Προσφατα
.

28.11.15

Βάλε φωτιά για να μην σβήσεις

Δεν ενοχλεί που είστε πολιτικοί, ενοχλεί που είστε ακόμη ζωντανοί και δυστυχώς θα σάς αντέξει το σχοινί παίρνοντας και χειροκρότημα. Δεν υπάρχει διαχωρισμός κυβερνητικών και αντιπολιτευτικών. Εδώ από κάτω, από τα λαγούμια της απόγνωσης που μάς έχετε χώσει βλέπουμε σε προοπτική όλο τον τρούλο της αισχρότερης τοιχογραφίας που πρωταγωνιστείτε. Όσα φτερά αγγέλου και να φορέσετε και όσες πόζες αγίου και να πάρετε δεν πείθετε ότι είστε εκεί για να μην μάς πάρει ο διάολος όλους τους από κάτω.
Δεν είναι μόνο που βλέπεις έναν 42χρονο πρωθυπουργό προερχόμενο από την αριστερά να κορδώνεται όταν ένα καθίκι σαν τον πρόεδρο του Ισραήλ του λέει: "Θα κάνεις αυτό που χρειάζεται ο λαός και όχι αυτό που θέλει ο λαός". Είναι ότι γνωρίζεις ότι ο φασιστάκος που κυβερνά είναι χειρότερος και από τον μακελάρη που τον συμβουλεύει. Καταπατά το θέλω του λαού για να κάνει αυτό που χρειάζεται αποδεικνύοντας ότι διορίστηκε στην θέση αυτή με το επιτελείο του για να κάνει ό,τι χρειάζεται το σύστημα για να κινηθούν οι κρεατομηχανές και όχι αυτό που θέλει ο λαός για να μην καταλήξει κιμάς για τα μπιφτέκια της εξουσίας. Και το πολιτικό σύστημα χρειάζεται σκλαβάκια, χρειάζεται τρόμο, μαστίγιο και καθημερινές απειλές.
Ένας φόρος κάθε μήνα μέχρι τον Δεκέμβριο του 2016 θα πληρώνουν τα σκλαβάκια γιατί αυτό χρειάζονται. Πτωχευτικό Δίκαιο Νοικοκυριών και επιτήρηση τριών ετών για να μην χάσουν όλοι οι Έλληνες την στέγη τους. Αυτό μάς χρειάζεται. Τρόμος ότι αν δεν κάνουμε ό,τι χρειάζεται το οικονομικό επιτελείο με επικεφαλής έναν κομπλεξικό εφοριακό ονόματι Αλεξιάδη, θα καταστήσουν άστεγο το μέλλον μας και το μέλλον των παιδιών. Μη και χάσεις δόση από τους απανωτούς φόρους που θα σου βάζουν γιατί ο κλητήρας θα είναι στημένος στην γωνία να σου φέρει το χαρτί κατάσχεσης  γιατί αυτό χρειάζεται.
Τρομάξτε μας κι άλλο. Ούτως ή άλλως όλα τα καθίκια που το παίζουν αυτή την στιγμή αντιπολιτευόμενοι πασόκοι, νεοδημοκράτες, κεντρώοι, αριστεροδημοκράτες είχαν στρώσει το χαλί πριν από σας να χωθούμε στα λαγούμια σαν λαγοί. Δουλέψτε μας κι άλλο ότι αυτοί θα κάνουν αυτό που θέλει ο λαός και όχι αυτό που χρειάζεται. Έχετε άλλωστε και τους χρυσαυγίτες στην γωνία να τους πετάξετε στην αρένα ότι τέτοιους θα έχουμε αν γίνει αυτό που θέλει ο λαός και όχι αυτό που χρειάζεται. Πετάξτε στα διαλείμματα του απίστευτου θεατρικού σας και τους ΚΚΕδες να μάς βάλουν σε μια τάξη λέγοντας μας ότι αυτό που χρειάζεται ο λαός είναι συντονισμός σε πορείες και απεργίες. Σε τι να κάνει απεργία η ανεργία; Να απεργήσει από το 7ετές σκούριασμα των χεριών και του μυαλού από την τιμωρητική απραξία που τους έχουν επιβάλλει οι φιλοευρωπαϊστές; Ελάτε να απεργήσουμε για την ανεργία μας και για την ασφάλεια που δεν έχουμε και για την σύνταξη που δεν θα προλάβουμε να δούμε ούτε στα 67 μας.
Ο πρόεδρος των Εβραίων καλά το είπε στον Τσίπρα: "Να κάνεις αυτό που χρειάζεται". Πάρε παράδειγμα από τους κολλητούς σου μακελάρηδες, Αλεξάκο. Αν τολμήσει κάποιος να σου πετάξει πέτρα σαν καταπιεσμένος Παλαιστίνιος εσύ χτύπα τον με πύραυλο και εξαΰλωσε όχι μόνο αυτόν αλλά και τους ομοίους του για να έχει ο λαός αυτό που χρειάζεται: Έναν λιγότερο, δύο λιγότερους, δέκα λιγότερους που χαλάνε το έργο της ευρωπαϊκής πορείας σου. Δείξε τις ευρωπαϊκές αξίες που σε γαλούχησαν και όχι τις ελληνικές που κολλάνε επίμονα σαν μασημένες τσίχλες κάτω από το ιταλικό παπουτσάκι σου. 
Εδώ κάτω στο λαγούμι η θερμοκρασία έχει αρχίσει να πέφτει κατακόρυφα και οι άδειες τσέπες μας δεν μπορούν να ζεστάνουν τα άπραγα χέρια μας. Δεν κουνιόνται τα πόδια μας από το μούδιασμα για πορείες και τα δόντια μας θα αρχίσουν να κροταλίζουν τόσο που ούτε ένα σύνθημα δεν θα μπορούμε να αρθρώσουμε. 
Φωτιά, μόνο φωτιά θα μάς σώσει και όπως βλέπουμε τους λιπώδεις εγκεφάλους των πολιτικών να κάνουν ό,τι θέλουν φαντάζουν σαν  τα καλύτερα προσανάμματα που μια φωτιά χρειάζεται για να φουντώσει. Να μπει τόσο καπνός στα λαγούμια που να μάς αναγκάσει να βγούμε στο φως. Αυτό μάς χρειάζεται.
« PREV
NEXT »

3 σχόλια

Ανώνυμος είπε...

Η κατάσταση πάντα αλλάζει από "ΚΑΤΩ" και ποτέ από "ΠΑΝΩ".
Το " ΠΑΝΩ " ΠΑΝΩ είναι γιατί να θέλει την αλλαγή της κατάστασης ;
Το "ΚΑΤΩ" όπως έχει δείξει μέχρι και σήμερα, εκτός ολίγων εξαιρέσεων, δυστυχώς, δεν έχει την ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΣ .
Διότι, εάν είχε, τότε οι αγανακτισμένοι θα είχαν και ΣΥΝΕΧΕΙΑ, και ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΣΜΟ .
Διότι το 2009 υφίστατο μόνο ο κίνδυνος της καταστροφής .
Από τότε έως σήμερα η καταστροφή έγινε πραγματικότητα : ΑΥΤΟΧΕΙΡΕΣ, ΑΒΟΗΘΗΤΟΙ ΑΣΘΕΝΕΙΣ, ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΑΝΕΡΓΟΙ ...ατελείωτος ο κατάλογος των δεινών της ελληνικής κοινωνίας .
Που είναι οι αγανακτισμένοι ;
Μήπως, λοιπόν, πλην εξαιρέσεων, οι αγανακτισμένοι, δεν ήταν ένα σύνολο, με συνείδηση και αίτημα το συλλογικό καλό, αλλά μερικότερες ομάδες με αγανάκτηση για τα επιμέρους συμφέροντα των ομάδων και τα ατομικά τους συμφέροντα ;

Ανώνυμος είπε...

Ισως οι αγανακτησμένοι να ήταν οργανωμένοι απο κομματόσκυλα με τη βοήθεια ξένων υπηρεσιών προκειμένου να δημιουργήσουν ελεγχόμενη αντίδραση στο καθεστώς ΔΝΤ. Ισως οι Κ-Λεφτ που συντόνιζαν διαδηλώσεις με το Φ/Β, αλλά και τα κανάλια που ουσιαστικά διαφήμιαζαν και καλούσαν στο Σύνταγμα να είχαν πρωταγωνιστικό ρόλο.. Αλλωστε η καταστολή με το έγκλημα στη Μαρφίν και το ακαταδίωκτο των δραστών σε δολοφονίες λένε πολλά για το έργο έλεγχου της Αντίστασης, η οποία μετά από τόση χειραγώγηση παραμένει ακόμη στα οφειλόμενα κοντά 6 χρόνια μετά..

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο σου, τα είπες ΟΛΑ!!!!