Προσφατα
.

26.3.17

Οι πολύχρωμοι χαρούμενοι πολίτες «σπάνε» τα δεσμά

Πολύχρωμα πανό και χαρούμενοι πολίτες έκαναν Break Free, γλυκανάλατα συνθήματα και η εικόνα ενός μέλλοντος εμφανίστηκε στην Αθήνα των αστέγων και στην Ελλάδα της ανεργίας και της αναξιοπρέπειας. Πρέπει να εκτονώνουν την επαναστατική τους διάθεση οι άνθρωποι και από τέτοιους είναι γεμάτος ο κόσμος. 
Δεν έχει σημασία τι κρύβεται πίσω από κάθε πολύχρωμη εκδήλωση, σημασία έχει το νταβαντούρι και ο σαματάς, η επίπλαστη χαρούμενη διάθεση γιατί σίγουρα αρκετοί από τους χαρούμενους δεν θα έριξαν μια ματιά στους υποστηρικτές αυτής της εκδήλωσης, γιατί ένας από αυτούς δηλώνει: 
«Το SolidarityNow είναι μια οργάνωση που ιδρύθηκε το 2013 με την υποστήριξη του Open Society Foundations (OSF/OSIFE) και σύμφωνα με το όραμα του George Soros. Κύριος στόχος μας είναι η παροχή βοήθειας και υποστήριξης σε όλους όσους πλήττονται περισσότερο από την οικονομική ύφεση και την ανθρωπιστική κρίση». 
Οι πολίτες έστειλαν παγκόσμιο μήνυμα (έχουν πεισθεί γι' αυτό) για την κλιματική αλλαγή και την ειρήνη. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με τη συμμετοχή και το συντονισμό πενήντα οργανώσεων και φορέων. ΜΚΟ, «φιλάνθρωποι», «φιλόζωοι» κλπ, μαζεύτηκαν στην πολύχρωμη γιορτή.
Η δράσεις και οι χρηματοδοτήσεις όλων αυτών των οργανώσεων είναι λίγο πολύ γνωστή. Εκείνο που μένει από τέτοιου είδους «διαμαρτυρίες» είναι το πως θέλουν οι κρατούντες τις «επαναστάσεις» του μέλλοντος, και απ' οτι φαίνεται το έχουν πετύχει.
Οι υποστηρικτές της εκδήλωσης δήλωσαν όλοι ευχαριστημένοι και είναι:
Αλληλεγγύη - SolidarityNow, ANIMA, ΑΠΕΙΡΟΝ, ΑΡΧΕΛΩΝ, ActionAid Ελλάς, Animal Action - Greek Animal Welfare Fund, Aiesec, Γιατροί Χωρίς Σύνορα, CheckPoint, Colour Youth, Δίκτυο ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ SOS, Ελληνική Κοινότητα Μπαγκλαντές, Ελληνική Πλατφόρμα για την Ανάπτυξη, Ελληνικό Φόρουμ Προσφύγων, Ελληνικό Ινστιτούτο Παθητικού Κτιρίου, Fair Trade Hellas, Generation 2.0, GIVMED, Greenpeace, Θετική Φωνή, HIGGS, iSea, IthacaLaundry, Καλλιστώ, Κέντρο Ζωής, Kλίμακα, Κλίμαξ Plus, Κοινότητα Αφγανών Μεταναστών και Προσφύγων στην Ελλάδα, Κοινότητα Ενωμένων Αφγανών στην Ελλάδα, Κοινότητα Κονγκό, KROMA, MEDASSET, ΜΕΤΑδραση, Οικογένειες Ουράνιο Τόξο, Οικολογική Εταιρεία Ανακύκλωσης, Οικολογική Κίνηση Δράμας, Οργάνωση Ενωμένων Γυναικών Αφρικής, Oργάνωση ΓΗ, Παρατηρητήριο Πολιτών για την Αειφόρο Ανάπτυξη, Πακιστανο - Ελληνική Πολιτισμική Εταιρεία, Passivistas, Περιοδικό δρόμου Σχεδία, Pir-A-ctive, Πολιτιστικός Σύλλογος Ελλάδας Ινδίας, Πολιτιστικός σύλλογος Πλέγμα, Σύλλογος Βοήθειας Παιδιών - Lalibela, Σώμα Ελλήνων Προσκόπων, Save Prasonisi, Save Asopos/ SOSτε τον Ασωπό, Vouliwatch, WWF Ελλάς.
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια