Προσφατα
.

30.12.15

Το γεύμα του μελλοθάνατου ήταν σκουπίδια

Η ατυχία όλων των πλασμάτων του πλανήτη είναι πως τον μοιράζονται με τον απόλυτο δολοφόνο τους τον άνθρωπο που εύκολα χαρακτηρίζει την Όρκα αιμοβόρο κτήνος πολύ απλά γιατί πρέπει να τραφεί. Το ποιος είναι το κτήνος αποδεικνύεται καθημερινά με τον άδικο θάνατο εκατομμυρίων πλασμάτων, βορά στην αναισθησία του "ιδιοκτήτη" των πάντων. 
Σοκαρίστηκαν οι βιολόγοι που άνοιξαν το στομάχι μιας νεκρής Όρκας,  Η φάλαινα ξεβράστηκε σε μια από τις πιο πολυσύχναστες παραλίες της Νότιας Αφρικής, το Πλέτενμπεργκ Μπέι,πριν λίγες ημέρες. 
Η νεκροτομή που έκαναν οι ειδικοί στο άτυχο ζώο ανέδειξε ένα από τα πιο επικίνδυνα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα οικοσυστήματα του πλανήτη. Τα ευρήματα στο στομάχι της φάλαινας έδειξαν πως τρεφόταν μόνο με σκουπίδια, τις ημέρες πριν πεθάνει! 
Κουτιά γιαουρτιού, σόλες παπουτσιών και συσκευασίες προϊόντων, ήταν ως φαίνεται όλα όσα μπόρεσε να βρει το μεγαλόσωμο κήτος για να τραφεί. 
«Βρήκαμε τεράστιες ποσότητες πλαστικών, θαλάσσια χλωρίδα και άλλους μικροοργανισμούς, που δείχνουν ότι το κήτος προσπαθούσε να τραφεί όσο βρισκόταν στον κόλπο», δήλωσε εκπρόσωπος του Ιδρύματος Όρκα. 

« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια