Προσφατα
.

6.9.15

Χρησιμοποίησαν τους πρόσφυγες για να βομβαρδίσουν την Συρία

Βρετανία και Γαλλία έτοιμες για το νέο μακελειό-Η εκκλησία έδωσε τις ευχές της.
Ξενοφώντας Ερμείδης
Ήταν πολύ καλή καλή για να είναι αληθινή η απόφαση της Γερμανίας, Αυστρίας και Μ. Βρετανίας για άνοιγμα των συνόρων τουλάχιστον για μερικές δεκάδες χιλιάδες προσφύγων από την Συρία. Ο λόγος τελικά δεν είναι ανθρωπιστικός, ούτε έχει σχέση με καμία αλληλεγγύη μεταξύ των λαών. Ήταν η φτιαγμένη αφορμή για να μπορεί η Ε.Ε και το ΝΑΤΟ να εξαπολύσει εναέριους βομβαρδισμούς ανεξέλεγκτα έχοντας ως άλλοθι την "ανθρωπιστική"  κίνηση να δεχθούν οι ισχυρές χώρες της Ε.Ε επιλεγμένους πρόσφυγες. 

Βόμβες με χριστιανική ευλογία
Ο Κάμερον σήμερα πήρε και την υποστήριξη της Αγγλικανικής Εκκλησίας μέσω του αρχιεπισκόπου του Καντέρμπουρι να χτυπηθεί η Συρία στρατιωτικά από την Μ.Βρετανία δήθεν με στόχο το Ισλαμικό Κράτος που σφυροκοπά την χώρα. Μάλιστα ο αρχιεπίσκοπος έκανε σταυροφορικές δηλώσεις στην Sunday Telegraph εμπλέκοντας την εκκλησία στις διεθνείς συρράξεις τονίζοντας: "Δεν θεωρώ ότι αρκεί η αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας στους καταυλισμούς των προσφύγων στη Μέση Ανατολή. Χρειάζονται περισσότερο νέες στρατιωτικές και διπλωματικές προσπάθειες για να συντριβεί η διπλή απειλή του Ισλαμικού Κράτους και της αλ Κάιντα μια για πάντα".
Έτσι με τις ευλογίες και της Αγγλικανικής Εκκλησίας η Συρία θα σφυροκοπηθεί για να χτυπήσει το Ισλαμικό Κράτος που μισθώνεται από τα δυτικά κεφάλαια για το θεάρεστο έργο της.
Δεν ήταν καθόλου τυχαία αυτή η απόφαση της βρετανικής κυβέρνησης να υποδεχθεί 15,000 Σύριους τώρα, όταν από το 2011 από την έναρξη της επίθεσης του μισθοφορικού στρατού εναντίον της κυβέρνησης Άσαντ, μόνο 5,000  Σύριοι πρόσφυγες είχαν καταφέρει να πάρουν άσυλο.
Η απόφαση του Κάμερον κλείνει τα στόματα των Εργατικών, οι οποίοι κρατούσαν αντίθετη στάση με την συμμετοχή της Βρετανίας στον διεθνή συνασπισμό υπό τις ΗΠΑ που βομβαρδίζει επιλεκτικά θέσεις του ISIS από το 2014.

Γαλλία: Η ουρά των μακελάρηδων
Μετά από αυτή την τροπή των πραγμάτων δεν μπορεί να είναι τυχαία και η κοινή απόφαση Γερμανίας και Αυστρίας να ανοίξουν τα σύνορά τους για "ανθρωπιστικούς λόγους" κι αυτό γιατί λίγες ημέρες πριν δούμε το αλληλέγγυο πρόσωπο της Γερμανίας, Αυστρίας και Βρετανίας, ο Γ.Γ του ΝΑΤΟ, Γενς Στόλτενμπεργκ είχε δηλώσει: «Δεν υπάρχει στρατιωτική λύση στην μεταναστευτική κρίση, αλλά αυτό που κάνει το ΝΑΤΟ είναι, συνεργαζόμενο με τους εταίρους στην Μέση Ανατολή, στην Βόρεια Αφρική, στο Αφγανιστάν, να αντιμετωπίζει τις αιτίες που προκαλούν την μεταναστευτική κρίση στη ρίζα τους». Η ρίζα λοιπόν, αυτή την στιγμή είναι η Συρία η οποία εδώ και 4 χρόνια έχει δεχθεί επίθεση από την Δύση μέσω της "αντιστασιακής" οργάνωσης για την ανατροπή του Άσαντ και τα τελευταία 2 χρόνια επίθεση από το Ισλαμικό Κράτος που γεννήθηκε όταν έσπασε το αυγό του φιδιού με την ονομασία "Αραβική Άνοιξη".
Συμπληρώνοντας την Αγία Τριάδα της Ε.Ε, ο Γάλλος Πρωθυπουργός Φρανσουά Ολάντ δεν απέκλεισε να συμμετέχει και η Γαλλία στον βομβαρδισμό της Συρίας με στόχο τον ISIS αφού κι αυτή συνεχίζει να διοχετεύει όπλα στους λεγόμενους "μετριοπαθείς αντάρτες" που θέλουν την ανατροπή της κυβέρνησης Άσαντ. Οι πληροφορίες της Monde λένε ότι καλά πληροφορημένος ειδήμονας δήλωσε χωρίς ίχνος ντροπής ότι θα χτυπήσουν άμαχους:«Η απόφαση ελήφθη. Έχουμε την ικανότητα να χτυπήσουμε αποτελεσματικά; Αναμφίβολα. Να χτυπήσουμε χωρίς παράπλευρες απώλειες ; Αυτό είναι πιο δύσκολο». Οι πρώτες αποστολές αναγνωριστικών πτήσεων στη Συρία από Mirage 2000 θα σηκωθούν από Ιορδανία ή  από το Rafale του Άμπου Ντάμπι.

Ετοιμαστείτε για το μεγάλο μακελειό
Τα πράγματα έχουν πλέον ξεκαθαρίσει. Το προτελευταίο προπύργιο (έπεται ο Λίβανος) αποδεσμευμένο από την Δύση ήταν η Συρία κι αφού δεν κατάφεραν να ανατρέψουν την κυβέρνησή της με χρηματοδοτούμενο "αντιστασιακό στρατό" (όπως στην Λιβυή), έβαλαν στο παιχνίδι τον ΙSIS για να έχουν την αφορμή να επέμβουν ως σωτήρες σε μια χώρα με τουλάχιστον 250,000 νεκρούς και με 4 εκατ. πρόσφυγες.
Τα ερωτήματα που μπαίνουν είναι πώς θα σωθούν από τους βομβαρδισμούς τα υπόλοιπα σχεδόν 17 εκατ. Συρίων που δεν εγκατέλειψαν την χώρα τους εφόσον ο ISIS έχει προπύργια παντού και τι θα γίνει με τους Κούρδους οι οποίοι ήδη έχουν χαρακτηριστεί από τις ΗΠΑ και το κράτος-μέλος του ΝΑΤΟ, Τουρκία ως τρομοκρατική οργάνωση.
Το παραμύθι με αφορμή το θρησκευτικό πόλεμο το έχουμε ξαναδεί. Έτσι ξεκίνησε και ο "εμφύλιος" (εισβολή του ΝΑΤΟ κεκαλυμμένη)  στην Γιουγκοσλαβία που αφού δεν πέρασε ο πολυκομματικός εμφύλιος μέσω πολιτικών μαχών, μετά έβαλαν μπροστά το διαχωρισμό Μουσουλμάνων και Χριστιανών γνωρίζοντας ότι οι βόμβες του ΝΑΤΟ και των Μεγάλων Δυνάμεων της Ευρώπης δεν ξεχώριζαν την ημισέληνο από τον σταυρό.
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια