Προσφατα
.

25.2.15

Ο Ιούλιος θα είναι γερμανικός

"Ψήνεται" το επόμενο Μνημόνιο που έρχεται πρώτη φορά από αριστερά
Οι γερμανικές εφημερίδες στηριζόμενες στις εκτιμήσεις γερμανών αξιωματούχων γράφουν ότι μετά την 4μηνη παράταση της δανειακής σύμβασης, η Ελλάδα θα χρειαστεί ένα καινούργιο πακέτο "βοήθειας" ύψους 20 δις. 
Στην χθεσινή συνεδρίαση των Χριστιανοδημοκρατών μπήκε το θέμα της νέας χρηματοδότησης της Ελλαδας. Παράλληλα,γερμανικές εφημέριδες αναφέρονται σε στοιχεία εκθέσεων γερμανικών ινστιτούτων, σύμφωνα με τα οποία, η Ελλάδα έχει ήδη ένα χρηματοδοτικό κενό 30-40 δις ευρώ.
Κυβερνητικοί κύκλοι της Γερμανίας δηλώνουν ότι "η Ελλάδα κέρδισε 4 μήνες αλλά από τον Ιούλιο θα χρειάζεται πολύ περισσότερα χρήματα". Οι Γερμανοί ήδη έχουν ξεκινήσει να σχεδιάζουν τις προϋπόθεσεις με τις οποίες η Ελλάδα θα πάρει νέο πακέτο δανεικών και τι άλλο θα πρέπει να υπογράψει η Ελλάδα ως δανειολήπτης για να πάρει τα χρήματα αυτά. 
Επίσης, η 4μηνη παράταση της Ελλάδας θα πρέπει να πάρει την έγκριση και της γερμανικής Βουλής που θα συνεδριάσει για το θέμα την Παρασκευή. Στο ερώτημα δημοσιογράφων προς τον κύριο Σόιμπλε αν θα υπερψηφιστεί, ο υπουργός απάντησε: "Ποτέ μη λες ποτέ".
« PREV
NEXT »

1 σχόλιο

Ανώνυμος είπε...

Είναι απίστευτο και απίστευτοι πώς μας κατάντησαν.Να εκλιπαρούμε για λίγα ψίχουλα ένας ολόκληρος λαός!Ακόμη και ένας ναρκομανής στην Ομόνοια που ψάχνει τη δόση του θα διαμαρτυρόταν και θα δυσανασχετούσε.Τριάντα περίπου χρόνια χρειάστηκαν για να γίνουμε μαλθακοί,αντίσταση κάνουμε όσο αγγίζει το κουνούπι το δέρμα μας.Τρέμουμε στην ιδέα να στερηθούμε το νέας γενιάς κινητό μας,τη πολύτιμη πολυμηχανή siemens,τα αστραφτερά μπιζού και τα πανάκριβα τζιν made in Thailad.Θυσιάζουμε το πολυτιμότερο αγαθό που μας έδωσε ο Θεός,την ελευθερία μας,ό,τι πιο πολύτιμο υπάρχει και για το οποίο κάποιοι έδωσαν αίμα,χρόνο,κόπο αγωνίες.Εκεί επενδύουν οι τοκογλύφοι,στη μαζική αποχαύνωση για πλήρη σκλαβιά.Όλη τη μέρα κάθε μέρα δεν ακούμε τίποτε άλλο-λες και δεν υπάρχει τίποτε άλλο σημαντικό στη ζωή μας-από οικονομικά,φόρους,λεφτά και ξανά λεφτά,πόσα θα πληρώσουμε και πόσα θα μας δώσουν με το σταγονόμετρο και με ακατάπαυστα μέτρα μέχρι να μας βγάλουν τη ψυχή.ΕΛΕΟΣ