Προσφατα
.

9.6.15

Ο αγώνας τώρα δικαιώνεται.

Μη χαιρόσαστε..
Ο αγώνας του Καπιταλισμού..των αφεντικών σας δικαιώνεται.. ελέω των «δασκάλων» της ψευδεπίγραφης αριστεράς που πούλησαν ιδέες άλλων ως δικές τους συμβάλλοντας έτσι σε μια ακόμα νίκη του οίκου σας, της δική σας Πατρίδας της ΕΕ, και κατ επέκταση των πέρα του ατλαντικού ορατών και αοράτων.. .. 
Έχει όμως ανάγκη να αγωνιστεί ο καπιταλισμός αφού όλα στην υπηρεσία του είναι? Ναι, όσο υπάρχουν άνθρωποι με μνήμη . Ναι όσο υπάρχουν αξιοπρεπείς . Οσο υπάρχουν φωνές που μπορεί να παρασύρουν κι άλλους . 

Ο Φλαμπουράρης αυτός ο φάρος της αριστεροσύνης αναφέρθηκε στους πολιτικούς αντιπάλους της κυβέρνησης του προτρέποντάς τους να μιλήσουν και να τοποθετηθούν ξεκάθαρα για τις πιέσεις και απαιτήσεις των εταίρων του.. Χωρίς ο ίδιος να πεί ξεκάθαρα ποιοι είναι οι πολιτικοί του αντίπαλοι , ξεχνώντας ίσως πως τις δηλώσεις του τις ακούν κι άλλοι παρ όλο που αυτός απευθύνεται στους ψηφοφόρους του κόμματός του δίνοντας συγχρόνως πάσα στον συρφετό που στηρίζει την κυβέρνηση κλείνοντας του το μάτι να κάνει παιχνίδι.... 

Και λέω συρφετό γιατί αυτοί πουν την στηρίζουν δεν έχουν καμιά σχέση με τους αγνούς ( …… ) ψηφοφόρους της.. Και ως συρφετός δεν θα την στήριζε ποτέ με την έννοια της στήριξης που έχει ο κάθε καλοπροαίρετος πολίτης στο μυαλό του…εκτός αν ξεχνάει πως στην υπηρεσία του καπιταλισμού μπήκαν και οι λέξεις.. και οι έννοιες που πρέπει να αλλάξουν ( αν σου θυμίζει τίποτα αυτό ).. 

Ξεχάσαμε πως την μεγαλύτερη προπαγάνδα υπέρ του Σύριζα προεκλογικά την έκαναν οι δεξιοί και οι Πασόκοι κατηγορώντας τον, μεν .. ξεσηκώνοντας τον λαό δε, ο οποίος θα αντιδρούσε και θα έκανε τα αντίθετα απ ότι του έλεγαν .. Μόνο αυτοί θα μπορούσαν να το πετύχουν αυτό ως έμπειροι στο μαύλισμα , στο σκύψιμο , στο γλείψιμο και στο ξεπούλημα , πράγμα που είχε εξαγριώσει τον λαό.. Μέθοδος επιτυχής που είχε πρωτοδοκιμασθεί το 81… 

Δεν μπορεί…όλο και κάποιος από μας θα ψήφισε Πασόκ το 81 χωρίς καμιά σκέψη ..από πείσμα και μόνο, για να φύγει η δεξιά.. 
Και συνεχίζαμε χρόνια για να μην έρθει η δεξιά… Μέχρι που το Πασόκ έγινε η δεξιά αλλά καλή…πασοκική.. δεξιά… έως ότου ξεχαστούν τα αμαρτήματα της Δεξιάς και βγεί μετά βαΐων και κλάδων απ το χρονοντούλαπο της Ιστορίας και απ τα τάρταρα που την είχαν ρίξει οι Πασόκοι , για να αρχίσει πάλι το πολιτικό αναμεταξύ τους παρα φύση σέξ.. με παρατηρητές (ενεργούς εννοείται ) τα υπόλοιπα κόμματα.. 

Ο Μπάμπης λοιπόν του ΣΚΑΙ ανήκει στον συρφετό που είπαμε παραπάνω… μη σας ξεγελάνε οι Συριζαίοι… Έχουν καλό υλικό στις γραμμές τους με σαράντα χρόνων εμπειρία ξέρουν πώς να φέρνουν βόλτα ένα λαό στα πρόθυρα νευρικής κρίσης .. 

Εξ άλλου μερικά άρθρα που διάβασα για τον κακό Μπάμπη παλιοί Πασόκοι του κερατά τα έχουν γράψει ..και άλλα ζούδια τα οποία φώναζαν προεκλογικά πως ο Καπιταλισμός πνέει τα λοίσθια. (αλήθεια που εξαφανίστηκαν όλα αυτά?) 

Βέβαια δεν έχω το δικαίωμα να σας πω μη μασάτε..μεγάλοι είσαστε, παιδιά έχετε ..κάπως πρέπει να τα βολέψετε για να ζήσουν αξιοπρεπώς με την αξιοπρέπεια που εσείς γνωρίζετε… 

όσο γι αυτούς που δεινοπαθούν..έλα μωρέ ! Τι έγινε…πάντα υπήρχαν.. άσε που είναι και ένα άλλοθι για να αλλάζει η εξουσία κάθε τόσο..


Μαϊστρα
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια