Προσφατα
.

25.8.15

Η δημιουργός Μέρκελ αποκαλεί το δημιούργημά της αηδιαστικό

Η πώληση όπλων στον ISIS δεν της προκαλεί αηδία, ούτε οι θύλακες Γερμανών νεοναζί
Είναι μεγάλη ειρωνεία οι δηλώσεις των πολιτικών κάποια στιγμή.
 Άνγκελα Μέρκελ: «Αηδιαστική» η βία κατά των προσφύγων
Εκπρόσωπος της Γερμανίδας καγκελάριου καταδίκασε τις βίαιες διαδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν εναντίον των αιτούντων άσυλο στην πόλη Χαϊντενάου της ανατολικής Γερμανίας. 
Η Γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ και η κυβέρνησή της τάχθηκαν ανοιχτά σήμερα κατά των βίαιων διαδηλώσεων που πραγματοποιήθηκαν εναντίον των αιτούντων άσυλο στην πόλη Χαϊντενάου της ανατολικής Γερμανίας στη διάρκεια του Σαββατοκύριακου.
«Η καγκελάριος και ολόκληρη η κυβέρνηση καταδικάζουν με τον πιο έντονο τρόπο τη βία και την επιθετική ατμόσφαιρα απέναντι στους ξένους εκεί», δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέφεν Ζάιμπερτ στην τακτική συνέντευξη Τύπου. 
«Είναι αηδιαστικό το πώς ακροδεξιοί εξτρεμιστές και νεοναζί προσπαθούν να διαδώσουν το ηλίθιο μήνυμά τους για μίσος γύρω από ένα κέντρο ασύλου», είπε.
Τουλάχιστον 31 Γερμανοί αστυνομικοί τραυματίστηκαν σε συγκρούσεις με περίπου 600 διαδηλωτές τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου, πολλοί από τους οποίους εκσφενδόνιζαν εναντίον τους μπουκάλια και πέτρες, εκφράζοντας με αυτό τον τρόπο την οργή τους για την άφιξη προσφύγων που ζητούν πολιτικό άσυλο.
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια