Προσφατα
.

11.1.16

Σεξ, Ναζί και Ισλάμ

Ξενοφώντας Ερμείδης
Ό,τι δεν κατάφερε να κάνει η τρομοκρατία των βομβών το κατάφερε η τρομοκρατία του σκουρόχρωμου πέους. Ο νέος τρόπος να εγκλωβίσουν τους μετανάστες στην νότια Ευρώπη ήταν το...σεξουαλικό τρομοκρατικό χτύπημα στην Γερμανία. Οι καταγγελίες για το πρωτοχρονιάτικο σεξιστικό χτύπημα 1,000 αραβόφωνων μεταναστών που συγχρονισμένα επιτέθηκαν έφτασαν τις 650 με την μικρή λεπτομέρεια ότι το 60% των επιθέσεων δεν ήταν σεξουαλικές. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να πουλάει το σεξ αλλά οι πρόσφυγες και μετανάστες θα αρχίσουν να κατηγορούνται για αδικήματα εναντίον δυτικών που μπορεί να έχουν και "εγκληματικά αποτελέσματα". 
Τα πράγματα πήραν γρήγορα απίστευτες διαστάσεις σε σημείο που η καγκελάριος Μέρκελ να αναγκαστεί να ακυρώσει την συμμετοχή της στο 46ο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ που θα πραγματοποιηθεί στις 20 Ιανουαρίου στο Νταβός διότι δουλεύει ασταμάτητα για το πως θα γυρίσει την κατάσταση υπέρ της χωρίς να χαρακτηριστεί η χώρα της ξενοφοβική. Η Μέρκελ όπως όλα δείχνουν θα σκληρύνει την στάση της στο μεταναστευτικό αφού ήδη τάχθηκε υπέρ της αυστηροποίησης της νομοθεσίας που αφορά σε πρόσφυγες οι οποίοι έχουν ζητήσει άσυλο. Έχει ήδη υποδεχθεί 1,1 εκατ. πρόσφυγες και όλα δείχνουν ότι δεν θα χρειαστεί άμεσα και άλλους.
Ήδη η Γερμανία από την 1η Ιανουαρίου κάθε ημέρα  επιστρέφει περισσότερους από 200 πρόσφυγες στην Αυστρία, από την χώρα δηλαδή που είχαν εισέλθει στο έδαφός της. Οι αυστριακές αρχές καταγγέλλουν ότι η Γερμανία έχει σηκώσει έναν αόρατο φράκτη στα σύνορά της εξαιτίας των σεξουαλικών επιθέσεων έχοντας αποκλείσει εκατοντάδες πρόσφυγες στην Αυστρία οι οποίοι είχαν ξεκινήσει το ταξίδι από τις νότιες και βαλκανικές χώρες μετά την διαβεβαίωση της Μέρκελ (πριν τα συμβάντα) ότι η Γερμανία θα δεχθεί εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπινες ψυχές. 
Αυτό που θα συμβεί άμεσα είναι και η Αυστρία να σπρώξει προς τις χώρες από όπου εισήλθαν στα δικά της εδάφη τους πρόσφυγες και μετανάστες με αποτέλεσμα να είναι εγκλωβισμένοι ανάμεσα σε φράκτες των ανατολικών χωρών ή να στοιβαχτούν στην Ιταλία και περισσότερο στην Ελλάδα. 

Ο παροξυσμός των Γερμανών
Μετά τις καρδούλες και τα "wellcome" με τα οποία υποδεχόταν πριν δύο μήνες οι Γερμανοί τους πρόσφυγες και τους μετανάστες έφτασε η στιγμή που σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις οι Γερμανοί δεν είναι ανεκτικοί στην υποδοχή προσφύγων. Σύμφωνα με το Ινστιτούτο Forsa το 37% των πολιτών που συμμετείχαν στην έρευνα άλλαξαν γνώμη και έγιναν αρνητικοί στο να ανοίξει τα σύνορά της η Γερμανία για τους πρόσφυγες ενώ το 57% των Γερμανών είναι σίγουροι ότι η εγκληματικότητα λόγω της παρουσίας των προσφύγων θα αυξηθεί. Αυτή η στροφή της γερμανικής κοινής γνώμης έγινε λόγω των συμβάντων της Πρωτοχρονιάς. 
Το ανησυχητικό είναι ότι ο ναζισμός που ποτέ δεν πέθανε στην Γερμανία αρχίζει να μεγαλώνει και τα χτυπήματα να εναντίον προσφύγων και μεταναστών να γίνονται όχι πλέον κρυφά νυκτερινές ώρες με βόμβες μολότοφ σε κέντρα φιλοξενίας αλλά ομαδοποιημένα σε κεντρικά σημεία της χώρας. Είκοσι ροπαλοφόροι το απόγευμα της Κυριακής ξυλοφόρτωσαν έξι Πακιστανούς μετανάστες κοντά στο σιδηροδρομικό σταθμό της Κολωνίας ενώ πέντε άνδρες επιτέθηκαν εναντίον ενός Σύρου πρόσφυγα στη μέση του δρόμου.
Στο επικοινωνιακό παιχνίδι δεν μπορούσαν να μην συμμετέχουν και τα ΜΜΕ. Πέρα από την τηλεοπτική υπερκάλυψη με καταγγέλλουσες που δέχθηκαν επίθεση από "σκουρόχρωμους", το περιοδικό Focus με μία ατιμασμένη "Αφροδίτη" (γερμανικής ομορφιάς) ξεπούλησε μόνο και μόνο επειδή το λευκό κορμί της ήταν "λερωμένο" από αποτυπώματα μαύρων αντρικών παλαμών. 
Επίσης, ο αρχηγός του ναζιστικού κινήματος Pegida έκανε την εμφάνισή του στο διαδίκτυο με λογοπαίγνιο στο μπλουζάκι του "Βιαστές-πρόσφυγες, Ανεπιθύμητοι", ένα σύνθημα που ακουγόταν στην διαδήλωση του ναζιστοκινήματος που έγινε μετά τις επιθέσεις στην Κολωνία. 
Αξέχαστη θα μείνει η φράση του υπουργού Σόιμπλε στις 7 Νοεμβρίου του 2015 που κάλεσε την Ευρώπη "να μην δείχνει στους πρόσφυγες ότι είναι ευπρόσδεκτοι". Και τα κατάφερε να το πετύχει τουλάχιστον για την χώρα του. Χωρίς βόμβες, απλά με καταγγελίες.
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια