Προσφατα
.

10.5.17

Τις έκαψαν ζωντανές;

Νεκρά είναι δυο κοριτσάκια τεσσάρων και οκτώ ετών καθώς και η εικοσάχρονη αδελφή τους
Η νοοτροπία της φασιστικής ΕΕ ξαπλωμένη σε όλη την Ευρώπη δολοφονεί το διαφορετικό όποιο κι αν είναι αυτό. Από χρώμα δέρματος μέχρι διαφορετική φυλή. Οι ανεγκέφαλοι που βρήκαν καταφύγιο στον ευρωπαϊκό φασισμό δρουν ανεξέλεγκτα σκορπώντας τον θάνατο. 
Τρεις αδελφές ρομά έχασαν την ζωή τους μέσα σε τροχόσπιτο το οποίο εκτιμάται ότι υπέστη εμπρησμό τη νύχτα σε απόκεντρη περιοχή της Ρώμης. 
Νεκρά είναι δυο κοριτσάκια τεσσάρων και οκτώ ετών καθώς και η εικοσάχρονη αδελφή τους. Τα υπόλοιπα δέκα μέλη της οικογένειας μπόρεσαν να απομακρυνθούν πριν η πυρκαγιά επεκταθεί. Κατά πληροφορίες που μεταδίδει ο ιταλικός Τύπος, η εισαγγελία της Ρώμης διεξάγει έρευνα για εμπρησμό. Κοντά στο τροχόσπιτο, στον δρόμο, βρέθηκαν ίχνη βενζίνης. 
Η πολυμελής οικογένεια είχε παρκάρει το τροχόσπιτό της πριν λίγες ημέρες σε χώρο που βρίσκεται δίπλα σε εμπορικό κέντρο, στην περιοχή Τζεντοτσέλε. 
Η αστυνομία ελέγχει όλες εικόνες από κάμερες ασφαλείας, για να εντοπίσει τυχόν ύποπτους. 
«Μόλις υπάρξουν κάποια σημαντικά στοιχεία, θα σας ενημερώσουμε», δήλωσε στους δημοσιογράφους η δήμαρχος της Ρώμης Βιρτζίνια Ράτζι, η οποία μετέβη στο σημείο του τραγικού συμβάντος. 
Σύμφωνα με ιταλικά μέσα ενημέρωσης, είναι ενδεχόμενο να πρόκειται για επίθεση ρατσιστικού χαρακτήρα με σκοπό τον φόνο. 

« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια