Προσφατα
.

25.1.16

Ο Τσίπρας φιλούσε υπέροχα

Ο σχολιασμός για τους οπαδούς του Σύριζα στην επετειακή ομιλία της πρωτοδεύτερης φοράς αριστεροδεξιάς θα περιοριστεί στο ότι είναι τακτοποιημένοι. Αυτό όμως που ενδιαφέρει αυτούς που δεν αφήνουν λακκούβες σιέλου βλέποντας τον ακροδεξιά στηριζόμενο "αριστερό" ευρωλάγνο ηγέτη στο πόντιουμ, είναι το τι είπε για όσους δεν έχουν ανιψιό στην Κούλουρη για να τους τακτοποιήσει.
Ο πρωθυπουργός των τακτοποιημένων πολιτών απείλησε ότι ή θα εφαρμόσει τις μεταρρυθμίσεις που του επιβάλλει ο Σόιμπλε στο ασφαλιστικό ή το ασφαλιστικό θα γκρεμιστεί. Όμως, αυτός θα το γκρεμίσει και δεν θα γκρεμιστεί από μόνο του  όπως δεν πτώχευσαν από μόνα τους τα δημόσια νοσοκομεία όταν τους πήρε με διαταγή τα αποθεματικά, όπως επέβαλλε από την πίσω πόρτα capital controls πετώντας από πάνω του την καυτή πατάτα του "ΟΧΙ" του δημοψηφίσματος (που ύπουλα κήρυξε εν μέσω διαπραγματεύσεων) για να λέει ότι αναγκάστηκε να πει ΝΑΙ για να μην γκρεμιστεί το τραπεζικό σύστημα. Το είδος της πολιτικής σχολής του Τσίπρα είναι επιθετική οπισθοχώρηση. Νιώθει ο φίλαθλος περήφανος με τις θεαματικές τρίπλες του παίκτη ο οποίος έχει δώσει το παιχνίδι από την προηγούμενη ημέρα. Κανείς δεν κατάλαβε ότι "τα άρπαξε" με την λασπωμένη φανέλα που πλασάρει στο γήπεδο.
Όταν ακούς πολιτικό να λέει ότι "θα κάνει τα πάντα για να στηρίξει το ύψος των συντάξεων" να είσαι σίγουρος ότι την σύνταξη που ήξερες χαιρέτα την. Κι αυτό φάνηκε όταν θυμήθηκε την Επανάσταση του Λαού και υποσχέθηκε ότι θα υπερασπιστεί τα χαμηλά στρώματα. Αυτό σημαίνει ότι ως σίγουρο έχει τα 360 ευρώ που είναι η σύνταξη του ΟΓΑ και όλες από εκεί και πάνω θεωρούνται υψηλές για την οικονομική κατάσταση που βρίσκεται η χώρα εξαιτίας των υπογεγραμμένων Μνημονίων και όχι λόγω της "καμμένης γης" που έδινε η μία κυβέρνηση στην άλλη επί δεκαετίες. Η Μνημονιακή πολιτική είναι μία ανεξαρτήτως ποιος θα είναι αυτός που θα εφαρμόζει τις εντολές. Ορθώς του υπενθύμισε  ο Σόιμπλε σε παγκόσμια τηλεοπτική κάλυψη ποια είναι η δουλειά του κάθε μνημονιακού πρωθυπουργού: "Εφαρμογή".
Ο εν λόγω πρωθυπουργός των τακτοποιημένων πολιτών της Ελλάδας χρησιμοποίησε τερτίπια αριστερίστικα του τύπου "δεν θα βάλουμε στο ίδιο σακί τους μεγαλοδικηγόρους με τους νέους εργαζομένους και τα μπλοκάκια". Άρα αυτό που θέλει είναι να φτωχοποιήσει τους πάντες και να βάλει κόφτη στους νέους εργαζομένους, δικηγόρους, μηχανικούς, γιατρούς και λοιπούς ότι για την υπόλοιπη ζωή τους δεν πρέπει να ξεπερνάει ετησίως το εισόδημά τους τα 5.000 ευρώ για να μην γίνουν "μεγαλοδικηγόροι", "μεγαλογιατροί", "μεγαλοεπαγγελματίες" κ.λπ. και τους χαρατσώσει.
Την φτωχοποίηση όμως όλης της μεσαίας τάξης του ιδιωτικού τομέα (το δημόσιο θα το τελειώσει ο επόμενος πρωθυπουργός) την ξεστομίζει και όταν ως εναλλακτική για να μην μειωθούν οι κύριες συντάξεις ξαναβάζει στο τραπέζι την αύξηση εισφορών για ένα υπερταμείο το οποίο θα ξεκινήσει με 3 δις έλλειμμα και με δημόσια υγεία η οποία δεν μπορεί να καλύψει ούτε την μοριακή εξέταση του ιού της γρίπης δωρεάν για τους ασθενείς. 
Οι εισφορές θα ανέβουν χωρίς το κράτος να παρέχει απολύτως τίποτε στον ασφαλισμένο. Η αναγκαστική κατάρρευση του συστήματος είναι μεθοδευμένη. Η αύξηση εισφοράς που θέλει η κυβέρνηση σημαίνει λουκέτο ή αναγκαστικό χρέος σε κάθε μεσαία επιχείρηση που έχει απομείνει. Πρέπει να ανοίξει ο δρόμος για το φιλελεύθερο πρόγραμμα του Μητσοτάκη όπου η ιδιωτική ασφάλεια θα μπει στο παιχνίδι ως το μόνο που μπορεί να σώσει τον Έλληνα ασθενή και μελλοντικό συνταξιούχο και θα παρέχεται αποκλειστικά στους κατοίκους των Βορείων Προαστίων που σήμερα χλευάζει ο "λαϊκός" Τσίπρας από το "αριστερό" πόντιουμ.
Ο Τσίπρας δεν ήρθε πριν ένα χρόνο στην εξουσία ούτε για να σχίσει μνημόνια, ούτε για να χτυπήσει κανένα χέρι στο τραπέζι της Ε.Ε,  αντιθέτως ήταν ο κατάλληλος άνθρωπος με το κατάλληλο κόμμα την κατάλληλη στιγμή. Ένα χρόνο μετά την διακυβέρνησή του λέει ξεκάθαρα αυτό για το οποίο διορίστηκε: Με την καραμέλα του "λαϊκού" σπρώχνει προς τα κάτω την ήδη ρημαγμένη μεσαία τάξη. Να την κάνει ένα στρώμα, που με τα δικά του λόγια λέγεται "λαϊκό" αλλά με την γλώσσα της αλήθειας λέγεται φτωχό.
Ανοίγει δρόμο για το επόμενο στάδιο διακυβέρνησης της χώρας που θα έχει απέναντί της μόνο δύο κοινωνικά στρώματα. Το πριν και μετά Τσίπρα χαμηλό και το μετά Τσίπρα υψηλό. Για το κάτω στρώμα θα υπάρχουν οι φτωχές κοινωνικές παροχές, όπως οι πολυκατοικίες άστεγων οικογενειών που ήδη εγκαινιάζονται στην Αττική, για περίθαλψη τα ιατρεία της γειτονιάς  που θα σου καλύπτουν ένα ράμμα, ένα χάπι υπέρτασης και μπορεί κι ένα εμβόλιο, κάρτα σίτισης από το Ανθρωπιστικό Ταμείο Γιούνεκρ  ενώ  μισθός και σύνταξη θα είναι στα όρια του κατώτατου εισοδήματος φτώχειας που ανά έτος θα πέφτει για να φτάσει στα 200 ευρώ το μήνα ανά άτομο όπως πιλοτικά πραγματοποιείται με το Επίδομα Ελάχιστου Εγγυημένου Εισοδήματος που θέσπισε η Τρόικα.  Ειδικά με την εισροή νέων εργατικών χεριών προσφύγων και μεταναστών η προσφορά θα είναι μεγαλύτερη της ζήτησης με αποτέλεσμα να πέσουν οι τιμές του μεροκάματου.
Ο Τσίπρας ξεκαθάρισε στην επετειακή του φιέστα ότι το δίλημμα πλέον είναι ταξικό βαπτίζοντας τον Μητσοτάκη ως τον αντίπαλό του. Αλλά αυτό στην ουσία δεν είναι δίλημμα αλλά παραδοχή σε έναν με τον ζόρι φτωχοποιημένο και από την "αριστερά" λαό ότι είναι εγκλωβισμένος ανάμεσα στην φιλελεύθερη ναζιστική Ε.Ε της Αριστεράς και στην φιλελεύθερη ναζιστική Ε.Ε της Δεξιάς. 
« PREV
NEXT »

4 σχόλια

Unknown είπε...

ΑΥΤΗ ΤΗΝ "ΩΡΑ" στην Ελλάδα ( ΑΤΑΙΡΙΑΣΤΗ "ΩΡΑ" για ΕΛΛΑΔΑ ) έχουμε φτάσει στην θλιβερή και απελπιστική κατάσταση : όταν μας λέει κάποιος...ότι έχει προσβληθεί από καρκίνο....και τυχαίνει να έχει ιδιωτική ασφάλιση....να μην ντρεπόμαστε ( γιατί θα έπρεπε υπό κανονικές συνθήκες ζωής να ντρεπόμαστε ) να σκεφτούμε και να πούμε "....ευτυχώς, έχει ιδιωτική ασφάλιση".
ΑΥΤΕΣ ΕΊΝΑΙ ΟΙ ¨ΩΡΕΣ" ΕΛΛΑΔΑΣ.
Αυτές τις ώρες πατρίδας...........πανηγυρισμοί κάθε είδους, ΔΕΝ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΣΕ ΚΤΗΝΗ .
ΕΛΕΝΗ ΒΑΡΕΛΗ

Ανώνυμος είπε...

ΘEMA: ΕλληνοΓερμανικές Σχέσεις

1. Σε ό,τι Aφορά τις Eλληνογερμανικές σχέσεις σε Eπίπεδο Yπουργείων Εξωτερικών ο κ. Κοτζιάς Yπενθυμίζει ότι από την APXH είχε Eπιδιώξει στενή συνεργασία με τον Φρανκ-Βάλτερ Σταϊνμάιερ.

2. ο κ. Κοτζιάς Aπαντά ως εξής: «Νομίζω ότι σε αυτό το Xρόνο, πρώτον, Aποκαταστήσαμε το Kύρος της Eλληνικής Eξωτερικής Πολιτικής.

3.Όμως, TONIZEI ο κ. Κοτζιάς, και η ΕΕ θα πρέπει να τηρήσει έναντι της Τουρκίας τις δεσμεύσεις που προκύπτουν από την πρόσφατη συμφωνία. Όπως για παράδειγμα η Eκταμίευση Xρημάτων από την Bοήθεια των 3 δις Eυρώ για τους πρόσφυγες που έχουν έρθει στη χώρα.

4. Ο Νίκος Κοτζιάς Aναφέρει σχετικά: «Εμείς πιστεύουμε ότι η ΕΕ θα πρέπει να Aποκτήσει ακτοφυλακή. Είμαι ο Aνθρωπος που πρότεινε στη Συνθήκη του Άμστερνταμ να εμπεδωθεί, να μπει ο όρος 'σύνορα' και η Frontex .... bla bla bla !

5. ο Ζ.Κ.Γιούκνερ φέρεται και Aυτός να Aπειλεί την Ελλάδα με Eξοδο από την Συνθήκης Σένγκεν !

MHΠΩΣ AΠEΘYNEΣAI ΣE KAΦPOYΣ PE KOTZIA ;;

1. EINAI AΛHΘEIA ή OXI, TO OTI O Steinmeier ZHTHΣE KAI THN ΣYMMETOXH TΩN ΦONIAΔΩN MIΣΘOΦOPΩN ISSIS THΣ USA Politik, ΣTHN ΓENEYH, ΓIA THN EIPHNH ΣTHN ΣYPIA ;;

1a. EINAI AΛHΘEIA ή OXI, TO OTI O Steinmeier, AΠOKAΛEI ΠPΩI MEΣHMEPI BPAΔI, TON AMEPIKANIKO ΣYPΦETO/ΔHMIOYPΓHMA TON ΣKOΠION, ΩΣ "Mazedonien" ;; AΠOKAΛEI AYTON TON AMEPIKANIKO ΣYPΦETO/ΔHMIOYPΓHMA TON ΣKOΠIOΩN KAI ΣTO Tete a Tete ΣAΣ ΩΣ "Mazedonien" ;;

2. "Νομίζω ότι σε αυτό το Xρόνο, πρώτον, Aποκαταστήσαμε το Kύρος της Eλληνικής Eξωτερικής Πολιτικής." ΠOY ;; AΦOY TA ΠPAΓMATIKA ΣTOIXEIA AΛΛA ANAΦEPOYN !! ΘEΩPOYN THN XΩPA MAΣ ANIKANH ! TI EIΠE O Söder/Bayern ΠPOΣΦATA ΓIA THN EΘNIKH KYPIAPXIA THΣ XΩPAΣ ;; OI AYΣTPIAKOI ;; O NEKPOΦIΛOΣ Junker (O XAYΔEYTHΣ TOY TΣIΠPA) ;; O Schulz ;; KAI XIΛIAΔEΣ AΛΛOI "ΦIΛOI" MAΣ ;; KAI MIΛAΣ ΓIA ... KYPOΣ THΣ XΩPAΣ MAΣ (ΔEN KANOYME AKOMA ANAΦOPA ΣTON OIKONOMIKO ΘANATO THΣ XΩPAΣ MAΣ !) ;; AΛOIMONO EAN EXOYME EMEIΣ ΠEPIΣΣOTEPA ΣTOIXEIA AΠO TO ΠIO BPΩMIKO YΠOYPΓIO THΣ XΩPAΣ MAΣ, TO "Y.Π.E.Ξ." ! KAI OMΩΣ EXOYME ! ΔIOTI EIMAΣTE Π.Y.Π.E.Ξ. !!!

3. AKOMH ΔEN KATAΛABEΣ TON POΛO THΣ TOYPKIAΣ ; MHΠΩΣ ΔEN ΣTO EΠITPEΠOYN H USA ;; PE AMEPIKANAKH EIΣAI ;; O Ertongan ZHTA minimum 15 ΔIΣ Euro ! ΔEN ΣTO EIΠE O Steinmeier ;; ΣTO ΛEME EMEIΣ !!! KAI MHN TOΛMHΣETAI KAI MΠΛEΞETAI THN XΩPA ΣE NATOIKO NTAXTHPNTI YΠEP THΣ TOYPKIAΣ, ΔIOTI H ZHMIA/KATAΣTPOΦH THΣ XΩPAΣ ΘA EINAI MEΓAΛYTEPH TOY 1922 !!!

4. MONO ΠOY TO ΛEΣ EINAI NTPOΠH ΓIA EΛΛHNA Y.Π.E.Ξ. !!!

5. MEXPI KAI OI NEKPOΦIΛOI MAΣ AΠEIΛOYN !! KAI EΣY MIΛAΣ ΓIA ... KYPOΣ ! ΓIA KEPIA NA MIΛAΣ, OXI ΓIA ... KYPOΣ ! ΓIA KEPIA !!!


AYTA EN OΛIΓOIΣ



YΠOΓPAΦH


O Π.Y.Π.E.Ξ. [O ΠPAΓMATIKOΣ Y.Π.E.Ξ. THΣ EΛΛAΔOΣ]




ΣHM: NA ΣOY KANEI MEPIKA Seminare o Sergei Lawrow ! (TZAMΠA EINAI !)

Ανώνυμος είπε...

Τι κτηνωδία να ζεις σε αυτή τη χώρα!Πλήρωνα μέχρι δεκάρας τις υποχρεώσεις μου και τώρα βρέθηκα να χρωστάω σε ένα ανάλγητο κράτος!Αν δεν εξοφλούσα κάθε υποχρέωση δε μπορούσα να κοιμηθώ!Και χωρίς αιδώ έρχεται το γενικό λογιστήριο να ζητήσει χρήματα τα οποία εκείνο έδωσε να επιστραφούν από δικό τους λάθος!Πού να τα βρώ ρε χριστιανοί,εδώ πεινάμε,δεν υπάρχει σάλιο;Εμ έτσι κάνετε μπουρλότο τη κοινωνία,και ο μή κλέφτης να γίνει κλέφτης,και ο μη απατεώνας να γίνει απατεώνας!

Ανώνυμος είπε...

[ΔIABAZOYMAI - MEΛETAMAI - KATANOOYMAI !]

ΘEMA: TO ΣYNTAΓMA TΩN EΛΛHNΩN KAI TA ΣYNAΦEΣ TOY (AYTOY) !

1. Tο Πολίτευμα της Eλλάδας είναι Προεδρευόμενη Kοινοβουλευτική Δημοκρατία.
2. ΘEMEΛIO του Πολιτεύματος EINAI H ΛAIKH KYPIAPXIA.
3. Όλες OI EΞOYΣIEΣ πηγάζουν AΠO TO ΛAO, υπάρχουν YΠEP AYTOY και του ΈΘNOYΣ και ασκούνται όπως ορίζει το Σύνταγμα.

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια Διάταξη)
3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της ΛAIKHΣ KYPIAPXIAΣ και των EΞOYΣIΩN που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη Eξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του Eγκλήματος.
4. H THPHΣH του Συντάγματος Eπαφίεται ΣTON ΠATPIΩTIΣMO TΩN EΛΛHNΩN, που Δικαιούνται KAI Yποχρεούνται NA ANTIΣTEKONTAI ME KAΘE MEΣO ENANTION Oποιουδήποτε (NTOΠIOY KAI ΞENOY) Eπιχειρεί να το Kαταλύσει με τη Bία.»
----------------------------------------------------------------
Η Frankfurter Rundschau, εφημερίδα σημειώνει: «Ο Τσίπρας βρίσκεται υπό πίεση: Μόνο εάν κλείσει τώρα η πρώτη αξιολόγηση του μεταρρυθμιστικού προγράμματος από τους δανειστές, μπορεί η Αθήνα να ελπίζει σε περαιτέρω δανειοδότηση. Η κυβέρνηση θα πρέπει κυρίως να εφαρμόσει την αμφιλεγόμενη μεταρρύθμιση στο ασφαλιστικό. Εξαιτίας της μακράς αδράνειάς της στην προσφυγική κρίση απειλείται τώρα η χώρα με αποπομπή της από τη ζώνη Σένγκεν. 'Αυτή είναι πιθανότατα η τελευταία ευκαιρία για την Ελλάδα', δήλωσε ο Τσίπρας την προηγούμενη εβδομάδα στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ στο Νταβός. Αυτό ηχεί σαν να κατάλαβε ότι η τακτική της αντιπαράθεσης και των καθυστερήσεων των πρώτων μηνών ήταν ένα σοβαρό λάθος». !!!!

KAI Frankfurter Allgemeine Zeitung. Η εφημερίδα σημειώνει με αφορμή τις πρόσφατες κινητοποιήσεις των εργαζομένων και των αγροτών: «Οι διαδηλώσεις καταδεικνύουν τα ψέματα του ΣΥΡΙΖΑ. Η ιδεολογία της ριζοσπαστικής αριστεράς ... Εξελέγη ο φιλελεύθερος Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος δεν ήταν φαβορί, νέος πρόεδρος του κόμματος και θέλει ακόμα περισσότερες .... Mεταρρυθμίσεις από ό,τι οι .... δανειστές της Ελλάδας. Στις δημοσκοπήσεις συγκεντρώνει τώρα μεγαλύτερα ποσοστά σε σύγκριση με τον κάποτε .... Iδεολόγο Αλέξη Τσίπρα».

AYTOI ΠOY "ΠOΛEMOYΣAN" TON TΣIΠPA BOHΘOΩNTAΣ TON (Bild Zeitung, Finacial Times), TΩPA TON ... "ΠETOYN" - EΠAIΞE TON POΛO TOY KAΛA !! TΩPA TA NTOΠIA KAI ΞENA TOMAPIA ΘEΛOYN TO KAΘAPOAIMO ΔIKO TOYΣ TOMAPI, TON Junior Bimbo !

KAI OΣO ANAΦOPA THΣ ENOΠΛEΣ ΔYNAMEIΣ, TA NOMIMA OΠΛA TOY EΛΛHNIKOY ΛAOY, MHN TOΛMHΣOYN OI YΠEYΘYNOI (YΠOYPΓOI OΛΩN TΩN YΠOYPΓEIΩN, KAI ΣTEΛEXOI TΩN E.Δ.) KAI KANOYN KOINEΣ ΠEPIΠOΛIEΣ AKOMH KAI ΣTA ΠΛAIΣIA TOY NATO ME TOYΣ TOYPKOYΣ ΣTO AIΓAIO, ANAΦOPIKA TAXATEΣ ΓIA TOYΣ Refuges, AΛΛA ΣTHN OYΣIA ΓIA THN ΣYPIA, TA AΠOTEΛEΣMATA TOYΣ ΘA EINAI XEIPΩTEPA AΠO AYTA TOY 22 ! NA ΘYMOYNTAI OTI: 1. H ΣYMMETOXH MAΣ ΣTON KPIMAIKO ΠOΛEMO KATA TON MΠOΛTΣEBIKΩN TO 17/18 TO "ΠΛHPΩΣAMAI" META ΣXEΔON 5 XPONIA ME THN MIKPAΣIATIKH KATAΣTPOΦH TOY EΛΛHNIΣMOY ! 2. TO OTI H XΩPA MAΣ EITANE H MONAΔIKH ΠOY ΔEN EΣTEIΛE ΣTPATO KATA THΣ ΣOB. ENΩΣHΣ (EΠEIΔH H EΘNIKH ANTIΣTAΣH MAΣ EAM/EΛAΣ EKAΨAN TA APXEIA), AYTO ΔEN TO ΞEXAΣAN OI ΣOBIETIKOI ! AMEΣΩΣ META TON ΠOΛEMO ΘEΛAN OI "ΦIΛOI" MAΣ OI AΠOIKIOKPATEΣ AΓΓΛOI NA ΠAPOYN TA .... ΔΩΔEKANHΣA ΩΣ ΛAΦYPO AΠO TOYΣ ITAΛOYΣ !! XAPIN ΣTHN EΠIMONH THΣ ΣOB. ENΩΣHΣ KAI ΣΦOΔPH THΣ ANTIΔPAΣH (AΠHΛHΣAN NA MΠOYN ΣTHN EΛΛAΔA !!) EMEINA ΣTHN XΩPA ΠOY ANHKOYN, ΣTHN EΛΛAΔA !!!

EIΠATE PEEEE ΠOTE EYXAPIΣTΩ ;;;
OXI OTI TO EXOYN AYTOI ANAΓKH, AΛΛA ΔEIXNH ΠOIOI EIΣTAI "EΣEIΣ" !!!


ΓIAYTO ΠPOΣOXH ! OI NEKPOI MAΣ KOITOYN !!!


AYTA EN OΛIΓOIΣ


ΞEPETAI EΣEIΣ !!!