Προσφατα
.

4.6.15

Το καθήκον...


Του Γιάννη Λαζάρου
"Πατριωτικό καθήκον η στήριξη στον Τσίπρα" διεμήνυσε το δεξί χέρι του Γιούνκερ στην Κομισιόν, Δ. Παπαδημούλης. Πατριωτικό και καθήκον! Τ' ακούς Πατρίδα; Δεν έχω καθήκον να υπερασπιστώ εσένα, αλλά τον Τσίπρα. Πατρίδα των Ελλήνων έγινε ο Τσίπρας. Χώμα ελληνικό είναι τα παπούτσια του και ουρανός το φρεσκοκουρεμένο του μαλλί.
Εμμέσως πλην σαφώς ο εκλεγμένος από τον ελληνικό λαό, ευρωβουλευτής Παπαδημούλης, μου τραβάει την κόκκινη γραμμή ξεκαθαρίζοντας ότι αν δεν κάνω το καθήκον μου να στηρίξω Τσίπρα, είμαι ένας προδότης. 
Αφού πρώτα η "Πατρίδα-Τσίπρα" μου λέει να το βουλώσω μέχρι να υπογράψει την παραμονή στην Κατοχή της πατρίδας-Ελλάδας με τους δανειστές, πετάγεται και ο Παπαδημούλης από τις Βρυξέλλες και με καλεί να υπερασπιστώ ό,τι υπογράψει ο "Θεός". Τα σύνορα της Ελλάδας δεν είναι πλέον η Κρήτη, το Καστελόριζο, η Κέρκυρα και ο Έβρος. Τα σύνορα είναι μέχρι εκεί που πατάει ο Τσίπρας! 
Έλληνες, προτάξτε τα στήθια σας να υπερασπιστείτε τον Μέγα Αλέξιο τον Τσιπρογενή. Προσκυνήστε την σημαία της Ε.Ε που προσκυνά και μην μιλάτε, μη ρωτάτε μη και κάνουν ντου οι φρουροί-κομματόσκυλα βασανίζοντάς μας με φάλαγγα αλά Βαλαβάνη!!! 
Πώς αλλάζουν τα καθήκοντα και οι πατρίδες στην Ελλάδα είναι απίστευτο! Πατριωτικό καθήκον είχαν οι Έλληνες και επί εποχής Γ. Παπανδρέου να αποδεχθούν την υποτέλεια της Ελλάδας σε Τρόικα, πατριωτικό καθήκον να σκύβουν το κεφάλι στους μνημονιακούς νόμους που ψήφιζαν οι Σαμαροβενιζελοκουβελικοί ως ελληνικούς, πατριωτικό καθήκον να υπερασπιστείς τον Τσίπρα. 
Πρέπει λοιπόν να επιλέξεις ποια θα είναι η πατρίδα που θα στηρίξεις, Ελληνάκο. Εδώ και τώρα. Ή την Ελλάδα ή τον Τσίπρα. Ο διαχωρισμός δεν έγινε από τους Έλληνες αλλά από τους Τσιπρικούς. Πάντα στον αμυντικό πόλεμο μάς έχωναν οι "σύμμαχοι". 
Εν ολίγοις. Θέλεις Πατρίδα-Τσίπρα, ξέχνα την Πατρίδα-Ελλάδα και τούμπαλιν. Αφήστε τώρα τα δικαιώματα, τα μισθά, τις συντάξεις και όλα τα κουραφέξαλα που διαλαλείτε με πάθος στους καφενέδες και στις γυμναστικές επιδείξεις των στημένων διαδηλώσεων. Τίποτε δεν δώσατε μέχρι στιγμής οι ζώντες για την Πατρίδα παρά μόνο στο βίο σας απλωθήκατε επαγγελματικά ή δημοσιοϋπαλληλικά και εκμεταλλευόσαστε αυτό τον "γεωγραφικό χώρο" (όπως τον αποκαλούν οι Τσιπρόκαυλοι). Όλοι μας το ίδιο κάναμε. Φτιάξαμε τα σπίτια μας, άλλοι δουλέψαμε, άλλοι τα "ξύναν" παίρνοντας τον μισθό, άλλοι έπαιρναν εργολαβίες για "πατριωτικά" έργα και όλοι μαζί στις κάλπες κάθε 4 χρόνια για να μην χάσουμε τα δικαιώματα. Δικαιώματα όχι πάντα τα δίκαια, αλλά αυτά που θα έκαναν την Ελλάδα μια επιχείρηση που δραστηριοποιούμαστε ανάλογα. Ποιο καθήκον έκανε ένας Έλληνας για αυτή την πατρίδα τα τελευταία 40 χρόνια; Δείξτε μου έναν πολίτη που έκανε το πατριωτικό του καθήκον. Το καθήκον ήταν στα μέτρα του μισθού, της σύνταξης, της μίζας, του κέρδους και του εξοχικού. Η πατρίδα λοιπόν δεν ήταν πατρίδα αλλά χώρος ανάπτυξης των προσωπικών μας συμφερόντων. 
Έφθασε η στιγμή που πρέπει ο κάτοικος αυτού του γεωγραφικού χώρου να αποδείξει ότι είναι Έλληνας διότι μέχρι τώρα αποδεικνύει ότι είναι πολίτης που θέλει πίσω αυτά που επένδυσε. Δηλαδή αν γινόταν σεισμός 9 Ρίχτερ στην χώρα και δεν έμενε τίποτε όρθιο, τι θα έκανε αυτός ο λαός; Άραγε θα έβαζε πλάτη άνευ χρηματικού αντιτίμου να ξαναφτιάξει την πατρίδα ή θα περίμενε τον κύριο Μάρσαλ να του στείλει συσσίτιο κι ας άπλωναν εδώ οι ξένοι τα κατασκευαστικά τους έργα ανοικοδόμησης για να έχεις  ένα μεροκάματο της πείνας; Θα έβαζες πλάτη να φτιάξεις την πατρίδα σου από την αρχή αρνούμενος οποιαδήποτε βοήθεια από εταίρους, γείτονες, συμμάχους κ.λπ; Θα είχες τα κότσια ή είναι πιο εύκολο να σε διοικεί άλλος για να έχεις την ασφάλεια να ζήσεις την μίζερη ζωούλα σου ήσυχα και ραγιάδικα μέχρι να σε φάει το μαύρο χώμα; Σιγά τι θα χάσει η Ελλάς!!!
Αξίζει ετούτος ο τόπος την περπατησιά σου, Ελληνάκο ή κάνεις το πατριωτικό σου καθήκον όταν στα "στάζουν" αδρά και σίγουρα οι νέες Πατρίδες Τσίπρες, Παπανδρέιδες, Καραμανλήδες, Σαμαράδες και όλοι οι αργόσχολοι της ζωής που πήραν Πατρίδα και την έκαναν οικόπεδο προς πώληση; 
Πατριωτικό καθήκον να στηρίξεις Τσίπρα! Τι εύκολες κουβέντες από τυπάκους που δεν έκαναν ούτε το ελάχιστο καθήκον τους να φρουρήσουν για δύο ώρες τυπικά ένα φυλάκιο όχι στον Έβρο, στο Καλπάκι, στη Λήμνο ή στην Κρήτη, αλλά έξω από το σπίτι τους. Τι εύκολες κουβέντες κοπρόσκυλων που παίρνουν μισθό από την πατρίδα τους Ευρώπη για να σου λένε τι είναι πατριωτικό και τι είναι καθήκον για την Ελλάδα! Αλλού τρώει, αλλού πίνει και εσένα "δίνει". Αυτή κι αν είναι πατριωτική μαγκιά! Μπέρδεψε το καθίκι με το καθήκον. 
Μάς ομιλούν για καθήκον τα αποτελέσματα γονιδιακών διασταυρώσεων ραγιά και γλείφτη. Στα μέτρα των δικών τους καθηκόντων θα είναι το δικό μας καθήκον; 
Τι θα γίνει όμως αν φτάσει η στιγμή που το νομοτελειακό πατριωτικό καθήκον έρθει σε κάθετη ρήξη με το πατριωτικό καθήκον όλων αυτών των ευκαιριακών "πατριωτών"; 
Ποιος θα νικήσει σε μία τέτοια ρήξη; Ο Τσιπρικός ή ο Έλληνας; 
Ποια σημαία θα υπερασπιστείς, της Ελλάδας ή του Τσιπριστάν, του Παπανδρειστάν, του Καραμανλιστάν, του Σαμαριστάν και όλων των μισθωτών υπαλλήλων της Ε.Ε που μεγαλώνουν σε εξωελληνικούς σωλήνες αναπαραγωγής;  
Είσαι σίγουρος ότι πάντα νικάει ο μισθοφορικός στρατός, κάτοικε του Τσιπριστάν; Μπορεί να γράψεις, ως νέος πουλημένος νικητής την Ιστορία του μέλλοντος, αλλά κομμάτι της Ιστορίας τούτης εδώ της πατρίδας να είσαι σίγουρος ότι δεν θα γίνεις ποτέ. Ήταν πάντα πατριωτικό καθήκον των Ελλήνων να ανακόπτουν την κάθοδο των Μυρίων Καθικιών. 
« PREV
NEXT »

2 σχόλια

Ανώνυμος είπε...

Καλό το παραμύθι αλλά δεν μας λες ποια είναι η εναλλακτική. Οι καταστροφείς-σωτήρες που τριάντα χρόνια μας φέραν σε αυτή την κατάσταση ή οι υπόλοιποι που υπολείπονται? Ο Τσίπρας είναι μονόφθαλμος αλλά οι υπόλοιποι δεν είναι απλά τυφλοί αλλά κωφάλαλοι και καμπούρηδες από το σκύψε σκύψε.Δεν στηρίζεις Τσίπρα αλλά αυτόν που αντιστέκεται όπως και αν τον λένε ότι μαλλί και να χει.

Ανώνυμος είπε...

ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ (Ακόμη πιο ΑΠΛΑ δέν γίνεται)


1. Η ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΝΑΝ 25/01/2015
1α. ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΞΑΝΑ ΕΚΛΟΓΕΣ

2. Είμαστε στο Ευρώ και "Μένουμε"
2α. Οι Σκέψεις για "Εξω από το Ευρώ", ΔΕΝ ΑΝΤΟΙΣΤΗΧΟΥΝ στον ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΡΟΠΟ και ..Τροπή ΣΚΕΨΗΣ (Νοοτροπία), είναι Ψευτοσκέψεις ΥΠΟΤΑΓΜΕΝΩΝ στην ... ΦΥΓΗ που ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ ! ΕΙΝΑΙ Κοινώς ... ΛΙΠΟΤΑΚΤΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ !

3. Το ΕΥΡΩ στην Ευρώπη για όλους τους Ευρωπαίους, είναι ΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ της ΚαπιταλοΙμπεριαλιστικής Ολοκλήρωσης (όπως τα Ολοκληρώματα και οι Δ.Ε. στα Ανώτερα κ. Ανώτατα Μαθηματικά !)
3α. Η Χώρα μας ΔΕΝ ΜΠΗΚΕ στο ΕΥΡΩ το 2002, αλλά το .. 1981 !
3β. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ της ΕΛΛΑΔΟΣ, και ιδιαίτερα ΟΥΤΕ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ! ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ της Ολοκλήρωσης ΤΟΥΣ (του ... Διευθυντηρίου ΤΗΣ/ΤΟΥΣ !) !
3γ. Γιαυτό ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΚΟΨΟΥΝ ΤΟΝ ΛΑΙΜΟ ΤΟΥΣ ! ΕΜΕΙΣ, Η Αριστερά, ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, θα τους ΒΟΗΘΕΙΣΟΥΜΑΙ ! ΘΑ τους ΔΩΣΟΥΜΕ το μαχαίρι, το ΣΠΑΘΙ του Μ. Αλεξάνδρου (Για τους: Δεξιούς, τους Υποταγμένους, τους Υποτελής, τους Ανιστόριτους, Ακοικώνιτους, Απαιδεύτους "ελληναράδες", Το Σπαθί του Αλεξάνδρου είναι αυτό που είχε -το έχουμε τώρα ΕΜΕΙΣ/ΕΓΩ- και "έλυσε" το Γόρδιο Δεσμό, και μετά το "Βλέπουμε" ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΥΜΝΟ ΜΑΣ-τους Εμφυλίους ΜΑΣ ;;;- !)!

4. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ "ΧΡΕΟΣ" - ΔΕΝ ΠΛΕΡΩΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΕΣ !
4α. Το σημ. 4. έχει σχέση με το ... 3α !
4β. Πέρα του σημ. 4α, τό "ΧΡΕΟΣ" που προσάπτουν στον ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ, στην ΕΛΛΑΔΑ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΝΟΜΟΤΕΧΝΙΚΑ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ στην ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ !
4γ. ΟΠΩΣ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΧΟΥΝΤΑΙΟΙ κατάληξαν στην Φυλακή (Παραβίαση ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ), έτσι και ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ, Ο-Λ-Ο-Ι ΤΟΥΣ που ΣΥΝΤΑΞΑΝ "ΜΝΗΜΟΝΙΑ"/ΜΝΗΜΟΣΙΝΑ για τον ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ/ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ τους ΕΧΟΥΜΕ ΕΤΟΙΜΑ ΤΑ ΚΕΛΙΑ ΤΟΥΣ ! Εδώ ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ κουβέντα ΟΥΤΕ και συζήτηση ! ΤΟ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΜΑΣ (ως "ελάχιστον" ΤΙΜΩΡΙΑΣ, ΤΗΝ ΕΣΧΑΤΗ ΤΩΝ ΠΟΙΝΩΝ, ΕΜΕΙΣ ΤΗΝ έχουμε ανοιχτή, ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ ΜΕΙΩΘΕΙ !!!

5. Και ΠΡΟΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ:
5α. Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΑΓΕΡΑΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ !
5β. Το είπε και η Σωτηρία Μπέλλου: ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΙΝΩ ΤΟ ΑΙΜΑ ΜΟΥ ΣΕ ΜΙΑ ΑΡΡΩΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ !!!!!!!!
5γ. ΚΑΝΤΕ ΤΗΝ ΤΟΜΗ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΞΕΝΟΦΕΡΤΗ ΑΡΡΩΣΤΕΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ, με το σημ. 3γ. και 4γ. !!!



Υ.Γ. ΕΜΕΙΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΔΙΠΛΑ κ. ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ! Τα Χρωματισμένα Παιδιά ! Και ποιός ΕΙΔΕ ΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΟΒΗΘΗΚΕ ;-!