Προσφατα
.

4.11.13

Δημοκρατήσου

του Γιάννη Λαζάρου
Αν υποθέσουμε ότι η δολοφονία των δύο ακροδεξιών νεαρών είναι πράξη τρομοκρατίας όπως από το πρώτο δευτερόλεπτο όλοι οι “αναλυτές” μέσω τηλεοράσεων αυτό διατυμπάνιζαν, έρχεται αυθόρμητα το ερώτημα ποιον τρομοκρατεί αυτή η δολοφονία. Τρομοκρατεί τον απλό πολίτη που αυτή την στιγμή περιμένει πότε θα τον πετάξουν έξω από το σπίτι του; Τρομοκρατεί τον ασθενή που δεν έχει δικαίωμα περίθαλψης σε δημόσιο νοσοκομείο; Τρομοκρατεί τον άνεργο; Μήπως τρομοκρατεί εμένα και εσένα που η γούνα μας έχει καεί προ πολλού από μη τρομοκρατικές ενέργειες των κατοχικών κυβερνήσεων που έχουν αργάσει το κορμί μας; Πώς να τρομοκρατηθεί ο ήδη τρομοκρατημένος; 
Ουδείς έχει τρομοκρατηθεί από την δολοφονία δύο μελών ενός κοινοβουλευτικού κόμματος. Από την στιγμή που έχουμε συνηθίσει 6,000 και πλέον επίσημες κυβερνητικές δολοφονίες με αγχόνες, με καραμπίνες και με σάλτα από ταράτσες που εκτέλεσε με πλήρη επιτυχία η Σέχτα Δημοκρατών, σιγά μην τρομοκρατηθούμε από έναν κρανοφόρο που απλά έκανε την δουλειά του την ώρα που του το ζήτησαν. Καλό το σενάριο της τρομοκρατίας, που δεν το αλλάξαν στο ελάχιστο από την εποχή της 17Ν, αλλά δεν θα πετύχει αυτή τη φορά. Θα βάλουν μπροστά τώρα προκηρύξεις αντιγραμμένες από παλιότερες εποχές, θα κάνουν ακόμα ένα-δύο χτυπήματα και μετά από λίγο καιρό θα εξαθρωθεί και αυτή η “τρομοκρατική” οργάνωση που θα έχει όνομα και αυτή “επαναστατικό”.  
Τι να μας τρομοκρατήσει, μωρέ; Εδώ έχουμε τον Στουρνάρα που μάς δηλώνει ότι “ανεβήκαμε το Κιλιμάντζαρο και μας μένουν ακόμα 100 μέτρα για την κορυφή” χωρίς να αναφέρει ότι η ανάβαση στο Κιλιμάντζαρο αφήνει πίσω πτώματα αθώων ως “παράπλευρες απώλειες”. Εκεί να δεις τρομοκρατία! Αλλά αυτή η τρομοκρατία δεν κρατά όπλο και οι εκτελεστές δεν είναι μεταμφιεσμένοι. Είναι ψηφισμένοι και διορισμένοι εκτελώντας Έλληνες όχι για ιδέες αλλά για λεφτά. Μόνο για λεφτά, για τίποτε άλλο. 
Τρομοκρατία είναι να ανοίγεις την πόρτα της αποθήκης και να βλέπεις ένα κορμάκι 13 χρονών παιδιού να αιωρείται από το λουρί σκύλου περασμένο στο λαιμό του και την ίδια στιγμή να γίνεται εκδήλωση για την “Ελληνογερμανική Αγωγή των Νέων” υποστηριζόμενη από όλη την αφρόκρεμα της ελληνικής “διανόησης” στην Παλαιά Βουλή. Θα ζήσουν τα παιδιά των αποκαλούμενων Ελλήνων που θα έχουν θέση σε μια Ευρώπη γερμανοθρεμμένων αλλά τα παιδιά των πραγματικών Ελλήνων δεν θα σκοτώνονται από την κατασκευασμένη τρομοκρατία των όπλων, αλλά από την ανάβαση στο Κιλιμάντζαρο του Στουρνάρα. 
Δεν τρομοκρατήσε, Έλληνα μου, διότι εδώ και 5 χρόνια δημοκρατήσε. Και αυτή η Δημοκρατία δεν έχει κομματικούς στόχους. Έχει όλους εκείνους που ανεβαίνουν όχι το Κιλιμάντζαρο, αλλά το Γολγοθά τους κουβαλώντας στην πλάτη με το ζόρι τον ευρωπαϊκό αγκυλωτό σταυρό.-

Εκπομπή 4-11-2013

« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια