Προσφατα
.

23.7.17

Σκότωσαν και τον γιό του Cecil τον Xanda

Πληρώνεις και σκοτώνεις.
Το 2015, ο Cecil σκοτώθηκε, αποκεφαλίστηκε και γδάρθηκε, από τον οδοντίατρο Walter Palmer κοντά στο Εθνικό Πάρκο Hwange. 
Ο οδοντίατρος είχε δωροδοκήσει με 55.000 δολάρια τους οδηγούς άγριας φύσης για να του επιτρέψουν να εντοπίσει και να σκοτώσει το ζώο. 
Αφού επέστρεψε ο Πάλμερ στη Μινεάπολη, αναγκάστηκε να εγκαταλείψει το ιατρείο του λόγω της οργής του κόσμου από τον βάναυσο θάνατο ενός από τα πιο αγαπημένα λιοντάρια της Ζιμπάμπουε. 
Μάλιστα ακτιβιστές εκτός των άλλων του έκλεψαν και το σκάφος αξίας 61000 δολαρίων και το συνέτριψαν μέσα στη μαρίνα που το είχε αγκυροβολημένο.  
Τώρα, αποκαλύφθηκε ότι σκότωσαν και τον γιό του Cecil τον Xanda, οι κυνηγοί τροπαίων. 
Ο Xanda σκοτώθηκε έξω από το Εθνικό Πάρκο Hwange στη βορειοδυτική Ζιμπάμπουε. Ήταν πατέρας με πολλά νεαρά μικρά λιονταράκια, και ήταν μόλις έξι χρονών. 
Μάλιστα έγινε γνωστό πως ο επαγγελματίας κυνηγός που κατηγορείται για τη δολοφονία του λιονταριού, Richard Cooke, είχε σκοτώσει τον αδελφό του Xanda όταν ήταν μικρά. 
Σύμφωνα με την The Daily Telegraph, ο Cooke ήταν αυτός που παρέδωσε το ηλεκτρικό κολάρο του Xanda στους ερευνητές. 

Ο «ηθικός» και καλός τύπος Richard Cooke
Ο Andrew Loveridge, από το Τμήμα Ζωολογίας του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης, το επιβεβαίωσε όταν είπε: 
«το είχα τοποθετήσει τον περασμένο Οκτώβριο. Παρακολουθούσαμε σχεδόν καθημερινά και γνωρίζαμε τον Xanda τους τελευταίους έξι μήνες, αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτε γι 'αυτό.  "Ο Richard Cooke είναι ένας από τους " καλούς " τύπους. Είναι ηθικός και επέστρεψε το κολάρο και ανακοίνωσε τι είχε συμβεί ", πρόσθεσε ο Loveridge. "Το κυνήγι του ήταν νόμιμο και ο Χάντα ήταν πάνω από 6 χρονών, έτσι είναι όλα μέσα στους προβλεπόμενους κανονισμούς

Το ερώτημα είναι ποιος είναι πιο σάπιος και άρρωστος, ο Richard Cooke; ή ο Andrew Loveridge; 
« PREV
NEXT »

1 σχόλιο

Ανώνυμος είπε...

Richard Cooke; ή Andrew Loveridge;

Είναι προτεστάντες και έχουν μια αυτοκρατορική υπεροψία. Γνωρίζουν ότι η φύση είναι άσπλαχνη και το ανταποδίδουν.

Για να τους αντιμετωπίσουμε ΠΡΕΠΕΙ να γίνουμε και εμείς "προστεστάντες". ΣΚΛΗΡΟΙ όσο δεν πάει. Να θυμηθούμε ποιοι είμαστε, από που ερχόμαστε. Αυτά που μας αποκαλύπτει ο Βαρουφάκης είναι πέρα για πέρα ντροπιαστικά. Μια χώρα στο έλεος συμμοριών. Ξεπούλησαν τον τόπο για την εξουσία. Εφιάλτες που ποτέ δεν είχε ξαναγνωρίσει αυτός ο τόπος.

Πότε θα ξυπνήσουμε;