Προσφατα
.

15.12.15

Στο τέλος θα μείνουμε οι δυο μας

Καταλάβατε τι κάνατε όσοι σηκώσατε στα χέρια όλα αυτά τα καθίκια προεκλογικά, όταν τους βαρούσατε παλαμάκια κι όταν χαρακτηρίζατε φασίστες και δειλούς όσους δεν ήθελαν να συμμετάσχουν στην οποιαδήποτε εκλογική διαδικασία από το 2010 που η χώρα είναι υπό Κατοχή; Μήπως συνειδητοποιήσατε ότι πάνω στο πανικό πως θα χαθεί η σύνταξη, ο μισθός, ότι η Ελλάδα θα χρεοκοπήσει αν βγει από το ευρώ, ότι θα γίνουμε βλαχοβαλκάνια χώρα αν βγούμε από την Ε.Ε (όπως τόνισε εκείνη την εποχή ο αριστερός Αλαβάνος) ότι σκοτώσατε την Ελλάδα επιλέγοντας Ελπίδα οι μεν και ευρωπαϊκή οικογένεια όλοι μαζί; 
Τι να συζητήσουμε τώρα πια; Είναι όλοι τους μέσα στο Κυνοβούλιο και κερνάνε ο ένας τον άλλον για την μεγάλη τους επιτυχία να τελειώσουν την χώρα μέσα σε 5 χρόνια. Πασόκοι, Νδκρατες, Καμμένοι, Λεβέντηδες, Συριζαίοι, Ποταμίσιοι, ΔΗΜΑΡιώτες ανοίγουν σαμπάνιες στο εστιατόριο της Βουλής και μετά μπαίνουν στην αίθουσα συνεδριάσεων και κάνουν ότι κονταροχτυπιούνται για το υπό ψήφιση δεύτερο λεπιδοφόρο πολυνομοσχέδιο. 
Καταλάβατε ότι ένας Πασόκος Σπρίντζης μέσω του Σύριζα παρέδωσε 14 κομμάτια ελληνικής γης ύψιστης γεωπολιτικής σημασίας; Καταλάβατε ότι την Τετάρτη το πρωί τα δημόσια νοσοκομεία μπαίνουν σε κατάσταση υποχρεωτικής χρεοκοπίας με το claw back και με έναν προϋπολογισμό για την δημόσια υγεία που είναι το 1/6 του προϋπολογισμού που χρειάζεται για να μην καταρρεύσουν και θα ξεπουληθούν σε ιδιώτες; 
Τίποτε δεν καταλάβατε ακόμα, ε; Ξέρετε, αυτό που έκανε φοβερή εντύπωση είναι ότι την ημέρα που ο Σπρίντζης έβαλε την υπογραφή του παραδίδοντας στο γερμανικό δημόσιο τα αεροδρόμια αντί 1,5 δις ευρώ (που θα παίρνει απευθείας το γερμανικό δημόσιο για τα δανεικά που έχωσε) την ίδια ημέρα η κυβέρνηση εξήγγειλε δώρο μισθό  σε δημοσίους υπαλλήλους. Ξέρετε, πώς ακούγετε αυτό; Ότι για να έχουν σίγουρη  την ψήφο του στρατού τους είναι ικανοί να πουλήσουν και τα  συκωτοπνεύμονα των υπόλοιπων Ελλήνων. 
Ξέρετε, τελικά, πόσο μάς κοστίζετε νοικοκυραίοι, νομοταγείς, αριστερολαμόγια, εθνικιστές, πατριωτοκαμμένοι και ΚΚΕδες κάθε φορά που συμμετέχετε σε κατοχικές εκλογές; Μας στοιχίζετε και μία Ελλάδα. Μετρήστε πόσες έχουμε χάσει μέχρι σήμερα. 
Ποια αντιπολιτευτική πολιτική και ποιες απεργίες και ποια του κώλου του εννιάμερα; Έφτασε η χώρα μάνα της Δημοκρατίας να εκτελείται από την Κομματική Δημοκρατία. Του κώλου Δημοκρατία, αλλά Δημοκρατία. 
Τι περιμένετε υπάλληλοι του ιδιωτικού τομέα που όλοι είστε σε επιχειρήσεις με δάνεια, τα οποία θέλουν δεν θέλουν πλέον θα γίνονται "κόκκινα" με μια υπογραφή, αφού το κανόνισε ο Στουρνάρας, ο Σταθάκης και ο Τσακαλώτος; Περίμενετε ανάπτυξη και επενδύσεις από τις εταιρείες κοινοπραξίας που θα σας διοικούν; Αυτό που πρέπει να περιμένετε είναι η εφαρμογή του νόμου για καθολικές απολύσεις και για συμβάσεις εργασίας με το funt, δηλαδή τον νέο σας εργοδότη. Θα σας έχουν στο 12ωρο με 300 ευρώ, ιδιωτική ασφάλιση και βέβαια χωρίς το δικαίωμα απεργίας. Το κανόνισαν και αυτό τα λαμόγια που ψηφίζετε από το 2010 μέχρι σήμερα. 
Τι περιμένετε εσείς άνεργοι; Ότι θα ανοίξουν οι θέσεις εργασίας και τακτοποιηθείτε; Πρώτα θα τακτοποιηθούν οι εταιρείες που θα σας έχουν ως ενοικιαζόμενο προσωπικό, μετά θα τακτοποιηθούν οι εταιρείες που θα σας προσλάβουν και μετά θα σας οδηγήσουν να ζείτε σε γκέτο κοινωνικών κατοικιών που στήνει η Θεανώ να φτιάχνετε γεμιστά με υλικά μόνο από το Lidl διότι τα αγροτικά ελληνικά προϊόντα θα είναι παρελθόν με την ολοκλήρωση και του λεπιδοφόρου αγροτικού νομοσχεδίου. 
Μάλλον ακόμα δεν έχετε καταλάβει τίποτε. Βαράτε παλαμάκια σε εκπροσώπους κατοχικών κυβερνήσεων  σε σκυλάδικα και τοπικά καφενεία κάνοντάς μας να ζούμε την ιστορία σε επανάληψη. Κάποτε τις έλεγαν πουτάνες των Γερμανών, μετά γκόμενες των συνταγματαρχών και τώρα παλαμακιστές των Κατοχικών. Αυτό κι αν είναι ευρωπαϊκή εξέλιξη! Τουλάχιστον πουτάνες και γκόμενες έκλειναν τα παντζούρια, εσείς όμως τα ανοίγετε διάπλατα με καμάρι.
Φοβερό πιστόλι αυτή η Δημοκρατία. Το κουβαλάς πάνω σου χωρίς να αποκλειστείς ως ακατάλληλος για την κατοχή και χρήση του, λόγω φιλοτομαρισμού, ιδιοτέλειας, ρουφιανιάς, φιλοπροδοσίας, κουκουλοφορισμού, βλακείας και μισανθρωπισμού. Πήρατε το χαρτί της ελεύθερης διακίνησης των άρρωστων, επικίνδυνων ενστίκτων και χαρακτήρων σας από τα κομματικά μπουρδέλα που χτυπάτε κάρτα και πατάτε την σκανδάλη ανελέητα εναντίον όσων σάς θυμίζουν τι πραγματικά είστε.
Μάς προδώσατε, πολίτες της έννομης τάξης και της κομματολαγνίας. Φτάσατε τα πράγματα με την επιλογή σας να μείνετε μόνοι σας στο τέλος  στο ίδιο στρατόπεδο απόγνωσης  με μας. Δεν υπάρχει πλέον έδαφος ασύλου για κανέναν μας. Θύτες και θύματα θα είμαστε αντάμα από καθαρά δική σας επιλογή, μόνο που τα θύματα θα απαιτήσουν ενστικτωδώς την απονομή δικαιοσύνης. 
Μέχρι σήμερα και για λίγο ακόμα, που σάς χρειάζονται τα κομματοτροφεία σας, συνειδητά και άνευ οίκτου σημαδεύετε και εκτελείτε την αξιοπρέπεια γυρίζοντάς μας δεκαετίες πίσω. Εκεί που το μυαλό του προδομένου μηδένιζε και άρχιζε να παίρνει ανάποδες στροφές. 
Γυρνάει το μυαλό όπως ο μύλος ενός αόρατου περιστρόφου γεμισμένο με σφαίρες δικαιοσύνης έχοντας το όνομά σας χαραγμένο πάνω τους.-
« PREV
NEXT »

2 σχόλια

Ανώνυμος είπε...

ΕΥΓΕ κ. Λαζάρου . " ΕΓΡΑΨΕΣ" και "ΣΦΡΑΓΙΣΕΣ".-

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχώς πάσχει ο κόσμος,δεν έχει ούτε διακριτικό πνεύμα-για διάκριση μιλάει η εκκλησία-είναι και αμνήμονες.Δε το έχουμε καταλάβει ότι είμαστε άρρωστοι,νομίζουμε ότι είμαστε υγιείς,όμως δεν είμαστε,η ψυχασθένεια βαράει κόκκινο.Δε το γνωρίζαμε;Βεβαίως και το γνωρίζαμε,όταν οι άνθρωποι είναι βουτηγμένοι στο ψέμα,το ψέμα θα το εμφανίσουν ως αλήθεια,θα το γαρνιρίσουν με αριστερά καρυκεύματα για να καταποθεί και να περάσει στη πέψη καλύτερα.Άρχισαν να παίζουν με το φόβο,δε θα υπάρχουν τα βασικά,δε θα έχουμε πετρέλαιο,δε θα έχουμε χαρτί υγείας,κόψε το δώρο των χριστουγέννων!Δε θα έχουμε ηλεκτρικό στο σπίτι,κόψε τη σύνταξη!Δε θα έχουμε νερό,πούλησε τα ασημικά της χώρας!Δε θα έχουμε ασφάλεια,κόψε κονδύλια από την αμυντική θωράκιση ακόμη κι αν σουλατσάρουν οι Τούρκοι ως τη Ραφήνα,εκτός των τζιχαντιστών που είναι ανακατεμένοι με δυστυχισμένους πρόσφυγες!Δε μπόρεσαν να τα περάσουν οι δεξιοί,δε πειράζει,θα τα περάσουν οι αριστεροί,δε μπορούν ούτε οι αριστεροί,δε πειράζει θα τα περάσουν οι οικουμενικοί,δε μπορούν να τα περάσουν ούτε οι οικουμενικοί,δε πειράζει θα τα περάσουν με το έτσι θέλω δημιουργώντας ένα κοινωνικό μείγμα εκρηκτικό μέσα στα τείχη με αλλόθρησκους!Μην ανησυχει κανένας,η νέα τάξη πραγμάτων ξέρει να βρίσκει λύσεις για να υποτάξει ένα λαό και κράτος.