Προσφατα
.

5.11.13

Βρωμογερμαναρά

του Γιάννη Λαζάρου
Ανάλογες θυσίες με αυτές που έκαναν οι γονείς του Γερμανού Μάρτιν Σουλτς στην μεταπολεμική Γερμανία πρέπει να κάνουν και οι Έλληνες για το ευρωπαϊκό όραμα! Τέτοια ξεστόμισε ανάμεσα σε άλλα ο πρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου, ο οποίος για μια ολόκληρη μέρα αλώνιζε στην Αθήνα και δεν άφησε διημερίδα και συνέδριο χωρίς την επιβλητική την παρουσία του.
Ανάλογες θυσίες που έκαναν οι Ναζιστές γονείς του Σουλτς, για να δημιουργηθεί το επόμενο στάδιο του ολοκληρωτισμού του Ράιχ, πρέπει να κάνουν και οι Έλληνες γονείς του σήμερα. Με απλά ελληνικά βάζει στον ίδιο τρουβά τους απογόνους των μακελάρηδων ναζιστών με τους σημερινούς Έλληνες. Δεν φθάνει που τουλάχιστον οι μισές οικογένειες των Ελλήνων έχουν έναν πρόγονο που εκτελέστηκε από τους προγόνους του Σουλτς, από πάνω θέλει και οι απόγονοι εκείνων των Ελλήνων να θυσιαστούν για να γίνει το γερμανοευρωπαϊκό όραμα πραγματικότητα. 
Για τον γερμανοευρωπαίο Σουλτς οι Έλληνες πρέπει να τιμωρηθούν! Δεν μάς λέει ποιος ο λόγος τιμωρίας των Ελλήνων εφόσον ίδιος συγκρίνει την Ναζιστική Γερμανία με μία Ελλάδα που από το 1944 προσπαθεί να επιβιώσει από τις καταστροφές του πολέμου και των πολιτικών που ακολούθησαν. Για να υπομείνεις μία τιμωρία πρέπει να έχεις διαπράξει έγκλημα αλλά εμείς ψάχνουμε χρόνια τώρα ποιο ήταν το έγκλημα της Ελλάδας και πρέπει να στήνεται στον τοίχο ή να λογοδοτεί ή να εκτελείται αυτοκτονώντας. 
Φαίνεται τους “Έλληνες” που συμμετείχαν στην συζήτηση του “Δικτύου” της Άννας Διαμαντοπούλου με ομιλητή τον Σουλτς δεν τους ενόχλησε αυτός ο θρασύτατος παραλληλισμός. Οι εκπρόσωποι του ελληνικού λαού δεχθήκαν με την σιωπή τους όσα προσβλητικά δήλωνε από το πόντιουμ το στέλεχος της εταιρείας Ευρωπαϊκή Ένωση. Οι “Έλληνες”, που εκείνη την στιγμή ήταν στον χώρο που ο ναζιστής πρόσβαλλε την αιματοβαμμένη Μνήμη της Ελλάδας, από ό,τι αποδείχθηκε -αφού δεν υπήρχε ουδεμία αντίδραση-  συμφώνησαν ότι η Ελλάδα πρέπει να τιμωρηθεί και τα όποια θύματα έχει είναι κομμάτι των θυσιών που πρέπει να αποδεχθούμε. 
Βέβαια, ο Σουλτς και οι νεογερμανοτσολιάδες που τον προσκυνάνε δεν μπαίνουν καν στην διαδικασία να αναρωτηθούν για ποιο λόγο ο πρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου έκανε αυτή την σύγκριση με την μεταπολεμική Γερμανία και την Ενωμένη Ευρώπη του σήμερα. Για τον Γερμανό πολιτικό η πολιτικοϊδεολογική θεωρία της Γερμανίας δεν έχει αλλάξει στο ελάχιστο από τον 1ο παγκόσμιο πόλεμο μέχρι σήμερα. Απλά η τρίτη φορά του οράματος του ολοκληρωτισμού στην Ευρώπη γίνεται απίστευτα μεθοδευμένα. Στο είπε κατάμουτρα ο εκπρόσωπος της Ευρωβουλής. Με θυσίες (αιματηρές και αναίμακτες) μπορεί να ολοκληρώσει αυτό που ξεκίνησαν οι πρόγονοί του και που θυσιάστηκαν με κόπους για να το φθάσουν μέχρι αυτό που ζούμε και το χειρότερο, ως θύματα, που θα ζήσουμε.-

Εκπομπή 5-11-2013

« PREV
NEXT »

3 σχόλια

Ανώνυμος είπε...

με καμία μπαναγία εκτός Ευρωζώνης είπε ο Τσίπρας χτες στο Τέξας, όχι εθελοντικά.
έ,ρε γαμήσια που μας περιμένουν ακόμα.
έφτασε η πουτσ΄ αράδα μέχρι την αμαλιάδα
Kαλημερα Ραδιολογε!
Μαριλη απο Κερατεα

Ανώνυμος είπε...

Εχουμε Συνεδριο,θα μας τιμησεις;


ΕΤΣΙ τα λενε οι λαοι
Ελευθερα κι Αμεσοδημοκρατικα!

http://epaminternational.wordpress.com/2013/11/03/%ce%b5%cf%80%ce%b1%ce%bc-%ce%b4%ce%b9%ce%b5%ce%b8%ce%bd%ce%b7%cf%83-%cf%83%cf%85%ce%bd%ce%b1%ce%bd%cf%84%ce%b7%cf%83%ce%b7-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%84%ce%bf-%cf%87%cf%81%ce%b5%ce%bf%cf%83-%cf%84/

στον Τοίχο είπε...

Μαριλή
ξέχασες πως είναι υποψήφιος πρόεδρας την κομίσιον;
Τι να πει το παιδί; παρέα με τον Σούλτς τον συνυποψήφιό του πολεμάνε για την ολοκλήρωση της Ευρώπης.
Να σου θυμίσω περί Αμαλιάδας αυτό που έγραψα τις προάλλες: "Πιάσαν όλα τα γιοφύρια και τους κλάσαμε τ΄αρχίδια"

Επειδή τα γιοφύρια είναι πιασμένα πως να περάσω για το συνέδριο; Είσαστε και μακρυά βλέπεις.
Καλή επιτυχία και να είσαι καλά πάντα.