Προσφατα
.

9.11.20

Γερμανοί γιατροί: Βάλτε τέλος στην μηχανή φόβου από τον Covid

Επιστολή Γερμανών Ιατρών προς την Καγκελάριο Μέρκελ 
 
Αγαπητή καγκελάριε Δρ Μέρκελ 
Εμείς, οι υπογράφοντες, είμαστε γιατροί από όλους τους τομείς της υγειονομικής περίθαλψης, οι οποίοι εξυπηρετούμε ανθρώπους κατ' οίκον και κλινικές εδώ και δεκαετίες. 
 
Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, έχουμε παρατηρήσει περισσότερες από μία εποχιακές λοιμώξεις στη Γερμανία, οι περισσότερες από αυτές με πολύ πιο σοβαρές καταστάσεις και σημαντικά περισσότερους θανάτους από ό, τι από τον Ιανουάριο του 2020 από μολυσματικές ασθένειες COVID. 
 
Όλοι μαζί εξυπηρετούμε περίπου. 70.000 άτομα. Οι συνθήκες του κύματος κοραναϊού στην Γερμανία γίνονται αντιληπτές διαφορετικά από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, οι συνεχιζόμενες προειδοποιήσεις για την πολιτική αντιμετώπισης, είναι στην πραγματικότητα ήταν αδικαιολόγητες, και παρουσιάζονται στο κοινό πολλούς μήνες. 
 
Οι προβλέψεις μεμονωμένων συμβούλων ιολόγων με εκατομμύρια σοβαρά άρρωστους και εκατοντάδες χιλιάδες θανάτους στη Γερμανία δεν ήταν καθόλου αληθείς. Στις πρακτικές, σχεδόν όλοι οι μολυσμένοι ασθενείς μολύνθηκαν με φυσιολογικές συνθήκες, και, ως επί το πλείστον ήπιες εξελίξεις της γρίπης του ιού. Τα νοσοκομεία ήταν πιο άδεια από ποτέ. Δεν υπήρχε υπερφόρτωση ICU. Οι γιατροί και οι νοσηλευτές ήταν εκπαιδευμένοι στη βραχυπρόθεσμη εργασία. 
 
Αρχικά, βρήκαμε ότι το κύμα του ιού που έρχεται προς εμάς είναι απειλητικό και καταφέραμε να εφαρμόσουμε τα μέτρα προστασίας κατά των λοιμώξεων. Ωστόσο, υπάρχουν περίοδοι ασφαλών αποδεικτικών στοιχείων και γεγονότων ότι αυτό το κύμα του ιού είναι ελαφρώς πιο έντονο από μια συνηθισμένη εποχική γρίπη και πρέπει να θεωρηθεί πολύ πιο αβλαβές από, για παράδειγμα, τη μόλυνση από τη γρίπη το 2017/2018 με 27.000 θανάτους στη Γερμανία. 
 
Σύμφωνα με την κατάσταση των δεδομένων, δεν υπήρξε απειλή για τον γερμανικό πληθυσμό από το Covid-19 για μήνες. Αυτός πρέπει να είναι ο λόγος για να επιστρέψει η κανονική ζωή στη Γερμανία - μια ζωή χωρίς περιορισμούς, φόβο και υστερία μόλυνσης. 
 
Βλέπουμε όλο και πιο ηλικιωμένα άτομα με κατάθλιψη, μικρά παιδιά και εφήβους με σοβαρό άγχος και διαταραχές συμπεριφοράς, άτομα με σοβαρές καταστάσεις που θα μπορούσαν να είχαν θεραπευτεί από έγκαιρη θεραπεία. Παρατηρούμε διαταραχές στη διαπροσωπική συνεργασία, υστερία και επιθετικότητα που προκαλούνται από φόβο μόλυνσης, υπάρχει ολοένα και περισσότερη επαγρύπνηση και καταγγελίες "θετικών κρουσμάτων" επιχρίσματος all all - όλα αυτά οδηγούν σε μια άνευ προηγουμένου ένταση και διχόνοια στον πληθυσμό. 
 
Προβλέπεται η ανάπτυξη επιπρόσθετων σοβαρών χρόνιων παθήσεων. Αυτές οι ασθένειες με τις σοβαρές συνέπειές τους αναμένεται να ξεπεράσουν κατά πολύ την πιθανή ζημιά του Covid-19 στην Γερμανία. 
 
Οι υπογράφοντες καλούν, συνεπώς, τους υπευθύνους για την υγειονομική περίθαλψη και την πολιτική να εκπληρώσουν τις ευθύνες τους για τον λαό της χώρας μας και να αποτρέψουν αμέσως αυτήν την γενικευμένη απειλή. 
 
Απαιτούμε την άμεση αναθεώρηση των διαθέσιμων δεδομένων από μια ανεξάρτητη ομάδα εμπειρογνωμόνων από όλες τις σχετικές εξειδικευμένες ομάδες και άμεση εφαρμογή των συνεπειών που θα προκύψουν για τον λαό της χώρας μας. 
Απαιτούμε να σταματήσουν αμέσως τα αναποτελεσματικά και ενδεχομένως ακόμη και επιβλαβή μέτρα κατά των λοιμώξεων και ότι η μαζική δοκιμή έχει νόημα (π.χ. επί του παρόντος, 1,1 εκατομμύρια δοκιμές / εβδομάδα, εκ των οποίων 99,3% αρνητικά, κόστος ανά εβδομάδα: 82,5 εκατομμύρια ευρώ) για έλεγχο από ομάδα ανεξάρτητων εμπειρογνωμόνων. 

Απαιτούμε να ενταθεί η προστασία των ασθενών που κινδυνεύουν προσωπικά από τον καθένα, διότι κάθε ιογενής λοίμωξη μπορεί να ακολουθήσει δραματική πορεία - ο υγιής, άνοσος πληθυσμός δεν χρειάζεται προστασία πέρα ​​από τα γενικά μέτρα υγιεινής και υγείας που είναι γνωστά και αποδεδειγμένα για γενιές. 
 
Τα παιδιά και οι έφηβοι ειδικότερα χρειάζονται επαφές με ιούς για να μορφοποιήσουν το ανοσοποιητικό σας σύστημα. Ο Coronavirus υπήρχε πάντα και θα συνεχίσει να υπάρχει. Η φυσική ασυλία είναι το όπλο εναντίον της. Από την άλλη πλευρά, η μάσκα δεν έχει σταθερή επιστημονική βάση. 
 
Καλούμε τους πολιτικούς και τους εκπροσώπους του ιατρικού επαγγέλματος να αποφεύγουν τις καθημερινές δημόσιες εμφανίσεις προειδοποίησης και φόβου στον Τύπο και τις εκπομπές - αυτό δημιουργεί έναν βαθύ και αβάσιμο φόβο ανάμεσα στον πληθυσμό. 
 
Το Bundestag (ομοσπονδιακό νομοθετικό σώμα στη Γερμανία) διαθέτει νόμους θεμέλια. Εάν η IFSG εντόπισε "επιδημική κατάσταση εθνικής εμβέλειας", προφανώς, οι προϋποθέσεις για αυτό δεν πληρούνται πλέον. 
 
Καλούμε, λοιπόν, τα μέλη του Bundestag να αποσύρουν αμέσως αυτήν τη δήλωση και, ως εκ τούτου, να μεταφέρουν την απόφαση και την ευθύνη για αυτό στο μέρος που ανήκουν, στα χέρια του δημοκρατικά νόμιμου Κοινοβουλίου. 
 
Εάν υπάρχει ανεξάρτητος ελεύθερος τύπος στη Γερμανία, τους καλούμε να ερευνήσουν προς όλες τις κατευθύνσεις και επίσης να επιτρέψουν κριτική σε όλες τις απόψεις. 
 
Ο σχηματισμός της κοινής γνώμης μπορεί να πραγματοποιηθεί μόνο εάν ακούγονται όλες οι φωνές. Μέσω της καθημερινής επαφής με τους ανθρώπους που μας εμπιστεύτηκαν και πολλές συζητήσεις, εμείς, ως γιατροί που εργαζόμαστε στη βάση του πληθυσμού, γνωρίζουμε ότι η ευαισθητοποίηση σχετικά με την υγιεινή των ανθρώπων έχει αυξηθεί μέχρι στιγμής μέσω της εμπειρίας αυτού του ιού κύματος, ώστε να είναι επαρκή τα κανονικά μέτρα υγιεινής χωρίς εξαναγκασμό. στο μέλλον. 
 
Οι υπογράφοντες: 
Dr. Robert Kluger Dr. Bruno Weil Dr. Antonia Dr. Felix Mazur Dr. Katharina Hotfiel Dr. Christine Knshnabhakdi Dr. Hanna LübeckHeiko Strehmel Dr. Norbert Bell Dr. Heinz-Georg Beneke Dr. Hans-Jürgen Beckmann Dr. Thomas Hampe Dr. Luke Mine’sRadim Farhumand Dr. Tillmann Otlerbach Dr. Ulrich RebersDr. Dr. Hubert hair Dr. Verena Meyer-RaheDr. Dr. Manfred Conradt Dr. Matthias KeillchPhv.- Doz. Diploma Psych. Dr. Dr. Christian Wolff Dr. Holger Schr Dr. Michael KühneDorothe G öllner Dr. Wolf Schr Dr. Ernst Schahn Dr. Michael SeewaldStefan KurzKonrad Schneider-Trench Schroer Dr. Anna Pujdak Dr. Stefan S ällzer Dlpl.- Med. Holger Dreier Dr. Norbert Katte Dr. Thomas Gerenkamp Dr. Flllp SalemDominik jokes Dr. Karsten Karad Dr. Georg RüwekampSchmidt Krause, Dr. Elizabeth Kiesel Prof. Dr. Henbert Jürgens Dr. See Christine Jürgens Less 

 
 
 

« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια