Προσφατα
.

18.11.15

«Είμαστε όλοι φονιάδες»

Σύσσωμη η Ε.Ε κήρυξε πόλεμο στην "τρομοκρατία" βομβαρδίζοντας την Συρία - Το σχέδιο της Ε.Ε  "η 11/9 της Ευρώπης" βάζει και την Ελλάδα σε πόλεμο.
Τυπικά η Ελλάδα ως μέλος-κράτος της Ε.Ε έχει κηρύξει τον πόλεμο από σήμερα εναντίον της Συρίας. Το πολύ καλά στημένο "τρομοκρατικό" χτύπημα στο Παρίσι και οι αποκάλυψεις "τρομοκρατικών" εστιών σε Γερμανία, σε Αγγλία, σε Πολωνία, σε Ουγγαρία αποδεικνύουν ότι η Ε.Ε ήθελε μία αφορμή ανάλογη με αυτή της 11ης Σεπτεμβρίου του 2001 στην Αμερική για να συστήσει τον πρώτο κοινό στρατό των κρατών-μελών.
Στο Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων που συνεδρίασε στις Βρυξέλλες, οι υπουργοί Άμυνας των κρατών-μελών της Ε.Ε αποδέχθηκαν το αίτημα της Γαλλίας να ενεργοποιηθεί το Άρθρο 42 παρ. 7 της Συνθήκης της Λισσαβόνας σύμφωνα με το οποίο εάν ένα κράτος-μέλος είναι θύμα ένοπλης επίθεσης στο έδαφός του, τα άλλα κράτη-μέλη θα πρέπει να έχουν απέναντί του μια υποχρέωση βοήθειας και συνδρομής με όλα τα μέσα που έχουν στη διάθεσή τους, σύμφωνα με το Άρθρο 51 του Καταστατικού Χάρτη των Ηνωμένων Εθνών. Αυτό δεν θα πρέπει να θίγει τον ειδικό χαρακτήρα της πολιτικής ασφάλειας και άμυνας ορισμένων κρατών-μελών. Οι δεσμεύσεις και η συνεργασία σε αυτό τον τομέα θα πρέπει να είναι σύμφωνες με τις δεσμεύσεις απέναντι στο ΝΑΤΟ, το οποίο, για εκείνα τα κράτη που είναι μέλη του, παραμένει το θεμέλιο της συλλογικής άμυνας και το όργανο της εφαρμογής της". Τα "ορισμένα κράτη-μέλη" σίγουρα δεν είναι κράτη όπως η Ελλάδα, η Πορτογαλία, η Ρουμανία κ.λπ.

Το βρώμικο παιχνίδι της Γαλλίας
Το παιχνίδι ήταν στημένο να καταλήξει σε αυτή την απόφαση των υπουργών Άμυνας από την στιγμή που ο πρόεδρος Ολάντ αποφάσισε να συμμετάσχει ως το μόνο κράτος στον βομβαρδισμό της Συρίας αν και το ΝΑΤΟ είχε αναλάβει αυτή την "υποχρέωση". Με την συμμετοχή της αυτή η Γαλλία άνοιξε την πόρτα για την δημιουργία ενός ευρωστρατού που ναι μεν θα έχει την συνδρομή του ΝΑΤΟ αλλά θα μπορεί ανεξάρτητα να "χτυπά" εκτός των συνόρων της όταν χώρες ενταγμένες στο ΝΑΤΟ ασκούν βέτο για το όποιο χτύπημα για τα δικά τους εθνικά συμφέροντα.
Η Γαλλία όμως χρειαζόταν και ένα χτύπημα μέσα το έδαφός της για να μπορεί να πατήσει πάνω στο άρθρο της Συνθήκης της Λισσαβόνας απαιτώντας από τα υπόλοιπα μέλη-κράτη της Ε.Ε να δώσουν "βοήθεια και συνδρομή με όλα τα μέσα που έχουν στην διάθεσή τους". Αν η "τρομοκρατική" ενέργεια δεν γινόταν στο Παρίσι τότε δεν θα μπορούσε σύσσωμη η Ε.Ε να επιτεθεί στην Συρία.
Βλέπουμε ότι το επίμαχο άρθρο της εν λόγω Συνθήκης δεν αναφέρεται σε κράτος που κάνει επίθεση σε κράτος-μέλος της Ε.Ε αλλά  αρκεί να "είναι θύμα ένοπλης επίθεσης στο έδαφός του". Έτσι, αν και ο ISIS δεν είναι κράτος οι επιθέσεις εναντίον του θα γίνονται όπου η Ε.Ε θεωρεί ότι έχει τον πυρήνα ή δραστηριοποιείται.  Αυτή την στιγμή όλος ο πλανήτης θεωρεί ότι ο ISIS έχει ως έδαφός του την Συρία αν και η Υεμένη έχει ακριβώς το ίδιο πρόβλημα.  Αφού δεν κατάφεραν να ισοπεδώσουν την Συρία με την "αντικαθεστωτική" ομάδα που χρηματοδοτούσαν για να πολεμά εναντίον του εθνικού στρατού της χώρας, έπρεπε να βρουν ένα άλλοθι για να κηρύξουν πόλεμο στην Συρία χωρίς όμως ξεκάθαρα να λένε ότι βομβαρδίζουν την Συρία μέχρι αφανισμού και σκοτώνουν αμάχους ανεξαρτήτου θρησκεύματος, εθνικότητας και πολιτικής επιλογής. 

Η Συρία είναι η αρχή, έπονται κι άλλες "τρομοκρατικές χώρες"
Ο Γάλλος υπουργός Άμυνας, Jean-Yves Le Drian δήλωσε στις Βρυξέλλες μετά την αποδοχή του αιτήματος από το Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων "ότι η Γαλλία θα ήταν ικανοποιημένη είτε εάν δεχόταν βοήθεια στη Συρία είτε σε άλλα θέατρα επιχειρήσεων στα οποία ασχολείται αυτή τη στιγμή". Με αυτή την φράση η κήρυξη πολέμου της Ε.Ε όπου η πολεμοχαρής αποικιοκρατική Γαλλία έχει στήσει πολεμικό πανηγύρι είναι γεγονός.  Η Γαλλία από το 2012 είναι σε στρατιωτικές επιχειρήσεις σχεδόν σε όλη την βόρεια Αφρική δήθεν σε πόλεμο εναντίον των τρομοκρατικών παρακλαδιών του ISIS αλλά με πραγματικό στόχο το ουράνιο των χωρών αυτών και όλες τις πλουτοπαραγωγικές της πηγές. 
Μπορεί η Γερμανία όλα αυτά τα χρόνια να είχε πάρει πάνω της τον ρόλο του πολιτικού ηγέτη της Ε.Ε, η Γαλλία όμως είχε όλο αυτό το διάστημα πάρει τον ρόλο του στρατιωτικού ηγέτη της Ε.Ε. Έχει στήσει παραμάγαζα πολέμου δήθεν για τον πόλεμο κατά της ισλαμικής τρομοκρατίας παντού. Όταν λοιπόν, ο υπουργός Άμυνας μιλά "σε άλλα θέατρα επιχειρήσεων" χτυπάει το καμπανάκι ότι είτε αφού τελειώσουν με την εξαΰλωση της Συρίας είτε παράλληλα, τα κράτη-μέλη της Ε.Ε θα πρέπει να βομβαρδίζουν άλλες χώρες "υποχρεωμένες" από την Συνθήκη της Λισσαβόνας. 
Επίσης όταν τελειώσουν με τον ISIS μία νέα "τρομοκρατική" δύναμη θα χτυπήσει ένα άλλο κράτος-μέλος της Ε.Ε και οι φάμπρικες του πολέμου θα βάζουν πάλι στο φουλ τις μηχανές. 
Γιατί δεν θα συμμετάσχουν όλες οι χώρες με πολεμικά μέσα αλλά με άλλου είδους μέσα; Για τον πολύ απλό λόγο ότι μόνο οι χώρες που βάλθηκαν από "τρομοκρατικά" χτυπήματα μέσα στο έδαφός τους και πρέπει να ενισχύσουν μέσω του εθνικού τους προϋπολογισμού την προστασία των πολιτών με σώματα ασφαλείας, με ιδιωτική αστυνομία, με συστήματα παρακολούθησης υψηλών προδιαγραφών κ.ο.κ βγαίνουν από την υποχρέωση να κρατούν τα δημοσιονομικά τους ελλείμματα σε χαμηλό επίπεδο χωρίς ποινές από την Κομισιόν. Ήδη η Γαλλία ακόμα και για το 2017 μπορεί να κάνει ό,τι θέλει με τα οικονομικά της ακόμη και να φτάσει σε χρέος το 300% του ΑΕΠ,  αντιθέτως η Ελλάδα θα είναι υπό επιτήρηση και τιμωρία συν ότι θα συμμετάσχει σε πόλεμο με το ζόρι.
"Είμαστε όλοι φονιάδες"
Ο πόλεμος κατά της Συρίας είναι ο πρώτος πόλεμος στην ιστορία της Ε.Ε. Κατάφεραν μέσα σε μια παράγραφο στην Συνθήκη της Λισσαβόνας, που φαρδιά πλατιά έβαζαν όλες οι εθνικές κυβερνήσεις την υπογραφή τους τάχα για την Χάρτα των Δικαιωμάτων των Ευρωπαίων πολιτών,  να μετατρέψουν  27  κράτη σε ένα κράτος, αυτό της Ε.Ε. Το "είμαστε όλοι Γάλλοι" που οι επικοινωνιολόγοι του συστήματος κατάφεραν να το διαπεράσουν σε εκατομμύρια Ευρωπαίους πολίτες τους μετέτρεψε αυτομάτως σε πολίτες που βάζουν την υπογραφή τους σε πολέμους που στήνει η Ε.Ε για συμφέροντα πολεμικών λόμπι. 
Επίσης, από την στιγμή που κηρύχθηκε σε κατάσταση πολέμου όλη η Ε.Ε εμμέσως αφού "όλοι είμαστε Γάλλοι" και το χτύπημα στο Παρίσι είναι η "11η Σεπτεμβρίου για την Ευρώπη", όπως δήλωσε στις Βρυξέλλες ο υπουργός Άμυνας της Ελλάδας, Πάνος Καμμένος, τότε η συνδρομή "με όλα τα μέσα" καταστρατηγεί με τη μία τα εθνικά απόρρητα των κρατών-μελών καθώς και τα προσωπικά απόρρητα όλων των Ευρωπαίων πολιτών για την "πάταξη της τρομοκρατίας". 
Μπήκαμε σε μια εποχή στην οποία οι Ευρωπαίοι πολίτες θα πληρώσουν πανάκριβα την επιλογή του κοινού οράματος της Ε.Ε,  διότι εθελοτυφλούσαν στον ποιο λόγο δημιουργήθηκε η Ε.Ε θεωρώντας ότι πολιτισμός είναι ένα κράτος χωρίς έθνη. Τώρα πρέπει υπό τον φόβο, μη και τους χτυπήσει κάποια "ισλαμική βόμβα" στα καλά καθούμενα, να συμμετάσχουν διά της δημοκρατικής επιλογής τους ως Ευρωπαίοι πολίτες να βομβαρδίζουν λαούς και χώρες επιλέγοντας να καταπατούνται τα δικά τους ανθρώπινα δικαιώματα χωρίς ίχνος αντίδρασης.
« PREV
NEXT »

4 σχόλια

Ανώνυμος είπε...

Πολύ Ενδιαφέρον άρθρο!
Βέβαια η Γαλλία τα τελευταία αρκετά χρόνια είναι ένα κακοήθες και εγκληματικό κράτος, που μαζί μα την Αγγλία, Αμερική, Σ. Αραβία, Κατάρ, και την Ιταλία επί Μπερλουσκονι, προωθεί βία και χάος στην Μέση Ανατολή και όχι μόνο! Ας μη ξεχνιόμαστε ότι είχε πρωταρχικό ρόλο στην Λιβύη κατά του Καντάφι που πολεμούσε τους Ισλαμιστές, και βέβαια όπλιζε τους Ισλαμιστές αντι-καθεστωτικούς στην Συρία κατά του Ασαντ εκεί, που επίσης πολεμά τους Ισλαμιστές, και τώρα βέβαια καλύτερα με την πραγματική βοήθεια της Ρωσίας! Επίσης η Γαλλία (και όχι μόνο) έχει ανοιχτή πολιτική υπέρ των Ισλαμιστών «προσφύγων» στην Ευρώπη με τις πράξεις της! Ούτε 10% των «προσφύγων» δεν είναι από την Συρία πραγματικά, και από αυτούς ούτε 1% δεν είναι Χριστιανοί, όπου οι Ισλαμιστές στην Συρία τους σφάζουν κάθε μέρα με τα όπλα που τους χαρίζει η Γαλλία, η Αμερική, η Τουρκία και η Σ. Αραβία… έτσι?
Τέλος, εγκέφαλος του χτυπήματος αυτού είναι από το Βέλγιο, και μάλιστα με Βέλγικη υπηκοότητα, αλλά Μαροκινής καταγωγής! Όχι από την Συρία! Εάν ο «κύριος» Ολαντ θέλει να δει μια πραγματική μαφιόζικη εγκληματική φάτσα, ας δει τον καθρέφτη!
Υ.Γ. Περιέργως, για το Ρωσικό αεροπλάνο με σχεδόν 250 νεκρούς από βόμβα Ισλαμιστών, κανένας θόρυβος!

Χριστινα είπε...

Πράγματι πολυ ενδιαφέρον αυτό το άρθρο. Δεν λέμε όμως τι και με ποιον τρόπο θα μπορούσαμε να κάνουμε κάτι, να ξυπνήσουμε τους συμπολίτες μας...

Είναι άραγε μονόδρομος να πάνε όλα κατά διαόλου, και οι πανηλίθιοι πολίτες να εναλλάσσουν προέδρους και πρωθυπουργούς στην εξουσία, είτε λέγονται Ολλάντ, είτε Τσιπρίκοι, νομίζοντας πως ζούνε σε δημοκρατία;
Πράγματι η απληστεία της Δύσης δεν έχει όρια, από απαρχής της αποικιοκρατίας. Οι λαοί όμως σήμερα πού είναι, τι κάνουνε; Βλέπουνε τηλεόραση κι αναρωτιούνται ποια οδοντόκρεμα θα αγοράσουν(αν τους φτάνουν τα λεφτά βέβαια);

Από προτάσεις για να βγει κανείς από την παθητική θέση του θεατή, τι γίνεται;

Ανώνυμος είπε...

Δολοφόνοι δεν είμαστε από χθές.
ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΥΠΕΡΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ .
ΚΑΜΙΑ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ .

Unknown είπε...

ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ.
ΠΟΛΥ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ.
Γιατι μιλάμε για το δίκαιο, αλλά δεν το ζούμε .
Γιατί αυτό που ζούμε οι δυτικοί σε όλες τις δεκαετίες της ζωής μας, προέρχεται από το άδικο που επιβάλλεται σε βάρος άλλων λαών.
Ας δούμε λίγο και το δίκαιο των άλλων, μπας και μάθουμε τι σημαίνει δίκαιο.