Προσφατα
.

10.12.15

Μαφιόζοι από κάλπη

Περιμέναμε μια κυβέρνηση με καθαρά και άφθαρτα πρόσωπα για να μάθουμε ότι για να στηριχθεί η Δημοκρατία πρέπει να είσαι μεγάλο λαμόγιο, μεγάλος μπαταχτσής και μεγάλο καθίκι. Δημοκρατία που δεν είναι κομματική δεν είναι δημοκρατία. Αν όλα τα κόμματα δεν στηρίξουν τα κόμματα που έχουν φάνε τον άμπακο και δεν έδωσαν ποτέ λογαριασμό, τότε θα έρθουν οι συνταγματάρχες και οι βασιλιάδες. 
Αυτά δεν τα ακούς στα καφενεία του χωριού από χαραμοφάηδες που μετά από δέκα τσίπουρα δεν ξέρουν πού πατάνε και πού βρίσκονται αλλά τα ακούς στην Βουλή των Ελλήνων και μάλιστα από τον εξοχότατο αριστερούλη πρόεδρο αυτής, Νικόλαο Βούτση.
Όπως μάθαμε από τον εξοχότατο δημοκρατικό και πάνω απ' όλα αριστερότατο προεδράρα, τους τελευταίους τρεις μήνες οι δανειστές πιέζουν να καταργηθεί το ακατάσχετο που ισχύει για το 40% της κρατικής επιχορήγησης προς τα κόμματα. Τι σημαίνει αυτό; Ότι υπάρχει το  ενδεχόμενο να πληγούν βαρύτατα το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ, που είναι υπερχρεωμένα και έχουν στηρίξει τις ρυθμίσεις του δανεισμού τους στην κρατική επιχορήγηση. Αντί, λοιπόν, ο αριστερότατος να τρίβει τα χέρια του λέγοντας "εδώ θα τα πληρώσετε όσα φάγατε και λογαριασμό δεν δώσατε στέλνοντας την Ελλάδα στον πάτο με τα πανηγύρια σας" πήρε απάνω του το θέμα και έκρουσε κώδωνα κινδύνου.
Ακούστε τι είπε ο προεδράρας: "Αυτό σημαίνει άμεση χρεοκοπία δύο μεγάλων και ιστορικών κομμάτων". Ώπα, τα ιστορικά κόμματα το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ κινδυνεύουν να χρεοκοπήσουν από τις στοίβες χρημάτων που έκαναν από κρατικές επιχορηγήσεις και από τα δάνεια τραπεζών και ο Σύριζα φόρεσε  μαύρη πλερέζα. Όχι δεν φόρεσε τα μαύρα, ούτε δάκρυ έχυσε για όσα ψηφίζει ακατάπαυστα εναντίον των πολιτών που τους οδηγεί σε χρεοκοπία ζωής αλλά για τους Νουδούληδες και τους Πασοκούληδες που θα χάσουν τους ναούς τους που προσκυνούσαν δεκαετίες για ένα ρουσφέτι λαμογέικο σκίζουν τις δαντελένιες τους κιλότες.
Ο προεδράρας δεν σταμάτησε εκεί αλλά παίρνοντας αφορμή από την οικονομική καταστροφή των κομμάτων χρόνιας κλεψιάς είπε και το απίστευτο που πρέπει να γραφτεί με χρυσά γράμματα κάτω από τους μεγάλους θεωρητικούς της (πραγματικής) Αριστεράς που θυμάται ο πρωθυπουργάρας όταν δεν συναντιέται με δικτάτορες τύπου Αιγυπτίου αλ Σίσι και μακελάρηδες τύπου Νετανιάχου. 
"Να βοηθήσουμε όλοι να βγούμε από την κρίση με πανίσχυρα δημοκρατικά κόμματα, με διαφάνεια και θεσμική ενίσχυση. Είμαι κάθετα αντίθετος με την προσπάθεια να απαξιωθεί και να πεθάνει το παρόν πολιτικό σύστημα και τα κόμματα και να αναζητήσουμε, άλλοι λοχίες και άλλοι βασιλιάδες".
Δηλαδή, αν δεν έχουμε όλα αυτά τα υπέροχα, υπέρλαμπρα, πεντακάθαρα κόμματα τότε η Δημοκρατία κινδυνεύει από αυτούς που θα φέρουν Κονδύληδες και Βασιλιάδες Παύλους. Ή θα έχουμε όλους αυτούς ή πάμε για χούντα και βασιλεία.
Ο Βούτσης μπορεί να έφαγε ένα ταψί τσιζ κέικ πριν ανεβεί στο βήμα αλλά ο εγκέφαλός του μια χαρά λειτουργεί όταν θέλει να βάλει το δίλημμα: Απατεώνες ή τανκς. Ο λαός πουθενά στο λογίδριο του Βούτση. Ο λαός είναι ένας μαλάκας ο οποίος αν χαθούν τα λαμογιοκόμματα τότε θα πέσει με τα μούτρα  σε λοχίες και βασιλιάδες ως φαστιστολαός που είναι. Τα κόμματα έφεραν την δημοκρατία στην Ελλάδα και όχι ο λαός κι αν ο λαός πληρώνει τις απατεωνιές που έφεραν χρέος και επιβαλλόμενο χρέος συν κατοχή το 2010 στην Ελλάδα, πρέπει να τα στηρίξουμε διότι χωρίς αυτά πάμε χαμένοι. 
Ξέρει πολύ καλά ο Βούτσης να δουλεύει για όλα τα στρατόπεδα. Πέρα από την στήριξη που δείχνει στα κολλητάρια του Πασόκους και ΝΔκρατες βγάζει λάδι παράλληλα τις δικτατορίες και τις βασιλείες που άλωσαν το κορμάκι του λαού αφού εμμέσως πλην σαφώς ο Βούτσης μάς είπε ότι αυτοί δεν καταχράστηκαν χρήμα και ο λαός θα τους επιλέξει αν καταρρεύσει το υπάρχον πολιτικό σύστημα. Δεν έβαλε τυχαία τα κόμματα και το πολιτικό σύστημα στην ίδια φράση. Για τον Βούτση και την παρέα του μόνο κομματικό σύστημα υπάρχει και όχι πολιτικό. Όποιος είναι εκτός κομμάτων είναι και εκτός δημοκρατικού τόξου (που έλεγε και ο μνημονιακός αριστερός μπάρμπα Φώτος Κουρέλας)
Δεν κρατούν πλέον ούτε τα προσχήματα, τόσο για όσα αντιλαϊκά ψηφίζουν όσο και για το πόσο φασιστοειδή είναι. Λειτουργούν φανερά ως μία Κόζα Νόστρα μέσα στο κοινοβούλιο που ο ένας καλύπτει τα νώτα του άλλου και πετάνε στον λαό την απειλή ότι χωρίς τους μαφιόζους θα έρθει η ΕΣΑ να μάς σύρει στα υπόγεια της Ασφάλειας για μια βραδιά φάλαγγας.
Παίρνουν τον όρκο για ομερτά μπροστά στα μούτρα μας μετατρέποντας την Βουλή από σπίτι του λαού σε μαφιόζικη γιάφκα. Στήνουν καρτέρι στην Δημοκρατία όποτε κινδυνεύει η φατρία τους και κονομάνε μέσω φόρων όλοι μαζί βάζοντάς σου ως όπλο την απειλή κάθε μέρα στο κούτελο. Νονοί παντός καιρού και με την επιχείρηση "Κόμμα" ως τέλεια  κάλυψη.- 
« PREV
NEXT »

6 σχόλια

Ανώνυμος είπε...

Θλιβερή η κατάσταση!Δεν υπάρχει όραμα,δεν υπάρχουν ηγέτες,δεν υπάρχει έμπνευση,δεν υπάρχουν ιδανικά,δεν υπάρχει κυρίως αγωνιστικότητα το κατ΄εξοχήν γνώρισμα του ελληνισμού.Τέτοια κατάθλιψη έζησε ο ελληνισμός ελάχιστο χρόνο πριν την άλωση της Πόλης.

Ανώνυμος είπε...

ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ για την στα όρια, της εγκληματικής πολιτικής σκοπιμότητας, κάκιστη απόφαση απομάκρυνσης του κ. ΓΙΑΝΝΑΡΟΥ από τα καθήκοντά του, ως Διοικητή του Νοσοκομείου "ΕΛΠΙΣ" , για την άριστη κατάσταση και λειτουργία του οποίου δεν μπορεί να έχει και δεν μπορεί να εκφράσει κανείς αντίθετη γνώμη .

Ανώνυμος είπε...

Όταν μια κοινωνία διασκεδάζει με Λαζόπουλαίικο χιούμορ,όταν μια κοινωνία τισ ώρες που καταρρέει οικονομικά,πολιτικά,πολιτισμικά κοινωνικά,ηθικά με θεσμικές παρεμβάσεις διαστροφής η παρακμή είναι εδώ.

Ανώνυμος είπε...

Απομακρυνθήτε από αυτή τη μόλυνση,μόλυνση που διαχέεται ολοένα σε όλο το ελληνικό σώμα.Μακάρι να μπορούσα να είχα φωνή τέτοια που να την ακούσει όλος ο κόσμος,φύγετε από αυτή τη μολυσμένη ατμόσφαιρα,όσο μπορείτε μακριά.Και μόνο η συμμετοχή,η σχέση με αυτό το μόλυσμα θα επιφέρει και σε σένα πληγή.Είμαστε για φτύσιμο ως κοινωνία,πνέουμε τα λοίσθια,απομένει πλέον το δεύτε τελευταίο ασπασμό και τα κόλλυβα,ζωή σε μας!

Ανώνυμος είπε...

H ... ΛΑΔΙΚΗ "ΕΚΚΛΗΣΙΑ"

O THΣ Κοζάνης Παύλος: "Προσπαθούν TO Aφύσικο NA TO KANOYN Φυσικό"

O Μητροπολίτης Σερβίων & Κοζάνης, τη δική του άποψη επί του θέματος, καθώς και για το «Σύμφωνο Συμβίωσης (ΣΣ-SS)».

Όπως ανέφερε ο Σεβασμιότατος: «Η εκκλησία στέκεται απέναντι στον άνθρωπο με αγάπη και σεβασμό. Η εκκλησία, δεν πολεμάει αυτή τη στιγμή και δεν υποτιμά τον άνθρωπο και εν προκειμένω τους συγκεκριμένους ανθρώπους, είτε είναι γυναίκες, είτε άνδρες. Βδελύσσεται όμως τις πράξεις τους. Αυτό το οποίο προσπαθούν να νομιμοποιήσουν είναι το αφύσικο, να γίνει φυσικό. Εγώ στέκομαι με σεβασμό σε αυτούς τους ανθρώπους. Δε μπορώ να νομιμοποιήσω όμως πράγματα, που μέσα στο πέρασμα των αιώνων, δεν είναι φυσιολογικά».

Σε ό,τι αφορά το «Σύμφωνο Συμβίωσης (SS)» ο κ. Παύλος μίλησε ως Νομικός, αφού έχει σπουδάσει Νομική και Θεολογία στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, σημειώνοντας: «Εντάξει, τα ξεφτιλίσαμε όλα. Φύγαμε από την ορολογία του γάμου, πήγαμε στον πολιτικό γάμο και τώρα φτάσαμε στο σύμφωνο συμβίωσης. Ε, που θα φτάσουμε στο τέλος; Είμαστε Έλληνες (NOHMONA ONTA). Γιατι το λέω Έλληνες; Γιατί η Ελλάδα έδωσε πολιτισμό και ευγένεια σε όλο τον κόσμο. Και τώρα ξεπέσαμε πλέον, δεν μας ανεβάζουν αυτά, δε μας δίνουν πολιτισμό, αλλά οπισθοδρόμηση….».

ΣΩΣTA NAI MEN ! AΛΛA !
EINAI ΦYΣIKOΣ O KAΠITAΛIΣMOΣ ;;; OXI ! EINAI A-ΦYΣIKOΣ ! EINAI ZOYΓKΛA ΔAPBINIΣMOY ! AYTO TO A-ΦYΣIKO ΘΕΛOYME NA EΞAΓOYMAI ΩΣ ... "ΔHMOKPATIA" ΣE AΣIA KAI YΠOΛOIΠO KOΣMO !!! TPOMAPA MAΣ !!!

TO A-ΦYΣIKO EINAI KAI ... ΣATANIKO ! EITE ... «Σύμφωνο Συμβίωσης (SS)» EITE .... KAΠITAΛIΣMOΣ !!!



KAΛHMEPA ΣAΣ ! KAI ... ΠAPTE ... TA "TPIAKONTA APΓYPIA" !!!

Γιάννης Ούτις είπε...

Η κοινοβουλευτική δημοκρατία ουδεμία σχέση έχει με την άμεση δημοκρατία και είναι μία έξωθεν επιβολή. Συνεπώς το κοινοβούλιο δεν υπήρξε ποτέ σπίτι του λαού αλλά άντρο αρπάγων και προδοτών. Η δε πασίγνωστη τακτική του εκβιαστικού διλήμματος εμείς η τανκς, είναι μία παμπάλαια συνταγή πού στηρίζεται στο: "είτε με τον θεό είτε με τον διάβολο". Η είσαι μαζί μας και είσαι απόλυτα καλός, η είσαι εναντίον μας και είσαι απόλυτα κακός. Φθηνή συνταγή, αλλά αποδίδει σχεδόν πάντα και την χρησιμοποιούν πολλοί..