Προσφατα
.

24.8.17

Όταν οι Γερμανοί γίνονται «αντιρατσιστές» έχουν μεγάλη πλάκα

Γιάννης Λαζάρου
Για να λέμε του στραβού το δίκιο, τη μεγαλύτερη πλάκα την έχουν οι λαοί που κατασφάχτηκαν για τα συμφέροντα της Γερμανίας και την προσκυνάνε σήμερα ως νέο Μεσσία για να ζήσουν.  Κι' απ' όλους τους λαούς ακόμη μεγαλύτερη πλάκα έχουν οι λεγόμενοι Έλληνες που για τρίτη φορά τους σφάζουν τους στερούν ακόμη και το δικαίωμα της ανάσας, κι' αυτοί έχουν γίνει Ευρωταλιμπάν με Γερμανικές οδηγίες. 
Η γερμανική αλυσίδα S/Ms Edeka, με μια διαφημιστική ενέργεια λέει στον Γερμανικό λαό κάποιες μεγάλες αλήθειες οι οποίες ποτέ δεν θα τους προβληματίσουν, αλλά απέκρυψε και την μεγαλύτερη αλήθεια, πως δηλαδή ως παγκόσμια σαπρόφυτα, ζουν πάντα από τον ιδρώτα των άλλων, παίρνοντάς τον με την βία. 
Άδειασαν τα ράφια των καταστημάτων από ξένα προϊόντα για να «δείξουν την διαφορετικότητα» και ενημέρωναν τους πελάτες τους πως χωρίς αυτή δεν θα έχουμε ποικιλία για να δημιουργήσουμε μια «ενιαία διαφορετικότητα». 
Άλλα λόγια ν' αγαπιόμαστε.
Οι εκστασιασμένοι Γερμανοί αμέσως σχολίασαν: «Πω πω σαν να είμαστε στην Κούβα». 
Το ουσιαστικό μήνυμα ήταν πως «ρε χάπατα, έχουμε και του πουλιού το γάλα», μήνυμα που θα μπορούσε να πάρει από την πολυεθνική «Βασιλόπουλος», αλλά οι Γερμανοί δεν θα μπορούσαν να καταλάβουν το λογοπαίγνιο, που καταλαβαίνουν οι υποταγμένοι στους Γερμανούς Έλληνες, εδώ και χρόνια. 
Ελληνικά, Ισπανικά, Ιταλικά, Ασιατικά, Αφρικανικά και άλλα προϊόντα έλειπαν και υπήρχαν μόνο κάποια λουκάνικα, που κι αυτά οι Πολωνοί τα φτιάχνουν. Αυτοκίνητα δεν μπαίνουν στο ράφι, αλλά και να έμπαιναν αν έλειπαν οι σκλάβοι της Γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας και το μέταλλο που αρπάζουν από τις ξένες χώρες, δεν θα υπήρχαν κι αυτά. 
Η πραγματική διαφορετικότητα λοιπόν είναι πως η Γερμανία δεν παράγει τίποτε, μόνο βασιλιάδες παράγει εδώ και αιώνες. Ο Γερμανός δεν πρόκειται να προβληματιστεί γι αυτό, διότι στο πίσω μέρος του μυαλού του είναι καρφωμένο το: «Δεν έχουμε παραγωγή αλλά έχουμε όπλα κάθε μορφής». 
Ούτε πρόκειται να προβληματιστεί για τον ιδρώτα και το αίμα του Έλληνα παραγωγού ελιάς π.χ, γιατί ως δουλοπάροικο τον σκέφτεται εδώ και πολλά χρόνια. Το ίδιο ισχύει για το αίμα και τον ιδρώτα όλων των λαών που εκμεταλλεύεται και δολοφονεί, αρπάζοντας τον πλούτο με τη βία. 
Αυτή ακριβώς είναι και η φιλοσοφία που πέρασαν στην Ναζιστική λαίλαπα που δημιούργησαν και ονόμασαν Ενωμένη Ευρώπη. Οι ποσοστώσεις σε κάθε μορφή παραγωγής για τους υποταγμένους έφεραν νέο πλούτο στους Γερμανούς ελέγχοντας το εμπόριο αγαθών κάθε μορφής στην Ευρώπη. 
Οι ίδιοι αποφασίζουν τι θα παραχθεί για να το παίρνουν φτηνά στα S/Ms τους, και να το πουλάνε ακριβά σε άλλες αγορές του κόσμου. 
Το Marketing  είναι μια επιστήμη του Καπιταλισμού που μπορεί να πετύχει τα πάντα, μέχρι και τον «αντιρατσισμό» Γερμανών. Το Marketing έκανε μέχρι και τον Νώντα φανατικό Ευρωπαίο και αντικομμουνιστή, άσχετα αν ο Νώντας κατάλαβε το 1985 που αγόρασαν τηλεόραση, πως η Ευρώπη δεν έχει καμία σχέση με την Μερόπη την κομμώτρια. 
Οι Γερμανοί παίζουν με το Marketing και πετυχαίνουν τους σκοπούς τους. Εκείνοι που δεν καταλαβαίνουν τι παίζουν είναι οι όψιμοι Ευρωπαίοι και δη οι Έλληνες. Άντε και για να μην πάει ο νους σας στο πονηρό, παίζουν με την ζωή τους.
« PREV
NEXT »

2 σχόλια

Δημήτρης είπε...

....που λέει και ο Τζιμάκος

Ανώνυμος είπε...

Πολλές φορές σε διάφορα blog, γίνεται ένα ερώτημα το οποίο πάνω απο όλα, αποτυπώνει και την βλακεία του ντόπιου κατοίκου. Ως ερώτημα θέτουν την ερώτηση "ποιόν θεωρείτε ώς εξυπνότερο λαό στον κόσμο".
Και ο κάθε κοιμισμένος, γάφει το μακρύ του και το κοντό του.
Η αλλήθεια όμως είναι μόνο μία.
Ο λαός ο οποίος προκάλεσε δύο παγκόσμιους πολλέμους, θανάτωσε εκατομμύρια αθώων πολιτών μέσω βασανιστηρίων και εκτελέσεων, συνέβαλε την καταστροφή της σμύρνης,
σήμερα οφείλεται στο μεγαλύτερο ποσοστό, για την κατάντια του τόπου αυτού, αλλά, όσοι αναφέρονται σε αυτόν, μιλάνε πάντα ως κράτος ευμάριας, προόδου, σταθερόητας, και αξιοπιστίας, αυτός ο λαός είναι ο εξυπνότερος στον κόσμο.