Προσφατα
.

30.6.16

Ούρα ούρα σωτήρα Μπάλα ούρα

Μπαλαούρας για ΟΛΠ: Αν δεν ήμασταν κυβέρνηση, θα ήμασταν στους δρόμους
Γιάννης Λαζάρου
Όταν σε λένε Μπάλα ούρα και είσαι και αριστερός και κυβερνάς με την αριστερή κυβέρνηση και μπαλαμούτιασες χρόνια τώρα τον κάθε πικραμένο με προοδευτικές ιδέες για Ευρώπες των λαών και άλλα ωραία ως γνήσιο τέκνο του Ευρωκομμουνισμού από την εποχή του "Ρήγα", κάνεις και λες ό,τι σου γουστάρει. 
Ο Μπάλα ούρας αν δεν ήταν κυβέρνηση θα ήταν στους δρόμους. Είναι δυο μονοπάτια που τον καλοτάισαν εδώ και πολλά χρόνια οδηγώντας τον σε κυβερνητικούς θώκους να κυβερνήσει κι αυτός όλο αυτό το συνονθύλευμα που θα έπρεπε να είναι στο μπαλαούρο χειροπόδαρα από παλιά. 
Πονάει ο Μπάλα ούρας... αλλά για σένα, πικραίνεται ο Μπαλα ούρας...αλλά για σένα. 
Δεν υπάρχει άλλος δρόμος φωνάζει ο Μπάλα ούρας, σε σκίζουμε για να σε σώσουμε. 
Βρισκόμαστε σε κατάσταση οδυνηρού συμβιβασμού - Δεν θέλουμε την ιδιωτικοποίηση του λιμανιού του Πειραιά, αλλά είμαστε αναγκασμένοι να το κάνουμε είπε ο Μπάλα ούρας. 
Με φόντο την εμπλοκή που προκλήθηκε στη σύμβαση παραχώρησης του ΟΛΠ στην Cosco και την κατάθεση τις νομοτεχνικές βελτιώσεις στις οποίες προχώρησε ο υπουργός Ναυτιλίας, Δρίτσας, γεγονός που προκάλεσε ένταση και διακοπή στη συνεδρίαση της Ολομέλειας της Βουλής, ο Μπάλα ούρας δήλωσε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θέλει την ιδιωτικοποίηση του λιμανιού. 
«Δεν θέλουμε την ιδιωτικοποίηση του λιμανιού του Πειραιά» είπε στα Παραπολιτικά 90,1 ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, και πρόσθεσε ότι παρότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θέλει την ιδιωτικοποίηση, είναι υποχρεωμένος να το κάνει. Ταυτόχρονα σημείωσε πως εάν σήμερα ο ΣΥΡΙΖΑ δεν ήταν κυβέρνηση, θα ήταν στο δρόμο να διαδηλώνει κατά της ιδιωτικοποίησης. 
«Οφείλουμε να υλοποιήσουμε τη συμφωνία διότι δεν υπάρχει άλλος τρόπος, παλέψαμε και δεν τα καταφέραμε» τόνισε και πρόσθεσε πως η κυβέρνηση βρίσκεται σε κατάσταση οδυνηρού συμβιβασμού. 
Αν τουλάχιστον ένας από αυτούς έκανε στο μπαλαούρο για λίγο .... ίσως να....
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια