Προσφατα
.

18.1.21

Οδομαχία με μαχαίρια και σπαθιά

Η αστυνομία του δυτικού Λονδίνου κλήθηκε να αντιμετωπίσει μια οδομαχία μεταξύ 40 ανδρών. 
 
Το ασυνήθιστο της υπόθεσης, όμως, ήταν ότι εκτός από μπουκάλια και μαχαίρια, ένας από τους άνδρες είχε επάνω του τη στιγμή της σύλληψής του και ένα… σπαθί! 
 
pic.twitter.com/ao9TlBY5oA — Ealing Police (@ealingMPS) January 17, 2021 
 
Αρχικά η αστυνομία ανέφερε ότι κατά τη διάρκεια της μάχης στο Σαούθολ τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής χρησιμοποιήθηκαν δύο σπαθιά, όμως αργότερα διόρθωσε την αρχική της αναφορά σε «τουλάχιστον ένα σπαθί». 
 
Η αστυνομία εξέδωσε ανακοίνωση στις 8 το πρωί της Κυριακής αναφέροντας ότι κλήθηκαν «περίπου στις 02:00 να αντιμετωπίσουν μια μεγάλη ομάδα ανδρών που πάλευαν με μαχαίρια και τουλάχιστον ένα σπαθί, στην περιοχή της οδού Κινγκ, στο Σάουθολ. 
 
Δύο άνδρες περίπου 20 ετών συνελήφθησαν και παραμένουν υπό κράτηση, σύμφωνα με την ανακοίνωση. Παρά την ευρεία γκάμα των… ασυνήθιστων όπλων, η αστυνομία ανέφερε επίσης ότι «δεν υπάρχουν καταγεγραμμένοι τραυματισμοί». 
 
Επιπλέον, κάλεσε οποιονδήποτε γνωρίζει περισσότερα να καταθέσει περαιτέρω πληοροφορίες. Το αρχικό tweet για τη μάχη ανέφερε ότι οι δύο άνδρες «καταδιώχθηκαν μέχρι την Οδό St Johns και διαπιστώθηκε ότι έφεραν ξίφη στη διάρκεια της μάχης. Συνελήφθησαν για βιαιοπραγία και διατάραξη κοινής ειρήνης». 
 
 
 
 
ΙΝ Guardian

« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια