Προσφατα
.

19.6.15

YES Hitlerism in Greece



Του Γιάννη Λαζάρου
Αυτή δεν ήταν συγκέντρωση διαδηλωτών, αυτή ήταν Η Σύναξη των Κουκουλοφόρων! Τουλάχιστον το '40 πήγαιναν τοίχο-τοίχο, μη τους βρει καμιά "ατυχία" στον δρόμο. Φορούσαν και μία κουκούλα από τον φόβο μη και το μεροκάματο τους βγει αιματηρά ξινό.  Σήμερα όμως δεν χρειάζεται τοίχος προστασίας, ούτε κουκούλες. Όλες οι λεωφόροι είναι ανοικτές και οδηγούν στις Βρυξέλλες. 
Πόσο άραγε να πήγε το μεροκάματο; Να ξεπέρασε το 10ευρώ; Μπα, δε νομίζω. Και μόνο που ήταν αγκαλιά οι υποστηρικτές του Δ' Ράιχ,  με τον  Γεωργιάδη,  Βορίδη, Δένδια, Μπίστη, Βαρβιτσιώτη, Βούρτση και με τα υπόλοιπα καθίκια που ψήφισαν μέσω Μνημονίων τη   Μέρκελ ως  Ηγήτορα της Ευρώπης και με πολιτικούς και κομματόσκυλα του  νέου Γιουνκερικού κόμματος, Ποτάμι,  κάτω από το πλακάτ "No Stalinism in Greece", ήταν μεγάλο μεροκάματο. Φούσκωσε το νεοναζιστικό τους κύτταρο. Στιγμές ιστορικές! Στιγμές που θα μείνουν χαραγμένες στην μνήμη του λαού ως η αναβίωση της ΕΣΠΟ μετά από 75 χρόνια.
"Κάτω οι εθνικοί τραμπούκοι" έγραφε ένα πλακάτ που κρατούσε μία κυράτσα ξέχειλη από κολιέ και πατσά, ενώ μία άλλη δήλωνε σε κάμερα "Διαδηλώνω γιατί είμαι Ευρωπαία"  επιδεικνύοντας καμαρωτά  τον χιτλερικό σταυρό που ήταν ανάγλυφος στο χρυσό πανάκριβο δακτυλίδι της διακοσμημένος με διαμάντια.  Κανένα σχόλιο για το χιτλερικό σύμβολο της κυράτσας. Για το δακτυλίδι όμως της Μιχαλολιάκαινας, έγινε κάποτε ο χαμός με δημοσιογραφικά σχόλια.
Είναι Ευρωπαία  η Χιτλερικιά. Το σφυρίζει για να το εμπεδώσουμε. Την ευχαριστούμε θερμά που απέδειξε ότι στο Σύνταγμα χθες ήταν μαζεμένος ο πανέτοιμος παρακρατικός στρατός των Χιτλερίσκων της Ε.Ε που θα απλώνεται συνεχώς και θα αυξάνεται. Την ευχαριστούμε που τυγχάνει αυτή, που είναι "δημοκρατικιά", και η Μιχαλολάκαινα που είναι ναζίστρια, να έχουν τα ίδια διακοσμητικά γούστα όταν πηγαίνουν για το μισθό τους στην Βουλή των Ελλήνων.
Ξέρεις, Έλληνα, τι έγινε χθες από τα 6,000 τσογλάνια που έχουν κάνει κίνημα εδώ και 3 χρόνια και δρουν υπογείως; Μπήκαν οι Χίτλερ στην Βουλή και ανέμιζαν πάνω από τον Άγνωστο Στρατιώτη την σβάστικα  της Ε.Ε επιδεικτικά αναφωνώντας "Ευρώπη-Ευρώπη", ενώ η Ελλάδα έμεινε ως δεύτερο συνθετικό στο σύνθημα "Ευρώπη-Ελλάδα-Δημοκρατία". 
Δυστυχώς η αστυνομία της Ελλάδας και η πρόεδρος της Βουλής δεν προστάτεψε την ελληνική σημαία, τον Στρατιώτη, το Σύνταγμα, την Ελλάδα κατά το ντου που έγινε χθες στην Βουλή. 
"Ναι στο πρόγραμμα Γιούνκερ" έγραφε το πανό και ξαφνικά είδαμε για πρώτη φορά στην Ελλάδα το όνομα του υπερπρωθυπουργού της Ε.Ε να εισβάλλει στο Ναό της Δημοκρατίας. 
"Όχι σε μονομερείς ενέργειες της Ελλάδας" έγραφε ένα άλλο,  προσβάλλοντας την εθνική αξιοπρέπεια και την εθνική κυριαρχία τσόγλανοι που χαρακτηρίζουν ως "Εθνικούς Τραμπούκους" όσους παλεύουν για την πλήρη απεξάρτηση της χώρας από οποιονδήποτε κεχαγιά.
"Μένουμε Ευρώπη" ένα κίνημα με στοιχεία κόμματος, με στοιχεία Ναζιστικού Μετώπου όπου θα χωρέσουν όλοι οι κομματικοί που δίνουν και το παιδί τους για ματωμένα ευρώ εισαγόμενα και τοκογλυφικά από την έδρα του Δ' Ράιχ. Τις Βρυξέλλες. 
Προσέχτε τα επικοινωνιακά τερτίπια που παίζουν. Ανάμεσα στα πλακάτ ήταν τα εξής, "Το 80% του χρέους είναι παροχές και συντάξεις δημοσίων υπαλλήλων". Αυτό στο είχε πει το ΔΝΤ μια εβδομάδα πριν. "Κάτω οι συνδικαλιστές του Δημοσίου" ήταν ένα άλλο. Σας έχουν βάλει στόχο μισθωτούς και συνταξιούχους του δημοσίου ακριβώς όπως οι Τροϊκανοί που σου φόρεσε στο σβέρκο ο Σύριζα ως Θεσμούς. Για σας, που φοβάστε ότι θα χάσατε τα σίγουρα, χτυπά η καμπάνα. Έρχεται το τσουνάμι σας, σάς το είπαν στα μούτρα 6,000 ναζίστες.  Κι αυτοί αδούλευτα λεφτά τρώνε αλλά γι' αυτούς κάθε εποχή, πάντα έχει ο ...Χίτλερ. Με τι λεφτά νομίζεις η 75χρονη κυράτσα έπινε το γαλατάκι της εν μέσω Ναζιστικής Κατοχής;
Σφύριζαν τα τσογλάνια, σφύριζαν βουλευτές της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ, του ΠΟΤΑΜΙΟΥ, πρώην της ΔΗΜΑΡ, της ΕΛΙΑΣ και όλων των χιτλερικών εκτρωμάτων που δημιουργήθηκαν την ώρα που εσύ έκανες οικονομία στο λάδι για να βγάλεις την εβδομάδα επί 5 ολόκληρα χρόνια. 
Έβγαλαν και τα ονοματάκια τους καμαρωτά οι εμπνευστές του κόμματος "Μένουμε Ελλάδα". Από τον Ιούνιο του 2012 κάνουν τις δουλίτσες τους καλώντας διαδικτυακώς να γίνουν όλοι απολιτίκ για τον κοινό σκοπό: Να φύγουμε από την Ελλάδα, να μείνουμε στην Ευρώπη. 
Τα τανκς θα ήταν πιο άξια αντιμετώπιση σε έναν λαό που αντιστέκεται από τις ορδές αυτών των πορδών που ξεδιάντροπα προσβάλουν ιερά, όσια, πατρίδα, αριστερά, κομμουνισμό, ελευθερία, αξιοπρέπεια, δικαίωμα στην ανάσα. 
Να τους χαίρεστε εκλεγμένοι βουλευτές και σκιώδη καθίκια που κινείτε επικοινωνιακά νήματα με χρήμα της Ε.Ε. Ειδικά εκείνη την ξανθιά που κρατούσε το σύνθημα: "Μη γαμάτε την Ελλάδα". Κανένας δεν γάμησε την Ελλάδα εκτός από εσάς χρόνια τώρα με αποκορύφωμα τα Μνημονιακά χρόνια που μάς χαρίσατε, ναζιστικά απλόχερα. Τυχαίνει δε, "οι εθνικοί τραμπούκοι" να είναι από αυτούς που γαμάτε και απειλείτε ότι θα τους κατατροπώσετε. Ο γαμησιακός νηστικός, κυρά μου, "ζωντανά" καρβέλια ονειρεύεται αλλά δεν τα "χαίρεται". 
Θέλατε να μάθατε την λίστα των δημοσιογράφων που ο Ρουμελιώτης "κάρφωσε" στην επιτροπή της Βουλής προχθές; Δεν χρειάζεται να την ψάξετε. Η λίστα είναι αναρτημένη σήμερα σε κάθε συστημική εφημερίδα που κάνετε εκατομμύρια κλικ καθημερινώς και σε κάθε τηλεοπτικό κανάλι που έδωσε τόσο χρόνο εθνικού αέρα, όσο δεν έδωσε 5 χρόνια σε Έλληνες να μιλήσουν για την επίθεση που δέχονται από παντού, καθημερινώς. Οι τίτλοι των εφημερίδων για αυτή την εισβολή Χιτλερικών στο Σύνταγμα καλύπτουν όλα τα ονόματα της λίστας. Κάντε λοιπόν, μια βόλτα σε όλες τις σημερινές "μεγάλες" εφημερίδες και διαβάστε πως χαρακτηρίζουν σε τίτλους της χθεσινή εισβολή των ναζιστών στην Αθήνα. 
Τώρα πια δεν υπάρχει και το ελαφρυντικό μικρών δημοσιογράφων που γράφουν για ένα μεροκάματο ή αναλυτών που πουλάνε το όνομα τους για να ανεβάσουν το επίπεδο ναζιστικών φυλλάδων και εκπομπών σε χιτλεροκάναλα. Όποιος συνεχίζει να εργάζεται για αυτούς είναι με αυτούς. Υποστηρίζει αυτούς και ξεπουλιέται για μια σφυρίχτρα πλαστική.
Το χωρίσατε το μέτωπο τελικά: ΣΦΥΡΙΧΤΡΑ ή ΣΥΡΙΖΑ. Ωραία το στήσατε το διήμερο αυτό. Την μια ημέρα οι Συριζαίοι με τον "Ναι στην διαπραγμάτευση" και μετά οι Σφυριζαίοι με το "Μένουμε Ευρώπη". Και οι δύο όμως για την πορεία μέσα στην Ευρώπη. Είδατε που κατά βάθος ίδιοι είστε; Ακροδεξιοί και δήθεν αριστεροί. Το κοινό σημείο σας είναι η Ε.Ε  όπως και οι δύο διαλαλείτε, αυτό είναι το μόνο αδιαπραγμάτευτο για σας. Έτσι λοιπόν και οι δύο ευτυχισμένοι θα είστε που το πρόγραμμα Γιουνκέρ θα γίνει πραγματικότητα και πολιτική λύση θα δώσει η Ηγήτωρ Μέρκελ και Δημοκρατία της Ευρώπης θα έχουμε για πολλές δεκαετίες ακόμα. Από την χαρά σας μετά τις "διαπραγματεύσεις" συντονιστείτε να κάνετε μια κοινή διαδήλωση χαράς και ευτυχίας που "Μείνατε Ευρώπη κάνοντας διαπραγμάτευση με τα δικά σας χέρια". Μην ξεχάσετε να φοράτε μουστάκι τιμώντας τον Πατερούλη σας. Όχι καλέ τον Στάλιν. Τον Πατέρα της Ε.Ε, τον αναγεννημένο στην Ελλάδα, Χίτλερ.
Οι υπόλοιποι μπήκαμε στην μαύρη λίστα των Ναζί ως εθνικοί τραμπούκοι, ως Έλληνες, ως "ευρωσκεπτικιστές". 
Έτσι λοιπόν, χωρίστηκαν τα χωράφια μας επιτέλους: Από εδώ ο Αδιαπραγμάτευτος και από εκεί ο Ευρωμαλάκας. -
« PREV
NEXT »

10 σχόλια

Ανώνυμος είπε...

Δεν εντυπωσιαστικα πάντα υπήρχαν και
θα υπάρχουν οι σκιές στο γαλανό ελληνικό ουρανό



Ανώνυμος είπε...

Κυριε Λαζαρου,σας παρακαλω θερμα,για μια διευκρινηση!! Η φωτογραφια,που συνοδευει το αρθρο σας,ειναι απο την χθεσινη συγκεντρωση; Μπορει να ειμαι αφελης....οτι αλλο....δεν τολμω να το πιστεψω!! Υπηρχαν ανθρωποι ,που σηκωσαν την σημαια με τον χιτλερικο σταυρο, η, απλα συνοδευει το περιεχομενο του αρθρου σας,που δηλωνω οτι συμφωνω 200% ;

Ανώνυμος είπε...

Photoshop ειναι. Αλλα θα μπορουσε κιολας να ναι αληθινη

Ανώνυμος είπε...

μου αρεσει που ρωτας αν ειναι αληθινη ΕΛΕΟΟΟΣ ΛΑΖΑΡΟΥ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΖΑ...
ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ

Ανώνυμος είπε...

Εδώ έχουμε να κάνουμε με πολύ εξευτελισμένο λαό!5 ολόκληρα χρόνια στεγνώματος,αποστράγγισης,εξευτελισμών δε αρκούν!Απορίας άξιο,πώς διεκδικείς την εξουσία όταν δεν έχεις σχεδιασμό όταν δε έχεις εκπονήσει ένα πλάνο?Αυτοί το λένε ωμά,έχουμε πλάνα σε περίπτωση grexit,εσύ που έχεις το πρόβλημα δεν οφείλεις να έχεις πλάνα?Μα να βγαίνουν οι ολετήρες ως κάτι το αξιόλογο που διαθέτει η χωρα?Να μιλούν άνθρωποι οι οποίοι κατακρεούργησαν την ελληνική κοινωνία ως καθαροί και άμεμπτοι,φέροντες απόψεις σκοτεινών κατάμαυρων εποχών που και η ιδια η ιστορία θέλει να τους διαγράψει ως περιθώριο?

Ανώνυμος είπε...

Παρά πολύ καλό άρθρο! Ντροπή στους «έλληνες» που διαδηλώνουν υπέρ των μνημονίων και της μαφίας των τραπεζών… Εάν θέλουν να πληρώνουν για τα επόμενα 100 χρόνια τραπεζικά χρέη χωρίς τέλος, και μέχρι να σβήσουν και οι ίδιοι, δικαίωμα’ τους. Να αφήσουν όμως την πατρίδα μου ήσυχη. Αρκετέ μας κατέστρεψαν… Άφησαν μια χώρα χωρίς βασική βιομηχανία, βιοτεχνία, ακόμη και αγροτιά. Όσο για τους πόρους που μπορούσαμε να χρησιμοποιήσουμε για να υποστηρίξουμε ένα ελληνικό νόμισμα, τους υποθήκεψαν χωρίς αντίκρισμα στον βωμό του «χρέους» των τραπεζών.

Το εάν το χρέος είναι βιώσιμο η όχι, δεν είναι πλέον θέμα! Ίσως ήταν το 2010, αλλά μετά τις «διασώσεις», δεν είναι… Δείτε το χρέος real time: http://www.nationaldebtclocks.org/debtclock/greece
Ακόμη και τους τόκους δεν μπορεί να πληρώνει, όσα και εάν αρπάξει μέσα από φασιστικούς φόρους…
Δεύτερον, το χρέος είναι παράνομο! Βασισμένο στην διάσωση τραπεζικών συμφερόντων, και πολλαπλασιασμένο με μνημόνια και τοξικά οικονομικέ παράγωγα.

Τι πρέπει να γίνει….

Ο κ. πρωθυπουργός πρέπει να δηλώσει τους λόγους του χρέους όπως ανακαλύπτει η επιτροπή της βουλής, να συλλάβει όλους τους πρώην υπουργούς και πολιτικούς υπεύθυνους με την κατηγορία της προδοσίας κατά της χώρας, να εξήγηση στον κόσμο πως βγαίνει το ευρώ και από ποιους και γιατί πάντα δημιουργεί έλλειμμα παντού, να εξηγήσει γιατί το άδικο αυτό χρέος δεν είναι βιώσιμο ποτέ, και να κηρύξει δημοψήφισμα. Αυτό!

Ανώνυμος είπε...

προς ανώνυμο 20 Ιουνίου 2015 - 3:30 μ.μ.

μα καλά δεν μπορεί να μιλά σοβαρά

«να συλλάβει όλους τους πρώην υπουργούς και πολιτικούς υπεύθυνους με την κατηγορία της προδοσίας κατά της χώρας»

είμαστε σοβαροί; ο Τσίπρας θα τα κάνει αυτά; μήπως θα συλλάβει και τον Πάκη αφού πρώτα τον έκανε ΠτΔ; ας επιστρέψουμε στη ζοφερή πραγματικότητα της πρώτης φοράς αριστεράς...

Ανώνυμος είπε...

Λυπάμαι για το απαράδεκτο άρθρο και την κατάπτυστη φωτογραφία που το συνοδεύει. Δυστυχώς τα διλήμματα είναι πάρα πολλά και εξαιρετικά πολύπλοκα για να συνοψίζονται στο βολικό και συμφέρον για όλους "ευρώ ή δραχμή" ή "Ελλάδα ή Ευρώπη". Ένα ακόμη κεφάλαιο προστίθεται στο βιβλίο περί εθνικού διχασμού που επιδιώκεται τεχνηέντως από ΟΛΕΣ τις πλευρές. Το πρόσφατο κεφάλαιο λοιπόν συνοψίζεται στο προφανές και εύκολο ΕΥΡΩΠΑΙΣΤΕΣ = ΝΑΖΙ, ήτοι όποιος δεν είναι μαζί μας είναι με τους ναζί. Και δεν αναφέρομαι στο στημένο συλλαλητήριο από τα γνωστά παπαγαλάκια αλλά στο ότι όσοι πολίτες παρευρέθηκαν εκεί ήταν γερμανοτσολιάδες κατ'εσάς. Συγχαρητήρια λοιπόν, άξιε και ασυμβίβαστε επαναστάτη Λαζάρου. Επιλέγουμε εσάς για να μας χωρίσετε το χωράφι!

Ανώνυμος είπε...

Αυτό που είναι θλιβερό είναι ότι αυτός ο λαός δε μπόρεσε ούτε μπορεί να ομονοήσει σε καμιά μα καμιά δυσκολη περίοδο.Εδώ μας πολεμούν,εδώ μας καταστρέφουν,εδώ μας πατούν στο λαιμό εδώ μας λιώνουν,κι όμως....υπάρχουν κάποιοι που υποστηρίζουν τους εγκληματίες.Ακόμη και οι,γερμανοί παρατηρούμε στο ελληνικό θέμα ομονοούν,εμείς...στο κόσμο μας...ο γερμανοτσολιάς,ο μαυραγορίτης,ο εφιάλτης,ο σπιούνος,ο πηλιογουσάκος ενεδρεύει ανάμεσα.Εμ...για αυτό ο ελληνισμός συρρικνώθηκε.

Ανώνυμος είπε...

Αν κάνει το λάθος να υπογράψει συμφωνία τότε τελειώνουν πολλά για την Ελλάδα μα και για την ίδια την Ευρώπη.Πολύ σύντομα θα καταρρεύσει η αισιοδοξία,επειδή τα μέτρα θα είναι θανατηφόρα για τους Έλληνες και οι δανειστές τοκογλύφοι θα απαιτήσουν νέα δεινά-μέτρα στο επόμενο διάστημα.