Προσφατα
.

23.9.15

Κατρούγκαλος: Θα σας σφάξουμε χωρίς βαμβάκι

                                                                                                                                                                 
Γιάννης Λαζάρου
Η είδηση δεν είναι νέα, είναι απαίτηση από το πρώτο μνημόνιο και θα γίνει πράξη με το τρίτο. Η γλώσσα των πολιτικάντηδων αλλά και των μεταφορέων της είδησης δημοσιογράφων, μπορεί να χαϊδεύει αυτιά όμως η πραγματικότητα έχει ειπωθεί εδώ και καιρό από λαγούς του συστήματος όπως Ρωμανιάς, Κατρούγκαλος κ.λ.π.
Η Εθνική σύνταξη θα είναι ουσιαστικά το επίδομα φτώχειας που είχαν βάλει πιλοτικά μροστά από την εποχή Σαμαρά. Ο Ολλανδός Maarten Verwey που θα δίνει εντολές στις μαριονέτες που το παίζουν κυβέρνηση βιάζεται να κλείσουν αυτά τα θέματα. Όταν ακούς από τα όργανα τύπου Κατρούγκαλου να μιλάνε για ισοδύναμα να είσαι έτοιμος για ότι ακολουθεί.
Οι αδύναμοι που θα υποστούν πρώτα την σφαγή είναι οι συνταξιούχοι, διότι σε μια χώρα που αργοπεθαίνει ζώντας με δανεικά αποκλείεται να βρεθεί κανενός είδους ισοδύναμο.
Οι εξελίξεις θα είναι καταιγιστικές στον τομέα συντάξεων και ασφαλιστικού διότι δεν θα υπάρξει αντίδραση από πουθενά. Το μήνυμα του Κτρούγκαλου την επομένη των εκλογών ήταν σαφές : Αρχίζουμε από εσάς.
Αν θέλετε να διαβάσετε και πως πλασάρει το σφαγείο ο κάθε Κατρούγκαλος ορίστε και οι δηλώσεις του: «ίσως να μη μπορέσουμε να αποφύγουμε τις μειώσεις κάποιων συντάξεων όσο υπάρχει αυτή η υποχρηματοδότηση των Ταμείων. Εμείς πάντως θα προστατεύσουμε απολύτως τις μικρές και τις μεσαίες συντάξεις. Αυτές δεν υπάρχει περίπτωση να πειραχτούν». Για να μην σας φοβίσει αρκετά ο καλός "αριστερός"  συνεχίζει: 
«Το συνταξιοδοτικό πρέπει να το μεταρρυθμίσουμε, έπρεπε να το έχουμε κάνει προ πολλού. Τώρα έχουμε την ανάγκη να βρούμε εναλλακτικά και ισοδύναμα σε αυτά που προβλέπει το μνημόνιο που αν εφαρμοστούν θα οδηγήσουν σε μείωση κατώτατων συντάξεων και του ΕΚΑΣ. Άρα έχουμε μια υποχρέωση να έχουμε ένα δίκαιο σύστημα που να μη θίγει τους αδύναμους και να είναι μακροχρόνια βιώσιμο»
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια