Προσφατα
.

2.8.19

Εταιρείες δολοφόνων

Η εταιρεία Worldwide Trophy Adventures που βρίσκεται στη Νεμπράσκα, υπόσχεται στους κυνηγούς εγγυημένα να σκοτώσουν μια πολική αρκούδα, δίνοντας επιπλέον 10 ημέρες αν ο πελάτης δεν σκοτώσει μια κατά τη διάρκεια της προκαθορισμένης χρονικής περιόδου. 
Μια άλλη εταιρεία η Quality Hunts  δίνει επίσης ποσοστό επιτυχίας 100%. Το πακέτο περιλαμβάνει επίσης έναν οδηγό Εσκιμώο (Inuit) για την καλύτερη παρακολούθηση των ζώων. 
Οι Εσκιμώοι επιτρέπεται να σκοτώνουν έναν ορισμένο αριθμό αρκούδων και θαλάσσιων λεόντων όπως κάνουν εδώ και πολλές γενιές για να επιβιώσουν. Ωστόσο, μερικές καναδικές κοινότητες Εσκιμώων φαίνεται να πωλούν τις άδειες τους για το αιματηρό σπορ. 
Το μεγαλύτερο μέρος του κυνηγιού γίνεται σε μέρη του Καναδά που εκτείνονται στον Αρκτικό Κύκλο. Οι εκθέσεις δείχνουν ότι περίπου 5.000 πολικές αρκούδες έχουν σκοτωθεί τα τελευταία χρόνια. 
Το 2008, η κυβέρνηση των ΗΠΑ δήλωσε ότι οι πολικές αρκούδες διατρέχουν κίνδυνο και απαγόρευαν στους Αμερικανούς κυνηγούς να φέρουν πίσω τα τρόπαια τους από τον Καναδά. 
Ωστόσο, οι πλούσιοι Αμερικανοί, όπως Βρετανοί και οι Κινέζοι συνεχίζουν να ασχολούνται με αυτό το σπορ του θανάτου. 
Ο Αρκτικός Κύκλος είναι πλέον ένας από τους πιο δημοφιλείς τόπους κυνηγιού, όπως γίνεται στην Ζιμπάμπουε και άλλα αφρικανικά κράτη. 
Οι αποστολές κυνηγιού προσφέρονται συνήθως από εταιρείες σε άτομα που πληρώνουν χιλιάδες δολάρια για να κυνηγήσουν και να σκοτώσουν μεγάλα ζώα στο φυσικό τους περιβάλλον. 
Για παράδειγμα, ένα πακέτο διάρκειας 12 ημερών μπορεί να κοστίσει περίπου 40.000 δολάρια με φουλ έξτρα υπηρεσίες υποσχόμενο στον πελάτη να μετατρέψει τα δολοφονημένα ζώα σε διακοσμητικά για τα σπίτια τους. 
"Είναι γνωστό ότι οι πολικές αρκούδες κινδυνεύουν σοβαρά να εξαφανιστούν εξαιτίας της κλιματικής αλλαγής. Αν θέλουμε να τις δούμε να επιβιώνουν, πρέπει να σταματήσουμε την άσκοπη σφαγή. Η κυβέρνηση θα πρέπει να απαγορεύσει αμέσως τις εισαγωγές όλων των κυνηγετικών τροπαίων ", δήλωσε ο Eduardo Goncalves, ένας από τους κινητήριους μοχλούς πίσω από την εκστρατεία για την απαγόρευση της θήρας στο Ban Trophy.
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια