Προσφατα
.

4.12.20

Με tablet έξω από τις ΜΕΘ το τελευταίο αντίο

Ρίγη συγκίνησης προκαλεί η εικόνα που ανέβασε στο Twitter χρήστης και δείχνει tablets συγκεντρωμένα έξω από Μονάδα Εντατικής Θεραπείας στο Γενικό Νοσοκομείο Μασαχουσέτης στις ΗΠΑ. 
 
Σύμφωνα με τον ίδιο, πρόκειται για tablets που δίνουν σε ανθρώπους που βρίσκονται σε πολύ σοβαρή κατάσταση για να μιλήσουν με τους συγγενείς τους, ακόμα και να τους αποχαιρετήσουν πολλές φορές. 
 
Η χρήση αυτή των tablets, τα οποία προϋπήρχαν στα νοσοκομεία ούτως ώστε σε κάποιες περιπτώσεις γιατροί και νοσοκόμες τους παρακολουθούν από μακριά τους ασθενείς, προέκυψε μέσα από την ανάγκη, υιοθετήθηκε από δεκάδες αμερικανικά νοσοκομεία. 
 
Η ανάρτηση έχει ήδη λάβει πάνω από 21.000 retweets μέσα σε λίγες ώρες, με πολλούς χρήστες να μοιράζονται τις δικές τους σπαρακτικές ιστορίες με δραματικούς αποχαιρετισμούς ασθενών κοροναϊού. «Τη Δευτέρα ο φίλος μου είπε αντίο στη μητέρα του μέσω iPad» έγραψε κάποιος στο Twitter. «Δεν την πήρε μια τελευταία αγκαλιά ούτε της κράτησε το χέρι της. Απλά κάθισε πίσω από την οθόνη». «Χρειάστηκε να κάνω το ίδιο με τη μητέρα μου» σχολίασε ένας άλλος. «Δεν είχε καν συναίσθηση, ήταν διασωληνωμένη. Ήταν το χειρότερο πράγμα που βίωσα στη ζωή μου».

« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια