Προσφατα
.

15.8.17

Όταν οι ελέφαντες πατάνε τους εκτελεστές τους

Γιατί και οι ελέφαντες κάποια στιγμή αμύνονται
Ένας Αργεντινός σκοτώθηκε στη Ναμίμπια αφού ποδοπατήθηκε από έναν ελέφαντα. Τα ΜΜΕ της Ναμίμπια αναφέρουν ότι ο κυνηγός, ένας 46χρονος ο Jose Monzalvez, σκοτώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου σε ένα ιδιωτικό πάρκο άγριας ζωής 70 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της μικρής πόλης του Kalkfeld. 
Η είδηση αναφέρει ότι ο Monzalvez, ο οποίος εργαζόταν σε εταιρεία πετρελαίων, ήταν με έναν άλλο Αργεντινό και τρεις ντόπιους όταν σκοτώθηκε. Καταλήγει πως ένας από τους ελέφαντες όρμηξε πριν η ομάδα κατάφερε να βρει ένα σημείο για να στήσει παγίδα και να πυροβολήσει. 
Ένας άλλος γνωστός κυνηγός στη Νότιας Αφρικής ποδοπατήθηκε από έναν ελέφαντα στη Ζιμπάμπουε νωρίτερα εφέτος, όταν το ζώο πυροβολήθηκε από ένα μέλος της ομάδας του. 
Ο Theunis Botha, 51 ετών, είχε οδηγήσει μια κυνηγετική ομάδα στο Gwai όταν ανακάλυψε μια αγέλη ελεφάντων, στην αγέλη, μερικές από τις θηλυκές ήταν έγκυες. 
Ο κυνηγός πυροβόλησε τα ζώα και τρεις ελέφαντες άρχισαν να κινούνται προς το μέρος του. Ένας τέταρτος ελέφαντας έτρεξε έπειτα προς τον κυνηγό και τον σήκωσε με την προβοσκίδα του. Ένα άλλο μέλος της κυνηγετικής ομάδας πυροβόλησε το ζώο, το οποίο κατέρρευσε ποδοπατώντας τον Botha. 
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια