Προσφατα
.

21.10.17

Τους σιχάθηκαν και τα αγριογούρουνα

Δεν βρήκαν άλλον τρόπο να ξεκληρίσουν τα αγριογούρουνα οι «τρομαγμένοι» Γερμανοί και με το πρόσχημα της εισβολής των «τεράτων» που σκόρπισαν τον τρόμο «εισβάλλοντας» στο Άιντε, μάλλον θα προχωρήσουν στην εξεύρεση της τελικής λύσης. Μαθημένοι είναι άλλωστε σε τελικές λύσεις αφού η πρακτική τους εξαφάνισε και εκατομμύρια ανθρώπους. 
Τα «τέρατα» αγριογούρουνα έκαναν τους φιλήσυχους Γερμανούς να μην μπορούν να βγουν από το σπίτι τους και σπέρνουν τον πανικό, τέτοια τέρατα είναι. Μάλιστα έβαλαν στόχο και μια τράπεζα και τα έκαναν γυαλιά καρφιά. Πάντως για λεφτά δεν πήγαν στην τράπεζα. 
Η αστυνομία συμβούλεψε τους κατοίκους της πόλης να μείνουν σπίτια τους έως ότου ειδικοί κυνηγοί σκοτώσουν τα άγρια ζώα, όπως κι έγινε. 
Όμως όπως πάντα οι εξολοθρευτές της οικουμένης Γερμανοί δεν μπορούν να τα σκοτώσουν όλα. Ο «ειδικός» κυνηγός σκότωσε το ένα ενώ το άλλο διέφυγε στο δάσος. Μάλλον θα οργανώσει αντίσταση. 
Οι κάτοικοι της πόλης πιστεύουν πως το αγριογούρουνο που διέφυγε είναι ακόμη στην πόλη και διοργανώνουν σαφάρι. Ν θυμηθούν και τις επελάσεις των προγόνων τους. 
Τελικά η «αγέλη» που τρόμαξε τους «αθώους» πολίτες του Άντε ήταν δυο αγριογούρουνα που ξεστράτισαν και κατατρόμαξαν όταν βρέθηκαν σε μια πόλη ανθρωποειδών που βρωμάνε αίμα και ναζισμό. 

« PREV
NEXT »

1 σχόλιο

Ανώνυμος είπε...

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑ