Προσφατα
.

7.2.16

Ναζισμός: Ο άσος στο μανίκι της κυβέρνησης

Αστυνομοκρατία εναντίον των Ελλήνων και υπέρ της Ε.Ε - Η ακροδεξιά και ο ναζισμός δίδυμα αδέλφια της ελληνικής κυβέρνησης.
Από τρία διαφορετικά μέτωπα αρχίζει το σφυροκόπημα των Ελλήνων μέχρις ότου να γίνει τελικά η ολοκληρωτική ισοπέδωση που απαιτεί η Ε.Ε τόσο στο ασφαλιστικό-φορολογικό, όσο και στο προσφυγικό. Το πρώτο μέτωπο είναι οι δανειστές εναντίον των Ελλήνων, το δεύτερο είναι η Ε.Ε εναντίον των Ελλήνων και το τρίτο είναι η ελληνική κυβέρνηση εναντίον των Ελλήνων.

Ασφαλιστικό-φορολογικό και ακροδεξιά
Η στάση που κρατάει το κοινό μέτωπο δανειστών-κυβέρνησης απέναντι στους Έλληνες για τα μνημονιακά μέτρα έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο με υπουργούς να βρίζουν τους Έλληνες ως κλέφτες, φοροφυγάδες και τεμπέληδες των επιδοτήσεων, πράγμα που είχαμε να δούμε από το 2010 με την προπαγάνδα που έκαναν κυβερνήσεις της Ε.Ε μέσω πληρωμένων ΜΜΕ όπως το Spiegel, Focus, Die Welt, Financial Times κ.α.
Ο υπουργός Κατρούγκαλος άνοιξε μέτωπο εναντίον των ιδιωτών επιστημόνων και ελεύθερων επαγγελματιών που όχι μόνο τους αποκαλεί κλέφτες δεκαετιών αλλά τους προσβάλει λέγοντας ότι οι ιδιώτες επιστήμονες είναι η τάξη της "γραβάτας και του μαντηλιού" που πρέπει κάποια στιγμή να πληρώσουν όσα τούς αναλογούν.
Σύσσωμη η κυβέρνηση με πρωτοστάτη τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης ρίχνει συνεχώς λάδι στην φωτιά αποκαλώντας τους αγρότες και κτηνοτρόφους ως την φατρία με χρόνιες φοροαπαλλαγές και όσους αγρότες κατάφεραν να ανέβουν από την τάξη του κολίγου των 3,500 ευρώ εισόδημα ετησίως ως φοροκλέφτες και επιδοτούμενους με κονδύλια για Πόρσε και μπουζουξίδικα.
Εκτός όμως από τον οικονομικό πόλεμο, η κυβέρνηση και ειδικά σύσσωμο το κόμμα του Σύριζα άνοιξε τον επικοινωνιακό πόλεμο  εναντίον των αγροτών χαρακτηρίζοντάς τους ως χρυσαυγίτες, παρακρατικούς και ακροδεξιούς . Αυτό βολεύει τόσο την κυβέρνηση αλλά και την ακροδεξιά της Ελλάδας που έχει στήσει ένα πανηγύρι εντυπωσιασμού στον αγώνα των αγροτών πράγμα που συμφέρει πάνω απ' όλα την Ε.Ε η οποία έχει χωρίσει την Ευρώπη μέσα σε έναν χρόνο σε φιλοευρωπαϊστες δημοκράτες και αντιευρωπαϊστές ακροδεξιούς. Ο πυρήνας και των δύο είναι οι Βρυξέλλες αφού δεν έχουν αφήσει ούτε χιλιοστό αέρα για αυτούς που είναι εναντίον της Ε.Ε, υπέρ της εθνικής και οικονομικής ανεξαρτησίας των κρατών και είναι πιο δημοκράτες απ' ό,τι οι ψηφοφόροι των φιλοευρωπαϊκών κομμάτων.

Προσφυγικό και ακροδεξιά
Την ώρα που οι αγρότες έγιναν το κύριο αντιμνημονιακό μέτωπο στην Ελλάδα η κυβέρνηση με την καθοδήγηση των Βρυξελλών μετέτρεψε το προσφυγικό σε εθνικό θέμα και χωρίς κανέναν σχεδιασμό αποφάσισε να στρατικοποιήσει περιοχές στην Ελλάδα με την Χιμλερική τακτική των κέντρων ταυτοποίησης και κράτησης προσφύγων και μεταναστών σε συγκεκριμένα σημεία της Ελλάδας.
Τα επεισόδια που έκανε η κυβέρνηση στην Κω μετατρέποντάς την σε μία νέα Κερατέα και νέες Σκουριές καλύφθηκαν από δηλώσεις του υπουργού Άμυνας, Πάνου Καμμένου και του υφυπουργού Βίτσα αλλά και σύσσωμου του Σύριζα που χαρακτηρίζουν όσους εναντιώνονται σε εγκαταστάσεις Νταχάου στον τόπο τους ως ακροδεξιά στοιχεία και ως μαυραγορίτες που θα χάσουν χρήμα αφού  πουλούσαν 2,5 ευρώ το μπουκάλι νερού, την φόρτιση μπαταρίας του κινητού αντί 5 ευρώ και νοίκιαζαν δωμάτια σε ξενοδοχεία σε πρόσφυγες με τιμές ανάλογες του Four Seasons του Παρισιού. 
Αν οι αντιδράσεις στην Κερατέα, στις Σκουριές και στην Ιερισσό γινόταν επί αριστερής κυβέρνησης το σίγουρο είναι ότι θα χαρακτηρίζονταν ως υποκινούμενες ενέργειες από ακροδεξιά αντιδημοκρατικά στοιχεία για τα συμφέροντα λίγων κατοίκων.
Ο κ. Καμμένος εφόσον γνώριζε επί ένα χρόνο ότι τέτοιου είδους μαύρη αγορά γίνεται στην Κω και σε άλλα σημεία της Ελλάδας αντί να καλύψει τα σημεία με παροχές ρεύματος για τα κινητά, με νερό για τους πρόσφυγες  και διαμονή σε καταλύματα επιταγμένα από το το κράτος, άφηνε τους μαυραγορίτες να αλώνουν διότι τους χρειαζόταν για την συγκεκριμένη στιγμή που με την βία θέλει να φτιάξει τα στρατόπεδα κράτησης όπου βολεύει την Ε.Ε που δίνει διαταγές στο προτεκτοράτο της.
Παράλληλα η Ε.Ε άνοιξε πόλεμο εναντίον όλων των Ελλήνων που πλέον δεν τους αντιμετωπίζει ως Ευρωπαίους πολίτες αλλά ως τρίτη χώρα κατώτερη των Σκοπίων στέλνοντας στρατό από χώρες της Ε.Ε να απομονώσουν την Ελλάδα λόγω του προσφυγικού.
Το πεδίο που έφτιαξαν κυβέρνηση και Ε.Ε είναι το πιο πρόσφορο για τους ναζιστές που έχουν την κουκούλα της Χρυσής Αυγής και των εθνικοπατριωτών. Είναι το τέλειο έδαφος για την καλλιέργεια της ισλαμοφοβίας ενώ ακόμη και πολίτες που δεν έχουν σχέση με τον ναζισμό αρχίζουν να στρέφονται όχι εναντίον της Ε.Ε και του ΝΑΤΟ για τους πολέμους που δημιούργησαν στη Μέση Ανατολή μέσω Αραβικής Άνοιξης, αλλά εναντίον των θυμάτων των πολέμων μιλώντας για αφελληνισμό και ισλαμοποίηση της Ελλάδας. 

Ναζισμός και ευρωδουλεία τα όπλα της Ε.Ε 
Παράλληλα με όλα αυτά η Γερμανία εξάγει στην Ελλάδα τον ναζισμό χωρίς κανένα φερετζέ στέλνοντας στην Ελλάδα ως τουρίστες ναζιστές του κόμματος "Der Dritte Weg" (Ο Τρίτος Δρόμος) να τιμήσουν τους πεσόντες ναζιστές προγόνους τους που είναι θαμμένοι στο νεκροταφείο Διονύσου-Ραπεντόζης και μετά να σηκώσουν την σημαία του Γ΄Ράιχ στην Ακρόπολη για αναμνηστική φωτογραφία.  
Η διακίνηση ναζιστικών προτύπων και η νομιμοποίηση του ναζισμού στην Ελλάδα είναι δικαίωμα της ελεύθερης έκφρασης για την αριστεροπατριωτική κυβέρνηση,  την ώρα που όποιος αντιστέκεται ενάντια σε μνημονιακούς νόμους και ευρωπαϊκά ναζιστικά στρατόπεδα στην Ελλάδα χαρακτηρίζεται από τους δημοκράτες φιλοευρωπαϊστές ως ακροδεξιό φαινόμενο ή ως "φασίζουσα συμπεριφορά". 
Τέλος, ο υπερπατριώτης υπουργός Άμυνας που σηκώνει ελικόπτερα κάνοντας σόου την ημέρα μνήμης των πεσόντων των Ιμίων, ο ίδιος που πριν την υπογραφή του Μνημονίου δεν σήκωνε ούτε κουβέντα για την μείωση στις στρατιωτικές δαπάνες,  στρώνει την απόφαση  για το κλείσιμο ελληνικών στρατοπέδων κάτι που χαροποιεί ιδιαίτερα τον κ. Σόιμπλε για το όραμά του για έναν ευρωστρατό. 
Ο "υπερπατριώτης" υπουργός την ώρα που σχολίαζε τις αντιδράσεις των κατοίκων της Κω απαξίωσε και την εθνική ασφάλεια της χώρας λέγοντας το απίστευτο: "Δεν είναι δυνατόν να μην κλείσουν στρατόπεδα, τα οποία είχαν σκοπό να εξυπηρετήσουν μόνο ρουσφέτια, λες και φυλάσσουν την Ελλάδα από τον Ομέρ Βρυώνη". Ξαφνικά η Τουρκία δεν είναι ο μεγάλος εχθρός της Ελλάδας και πώς να είναι άλλωστε όταν η συμμαχία Τουρκίας-Ε.Ε για το προσφυγικό έκανε την Τουρκία τον μη επίσημο εταίρο της Ε.Ε και τον καλό γείτονα της Ελλάδας.  
« PREV
NEXT »

2 σχόλια

Ανώνυμος είπε...

ΘEMA: IΔIOMOPΦIEΣ, IΔIOTYΠIEΣ KAI IΔIΩTEIEΣ !

1. Με Στρατιωτικές Tιμές Yποδέχτηκε THN Γερμανίδα καγκελάριο, την Dr. Ανγκελα Μέρκελ στην Άγκυρα ο Τούρκος πρωθυπουργός, Αχμέτ Νταβούντογλου. ΓIA THN YΠOΘEΣH TΩN ... "Refugees" ;

2. THN TEΛEYTAIA BΔOMAΔOYΛA ΠHΓE KEPAYNOBOΛA ΣTHN MOΣXA O Seehofer THΣ BAYAPIAΣ ! ΓIATI KAI ΔIOTI ;

3. KAI O ΛAKEΣ MAΣ ΣTO IPAN/ΠEPΣIA !


EPΩTHΣH KPIΣEΩS:

a1) ΠHΓE H Dr. Ανγκελα Μέρκελ στην Άγκυρα ΓIA TOYΣ "Refugees" ; THΣ "TEΛEIΩΣAN" TA ... TEEΛEΦΩNA ; ΓIA MHΠΩΣ NA TOYΣ KANEI ΣAΦEΣ OTI TO NATO ΔEN ΘA YΠOΣTHPIΞH THN EΠEMBAΣH THΣ TOYPKIAΣ ΣTHN ΣYPIA ή MHΠΩΣ TO ANTIΣTPOΦO ;; (TO OTI TA "ΓEPMANIKA" MME ΔEN KANOY KAN ΛOΓO ΓIA TO MAKEΛEIO TΩN KOYPΔΩN ΣTHN TOYPKIA AΠO TON TOYPKIKO ΣTPATO, ΣAΣ TO ΔINOYME ΩΣ BOHΘHTIKO ΣYNTEΛEΣTH ΣTHN EPΩTHΣH KPIΣEΩS !)

b2) EΞHΓHΣTE TO ANAΛYTIKA KAI ΔIEΞOΔIKA (KANENA BOHΘHTIKO ΣTOIXEIO !)

c3) O TEΛEYTAIOΣ ΛAKEΣ TΩN AΠOIKIOKPATΩN ΣTHN ΠEPΣIA/IPAN EITANE O ΣAXHΣ ! ΠOIOΣ (EINAI) ΘA EINAI O TEΛEYTAIOΣ ΛAKEΣ ΣTHN EΛΛAΔA ; (BOHΘHTIKO ΣTOIXEIO: [ΓIA TOYΣ EΞYΠNOYΣ/ATΣIΔEΣ] ΣΩNTANOΣ/OI ΛAKEΣ/ΔEΣ ! OXI AΠO TOYΣ ΠEΘAMENOYΣ ΛAKEΔEΣ !)
ΞEKINAME ! O XPONOΣ TPEXEI .... KAΛOI MOY ANΘPΩΠOI !!!ΣHM. 1: ΓIA 10 ME TONO, BPEΣTE ΠOIO AΠO TA ANΩ ΠPOΣΩΠA EXEI TEΛEIA KAI AΠOΛYTH IΔIΩTEIA !

ΣHM. 2: BOHΘHTIKO ΣTOIXEIO ΓIA TO ΣHM. 1: H ΓIAΓIA MAΣ EΛEΓE: TO ΠOΛY TO ΠHΓAINE EΛA THN ANABHEI THN KOΠEΛA, TO ΠOΛY TO TAKA-TAKA KANEI TO ΠAIΔI ΠOΛY .... "EΛΛHNA" !

Ανώνυμος είπε...

ΘEMA: Θα Γράψω ENA Tραγούδι NA TO λες/τε ... Lepto ΠPOΣ Lepto(p)


Θα Γράψω ENA Tραγούδι NATO λες, OTAN θα Kλαις
Κουράστηκα να Kλείνω Tις Πληγές, Tις Aνοιχτές
Το ξέρεις ΔYO φορές Aγάπησα
Μα Eσύ MONAXA Δύο Κυριακές
Δε θέλει η Kαρδιά ΣYNAΛΛAΓEΣ

Άσε ME Hσυχο, πήγαινε, MA Kαλά EIMAI EΓΩ
Για O,TI AΓAΠΩ MONAXOΣ MOY θα ΠOΛEMΩ !
Κι Aν δε σου Tαίριαξα, Παιχνίδι σου δε θα γενώ
Πήγαινε, MA KAΛA EIMAI EΓΩ !

Ξημέρωσα και πάλι στα στενά και Xάθηκα
Κρατούσα τις Kουβέντες ΦYΛAXTO, ΠIKPAΘHKA
Τα λόγια σου κι AYTA HTAN ΔANEIKA
Που Eίχες Aκούσει Kάποιον NA σ’ TA ΛEEI
Τη λέξη «σ’ Aγαπώ» ΣIXAΘHKA

Άσε με HΣYXO, πήγαινε, μα KAΛA EIMAI EΓΩ !
Για O,TI AΓAΠΩ MONAXOΣ MOY θα ΠOΛEMΩ !
Κι αν δε σου ταίριαξα, παιχνίδι σου δε θα γενώ

Πήγαινε, μα Kαλά EIMAI EΓΩ !