzias ;;;)". Αναμένεται πλέον η Άγκυρα να κλιμακώσει τις πιέσεις σε Aγαστή συνεργασία με την Γερμανία (β.λ. USA Politik !!!) !

3. ... και δεν υπήρχε λόγος να μπερδέψουμε το προσφυγικό με γενικότερα προβλήματα Eλληνοτουρκικών σχέσεων»

4. Ν. ΚΟΤΖΙΑΣ: Έχουμε δαπανήσει περί τα 2 δισεκατομμύρια ευρώ. Για καταλύματα, σίτιση, μεταφορά και υγειονομική περίθαλψη. Για εμάς, δύο δισεκατομμύρια ευρώ είναι πάρα πολλά χρήματα – είναι για την ακρίβεια περισσότερα από όσα θα αποφέρουν οι περικοπές συντάξεων που τώρα μας επιβάλλει η Τρόϊκα. Συνολικό κοστος 14 δις- Τσαμπα Ελληνες γιατροί στην Γερμανία!!! Όμως δεν είναι μόνο αυτό το κόστος - και η συνέπειά του στις συντάξεις των Ελλήνων. Η ευρυτερη εξαθλίωση που έχει οδηγήσει η τρόικα με τα μέτρα λιτότητας, αποτελούν και έμμεσο ''κανάλι'' πλουτισμού της ...Γερμανίας και άλλων ευρωπαϊκών χωρών, που αξιοποιούν έτοιμο υψηλού Eπιπέδου Eπιστημονικό Δυναμικό από την Ελλάδα!

5. Ν. ΚΟΤΖΙΑΣ: Η Τρόϊκα μας πιέζει προς μια πολιτική που πλήττει πολύ σοβαρά το μέσο πολίτη στην Ελλάδα. Η οικονομία υπονομεύεται από τη συνεχή λιτότητα. Στο μεταξύ, 200.000 επιστήμονες με πολύ υψηλό μορφωτικό επίπεδο έχουν εγκαταλείψει τη χώρα. Αυτό μεταφράζεται σε μία απώλεια της τάξης των 14 δισεκατομμυρίων ευρώ, αν κανείς υπολογίσει τα κόστη για τη μόρφωσή τους από τον παιδικό σταθμό ως απόκτηση ενός διδακτορικού τίτλου. Για Aυτούς τους Aριθμούς (NOYMEPA) δεν EXEI Eιπωθεί λέξη με την Τρόϊκα. Αλλά Aλλες Xώρες, μεταξύ των οποίων και η Γερμανία, επωφελούνται αυτής της κατάστασης, καθώς δέχονται τους γιατρούς μας χωρίς να έχουν ξοδέψει ούτε ένα σεντ για την Eκπαίδευσή τους.


KAI ΠΩΣ ΠPOΔINTAI OΛOI TOYΣ OI OΠOPTOYNIΣTEΣ !!!

TO ΣHMEIO 1. ΔEN EXEI KAMMMMMIA ΣXEΣH ME TA ΣHMEIA 2. 3. KAI IΔIAITEPA 4 KAI 5 !!!

ΣTO ΣHMEIO 2. BΛEΠOYMAI OYΔEMIA ΓNΩΣH THΣ ΓEPMANIKHΣ ΠOΛITIKHΣ !! ΓIA MHΠΩΣ THN BΛEΠOYMAI MEΣA AΠO THN ΣOΣIAΛΔHMOKPATIKH (Herr Kotzias, bitte LESEN Sie auch bischen B. I. Lenin !) KAI AMEPIKANIKH (USA) OΠTIKH ;; MAΛΛON TO ΔEYTEPON !!

ΣTO ΣHMEIO 3. PΩTHΣTAI ΠPΩTA TOYΣ AMEPIKANOYΣ (USA), ΠAPAKAΛΩ !!!

ΣTA ΣHMEIA 4. KAI 5.: KAI MONO H ANAφOPA TOYΣ EINAI H ΠOΛITIKH KAI OXI MONON NTPOΠH ΣAΣ !!! {ΔEN ΔIAφEPETAI AΠO THN TPIΣKATAPATH IΔEOΛOΓIA THΣ "ΔEΞIAΣ" (XOYNTEΣ KAI MH !) THΣ EΘNIKHΣ ΠPOΔOΣIAΣ !}AYTA EN OΛIΓOIΣYΠOΓPAφH


O Πρ.Y.Π.E.Ξ. [O ΠPAΓMATIKOΣ Y.Π.E.Ξ. THΣ EΛΛAΔOΣ]