Προσφατα
.

1.8.15

Υπερασπιστές της κατοχικής αξιοπρέπειας

Οι δανειστές απαιτούν κατάλυση Δημοκρατίας και Δικαιοσύνης ανάμεσα στα μέτρα-Οι Έλληνες μόνοι τους απέναντι σε νόμους γκιλοτίνα

Σε τραγικές φιγούρες έχουν μετατραπεί τόσο οι κυβερνητικοί πολιτικοί όσο και οι αντιπολιτευόμενοι. Την στιγμή που οι επικεφαλής των Θεσμών ζητούν ακόμα και την κατάργηση των προσφάτων ψηφισμένων νόμων από την Βουλή για να βγούνε τα νούμερα εξόφλησης του χρέους, ο πολιτικός κόσμος έχει αφήσει τα μολύβια και έχει πιάσει το μπεγλέρι μετατρέποντας το Κράτος σε παρακρατικό καφενείο. 
Στα ψιλά περνάνε για άλλη μια φορά οι απαιτήσεις των δανειστών "βάζοντας χέρι" τόσο στο δημοκρατικό πολίτευμα όσο και στην ελληνική δικαιοσύνη με συνεχείς απειλές. Η Τρόικα στην συνάντηση που είχε με τον κ. Τσακαλώτο δεν ήταν ότι ζήτησε απλά επιπλέον μέτρα. Η Τρόικα ζήτησε ούτε λίγο, ούτε πολύ, η νομοθετική και η δικαστική εξουσία να καταλυθεί στην Ελλάδα. 

Σκοτώνουν την πραγματική οικονομία
Το να απαιτείς να αλλάξει ο φρεσκοψηφισμένος νόμος για την φορολόγηση 8% για εισοδήματα πάνω των 500,000 ευρώ που αφορούν μόλις 230 Έλληνες φορολογούμενους, αποδεικνύει ότι η Ε.Ε δεν έχει καμία πρόθεση ανάπτυξης της χώρας αλλά καταστροφή της στηρίζοντας μόνο την ελίτ. Κι αυτό αποδεικνύεται με την απαίτηση των δανειστών να αυξηθεί από το 4% στο 6% επιπλέον ο φόρος για εισοδήματα των 50,000 ευρώ και πάνω. 
Μπορεί τα 50,000 ευρώ να φαντάζουν για τον λαό που παλεύει με το τίποτε να επιβιώσει ως ένα μεγάλο νούμερο, αλλά το όριο των 50,000 ευρώ και άνω δεν αφορά μόνο εισοδηματίες και παροχή υπηρεσίας. Αφορά και μικρομεσαίες επιχειρήσεις καθώς και τον αγροτικό κόσμο που σύντομα θα μπει στην λίστα ως αγρο-επιχειρηματίας.  
Βλέπουμε ότι η κυβέρνηση δεν έκανε καν πρόταση να διαχωριστούν οι έχοντες εισόδημα 50,000 ευρώ και πάνω σε πρώτη και δεύτερη ταχύτητα. Σε αυτούς που εισπράττουν λόγω ακίνητης περιουσίας ή παρέχουν απλά υπηρεσίες ως άτομα και σε αυτούς που ανήκουν στην πρωτογενή και δευτερογενή παραγωγή. Δεν έκαναν καν για το θεαθήναι πρόταση στους δανειστές για άμεση επέμβασή τους στις καταθέσεις μαύρου χρήματος δις ευρώ Ελλήνων που είναι σε τράπεζες του εξωτερικού. Την ελίτ δεν την αγγίζει πια ούτε η Ε.Ε αλλά ούτε και η αριστερή κυβέρνηση. Αντιθέτως της φέρεται τόσο προνομιακά που κάνει την λαμογιά φορολογικό προνόμιο.
Η κυβέρνηση έχει μετατραπεί σε ένα δημοσιοφιλελευθεριακό μόρφωμα που δεν την ενδιαφέρει από ποιον εισπράττει παρά μόνο να εισπράττει κι ας αφήνει πίσω την καταστροφή. Μία επιχείρηση με εισόδημα 50,000 ευρώ σημαίνει ότι κινεί χρήμα στην αγορά, μεταποιεί προϊόντα, εξάγει ελληνικά προϊόντα, έχει πάνω από 10 εργαζομένους. Το 6% επιπλέον φορολόγηση που απαιτούν οι δανειστές και κάθεται να το συζητά η κυβέρνηση οδηγεί ή σε λουκέτο ή σε αλλαγή έδρας σε χώρες με μικρό συντελεστή φορολόγησης ή σε παράνομες δραστηριότητες που θα κάνει το μαύρο χρήμα να φεύγει με βαλίτσες σε τράπεζες του εξωτερικού. Ίσως τελικά σκοπός της κυβέρνησης είναι να μετατρέψει την Ελλάδα σε μία χώρα μαφιόζων-επιχειρηματιών που θα βγάζουν μαύρο χρήμα εδώ και θα φορολογούνται με μόνο 10% για καταθέσεις στο εξωτερικό για να είναι νόμιμοι.
  
 Κατάλυση της Δημοκρατίας και της  Δικαιοσύνης
Όμως δεν είναι μόνο το κλείσιμο της κάνουλας της ελληνικής οικονομίας που ζητούν οι δανειστές είναι και η απαίτηση τους να αλλάξει το πολίτευμα και η δικαιοσύνη στην χώρα. 
Απαιτούν για κάθε μονομερή ενέργεια της κυβέρνησης που θα ψηφίζεται δημοκρατικά από το κοινοβούλιο να υπάρχουν αντισταθμιστικά μέτρα, δηλαδή επιπλέον φόροι για όλους τους Έλληνες. Έτσι, λοιπόν, ακόμα και αν η κυβέρνηση ψηφίσει νόμο που να απαλλάσσει τους αγρότες από την φορολόγηση των επιδοτήσεων ή την μη αύξηση των εισφορών στον ΟΓΑ ή παροχή Υγείας για όλους τους Έλληνες, οι δανειστές θα έχουν έτοιμο φόρο που θα διανεμηθεί σε όλους έτσι ώστε να μην χάσουν σεντ από τις απαιτήσεις τους. 
Το χειρότερο όμως όλων είναι η επέμβασή τους στην δικαιοσύνη. Μετά από την απαίτηση να αλλάξει ο Κώδικας Δικονομίας υπέρ των Τραπεζών για τα "κόκκινα δάνεια", τώρα ζητούν επιτακτικά αντισταθμιστικά μέτρα για κάθε απόφαση δικαστηρίου που θα κρίνει ότι μια μείωση μισθών και συντάξεων  ή μία φορολογική αδικία του Κράτους απέναντι στους πολίτες (ακόμα κι αν καταστρατηγεί τα ανθρώπινα δικαιώματά τους) να έχει αντισταθμιστικά μέτρα, έτσι ώστε και πάλι οι δανειστές να μην χάσουν τίποτε από τα τοκογλυφικά τους προαπαιτούμενα. Η Δικαιοσύνη στην Ελλάδα θα λειτουργεί με την τσέπη της Ε.Ε.

Παρατηρητήριο Αναξιοπρέπειας
Η χώρα έχει φτάσει στο μεγαλύτερο πάτο στην ιστορία της. Δεν έχει δημοκρατική κυβέρνηση, δεν έχει ανεξάρτητη δικαιοσύνη, οι πολίτες βάση Μνημονίων δεν έχουν ανθρώπινα δικαιώματα, οι ευρω-ευνοούμενες τράπεζες θα εισπράξουν το 90% του νέου δανείου χρεώνοντας τους Έλληνες και οι πολιτικοί της χώρας όλων των κομμάτων δεν κάνουν τίποτε άλλο παρά να στηρίζουν τις απάνθρωπες πολιτικές της Ε.Ε και των τραπεζών. 
Ειδικά όμως η κυβέρνηση που έχει την απόλυτη ευθύνη για όσα εγκληματικά διαπράττονται εναντίον των Ελλήνων και της χώρας, όσο περνάει ο καιρός φαίνεται ξεκάθαρα ότι παίζει τον ρόλο του "στοργικού" επιτιθέμενου στον λαό και παράλληλα του "αριστερού" αναχώματος που προστατεύει το δικτατορικό πολίτευμα από τον ίδιο τον λαό μόνο και μόνο για να αλωθεί το Σύνταγμα και η Δημοκρατία της Ελλάδας. Τον ίδιο ρόλο παίζουν και οι κυβερνητικοί της Αριστερής Πλατφόρμας που επί 6 μήνες στήριζαν το σχέδιο του Μνημονίου 3 και έρχονται να το "παίξουν" αντιμνημονιακά μέλη της μνημονιακότερης κυβέρνησης αφού έχει την στήριξη και των αντιπολιτευόμενων μνημονιακών κομμάτων.
Πέρα από τα υλικά που χάνουν οι Έλληνες, χάνουν τα δικαιώματά τους. Οι ίδιοι οι δημοκρατικοί εκπρόσωποί τους τούς αφαιρούν δικτατορικά και μεθοδικά με την απειλή του μεγαλύτερου πολιτικού ψέματος στην παγκόσμια ιστορία (που είναι η δήθεν καταστροφή αν βγούμε από το ευρώ) το δικαίωμα στην αξιοπρέπεια, στην ελπίδα και στην ανατροπή απάνθρωπων καθεστώτων με τον εύκολο χαρακτηρισμό ως "αντιευρωπαίους δραχμολάγνους φασίστες".
Τραγικό να ακούει ο ελληνικός λαός ότι η "αντάρτισσα" πρόεδρος της Βουλής, κ. Κωνσταντοπούλου, θα δημιουργήσει Παρατηρητήριο Μνημονίων το οποίο θα βγάζει πορίσματα για την κατάλυση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων λόγω των μέτρων που "δημοκρατικά" στην Βουλή ψηφίζει η κυβέρνηση με πρόεδρο την ίδια την κ. Κωνσταντοπούλου. 
Αν η Ελλάδα ήταν το πείραμα της Ε.Ε για την ολοκλήρωσή της, το Παρατηρητήριο της Αριστεράς θα είναι οι "επιστήμονες" που θα κάνουν εκθέσεις για το πόσα πειραματόζωα Έλληνες καταστράφηκαν ή πέθαναν με τις θανατηφόρες δόσεις των μνημονιακών μέτρων χωρίς την ασπίδα της δημοκρατίας και της δικαίου.
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια