Προσφατα
.

20.4.17

Η οριστική λύση του προσφυγικού ζητήματος

Πρόσφυγες θα δουν σε γιγαντοοθόνες το «Ελ Κλάσικο» της Ισπανίας παρέα με τον Πουγιόλ
Οι ψυχοπονιάρες ΜΚΟ Intervolve και Open Cultural Center με την συνεργασία της ισπανικής λίγκας αλλά και του ομίλου Mediapro θα μεταφέρουν την ατμόσφαιρα του Μπερναμπέου στους πρόσφυγες. Είναι το μοναδικό που έλειπε από την ζωή τους για μια καινούρια μέρα. 
Το πρόβλημα δεν είναι τι κάνουν οι «αρπάχτρες» ΜΚΟ και άλλοι για διαφημιστικούς λόγους. Το πρόβλημα είναι πως στο έδαφος μιας υποτίθεται ελεύθερης χώρας γίνονται «εγκλήματα» τόσο εις βάρος του λαού της όσο και εις βάρος των προσφύγων. 
Με το πρόσχημα πως θέλουν να προσφέρουν λίγη χαρά στήνουν πανηγύρια τα οποία ένας κοινός νους θα πέταγε στον κάλαθο των αχρήστων προσπαθώντας να βρει πραγματική λύση. Το ερώτημα είναι αν ποδοσφαιριστές της αξίας ενός Πουγιόλ ο οποίος είχε δείξει άλλες αρετές όταν αγωνίζονταν, τα κάνουν αυτά συνειδητά. Όσο για τους υπόλοιπους οι εξυπηρετήσεις που κάνουν στο καθεστώς ΕΕ είναι ορατές. 
Να σημειωθεί ότι κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, θα υπάρχουν και άλλες παράλληλες ποδοσφαιρικές δραστηριότητες. Θα είναι επίσης ο πρόεδρος της ισπανικής Λίγκας, Χαβιέρ Τέμπας, ο πρέσβης της Mediapro, Χάουμε Ρόουρες, ενώ τη διακόσμηση θα επιμεληθεί η ζωγράφος, Μαρία Κόρτε. 
Ίσως οι κάτοικοι του Ωραιοκάστρου, Πολυκάστρου και Κιλκίς να ξεχάσουν για λίγο τους «εχθρούς» πρόσφυγες και να νιώσουν την ατμόσφαιρα του Μπερναμπέου. Έτσι θα λυθούν και όλα τα προβλήματά τους.
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια