Προσφατα
.

5.8.15

Ο Αγών του..δικαιώθηκε

Σαράντα χρόνια πασοκοτσογλάνια και δεξιοπαρακρατικοί έκλωθαν το αυγό του φιδιού. Όταν έσπασε είδαμε την σβάστικα του Σύριζα. Όσο περνάει ο καιρός βγάζουν τα καταπιεσμένα ναζιστικά απωθημένα τους κάτι τυπάκια τύπου Σπρίντζη, τύπου Κουρουμπλή και από πίσω τα υπόλοιπα κρίμα που προσπαθούν με το ευρωπαϊκό τους άρωμα, που ως βάση έχει εσάνς ναζιστικού γουρουνιού, να διώξουν την βρώμα από τον άκρατο επαρχιωτοπαρακρατισμό τους και τη ναζιστολαγνεία τους.
«Δεν είναι ιδιωτικοποίηση όταν πωλείται εθνικός δημόσιος πλούτος και δε μπαίνει ένας ιδιώτης αλλά μπαίνει μια εταιρεία που είναι το Γερμανικό Δημόσιο", μάς είπε ο Σπρίντζης αναφερόμενος στα 14 περιφερειακά αεροδρόμια και ψάχναμε να δούμε το κρυφό πορτρέτο του Ιωάννη Ράλλη πίσω από τον πίνακα του Βελουχιώτη που κοσμεί το γραφείο του υπουργάρα. 
Τι άλλο θέλεις να ακούσεις, κακόμοιρε ψηφοφόρε της ριζοσπαστικής αριστεράς, για να καταλάβεις ότι έβαλες πλάτη να  γίνει η Ελλάδα επίσημο γερμανικό έδαφος; Αν δεν το έχετε πάρει χαμπάρι όσοι εργάζεστε στο ελληνικό δημόσιο με την φιλοσοφία του Σύριζα, δουλεύετε για το γερμανικό δημόσιο. Το καθήκον σας για φοροεισπράξεις, πρόστιμα, χαράτσια, ελέγχους σε αποικιοκρατούμενους Έλληνες το κάνετε υπέρ της πατρίδας σας, Γερμανίας, και όχι υπέρ της Ελλάδας. Λίγο ακόμα και ο Σπρίντζης θα το κατεβάσει το πορτρέτο του Βελουχιώτη που κρύβει Ράλλη και θα ανεβάσει του Αδόλφου με καντήλι δίπλα. Πατήρ Χίτλερ, υιός Σύριζα και άγιο ρεύμα (αριστερό).
Άκου εκεί τα αεροδρόμια της Ελλάδας θα ανήκουν στην Γερμανία άρα είναι και πάλι του δημοσίου! Θα είχαν φάει  την σκόνη του, αν ζούσε την εποχή του Χίτλερ, τόσο ο ομόλογός του υπουργός Μεταφορών, Γιούλιους Ντόρπμυλλερ όσο και ο υπουργός Αεροπορίας, Χέρμαν Γκέρινγκ. 
Τι να μάς πει ο Ντόρμυλλερ και ο Γκέρινγκ. Εδώ έχουμε τον φον Σπρίντζερ. Αν ήταν ο Γκέρινγκ αεροπόρος στα νιάτα του, ο Σπρίντζερ είναι αλεξιπτωτιστής αριστερός στα γεράματά του. Σπάει ρεκόρ ελεύθερης πτώσης στην ξεφτίλα. 
Πώς ο Γκέρινγκ ήταν εθνικοσοσιαλιστής πριν τον εθνικοσοσιαλισμό του Χίτλερ, έτσι και ο Σπρίντζερ ήταν εκπρόσωπος της ΡΑΣΚ. Ριζοσπαστική Αριστερή Σοσιαλιστική Κίνηση που δημιουργήθηκε για να στηρίξει τον Γιώργο Α(αααααααα) Παπανδρέου για να υπογράψει το Μνημόνιο 1. Μετά η ΡΑΣΚ έγινε αντιμνημονιακή με απίστευτο σλόγκαν: "Δυνάμεις εναντίον στην συνέχιση του ελέγχου και της υποτέλειας της χώρας μας από το Διευθυντήριο της Γερμανοκεντρικής Ευρώπης". Και ο έρχεται ο Ρασκ Σπρίντζερ σήμερα να μάς πει ότι τα αεροδρόμια της Ελλάδας θα ανήκουν στο δημόσιο της Γερμανίας άρα της Ελλάδας. Αυτό δεν ήταν φιδάκι που βγήκε από το αυγό, αυτό ήταν ο Γκοντζίλα με σβάστικα!
Το δεύτερο ναζιστικό  Γκοντζιλάκι που ξεπήδησε από την πασοκική κλώσα και προστατεύεται από τον Σύριζα ως κόρη οφθαλμού,  είναι ο Κουρουμπλής. Ο τεράστιος αυτός πολιτικός έκανε τον υπουργό του Χίτλερ, Λεονάρντο Κόντι να σκίσει τα πτυχία του. 
Ποια θεωρία  περί ευγονικής, ευθανασίας και Άριας φυλής. Τα πράγματα για τον Κουρουμπλίρερ είναι απλά, φέρνουν κέρδος και έχουν απόδοση 100% στον πληθυσμό που πρέπει να πεθάνει και όχι στα άθλια αποτελέσματα του Κόντι. 
Ο Κουρουμπλίρερ βάζει στο στόχαστρο για εξαφάνιση τάκα-τάκα 4 εκατ. Έλληνες που είναι ανασφάλιστοι και άλλα τόσα που δεν γουστάρουν να κάνουν προληπτικό έλεγχο για καρκίνο. 
Ο Κόντι παρά τον ναζισμό του Χίτλερ με το σύστημα του περί ευθανασίας κατάφερε να "καθαρίσει" τον πλανήτη μόνο από 200,000 ανεπιθύμητα στοιχεία του πληθυσμού της Γερμανίας. Τι να μάς πει ο Κόντι για την Κλινική της Όβινσκα, όταν ο Κουρουμπλίρερ θα κάνει Κλινική Εκκαθάρισης όλο το ελληνικό σύστημα Υγείας. 
Άσε που δεν θα χρειάζεται να τους καίμε τους σπάταλους ασθενείς Έλληνες. Θα τους θάβουμε για να κερδίζουμε και από τα ενοίκια τάφου υπέρ του Γερμανικού Δημοσίου Ταμείου. 
Έκανε αρκετά χρόνια το αυγό να σκάσει, αλλά έσκασε γεννημένο από αριστεροσοσιαλιστοπαρακρατικό κώλο που δρούσε από άκρου εις άκρον της Ελλάδας. Παλιά κλασσική συνταγή του μέγα Συριζαίου Χίτλερ: Ο ναζισμός πάντα 'στήνεται" σε καφενεία και μπυραρίες, εξαπλώνεται σε μια  "οικονομική κρίση"  και δοξάζεται μέσω δημοκρατίας. 
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια