Προσφατα
.

22.6.15

Το χωριό κάηκε και η πουτάνα χάρηκε



Του Γιάννη Λαζάρου
Πρέπει να έχουν "τραβήξει" πολλά τα θηλυκά στην οικογένειά σου μέσα στις ιστορικές παλινωδίες της χώρας, πρέπει να γνωρίζεις από μέσα  ότι στα δύσκολα δίνεις κώλο για να πάρεις μία οκά λάδι  το '40, αγγλικά τσιγάρα για τον κερατά-νταβατζή σύζυγο το  '46, επιχορήγηση για επιχείρηση της οικογενείας το '67  για να δηλώνεις δημοσίως ότι αν χρεοκοπήσει η Ελλάδα, οι Ελληνίδες θα γίνουν πουτάνες. Πρέπει τα παραμυθάκια, που σου έλεγε η γιαγιά σου για να σε πάρει ο ύπνος, να είχαν πολύ ενδιαφέρουσες ιστορίες σεξουαλικού περιεχομένου για το τι αναγκάστηκε να κάνει επί της Α΄ Ναζιστικής Κατοχής για να ζήσει την οικογένειά της.  
Αν σταματούσε η πρόταση μόνο στις "παραδουλεύτρες" τότε θα λέγαμε ότι είναι απλά μια ρατσιστική δήλωση ενός "νοικοκύρη" που μεγάλωσε με νταντάδες και δούλες. Αλλά η πρόταση ολοκληρώθηκε με τις "πουτάνες".
Διότι για να επιλέξεις να γίνεις πουτάνα σε κατάσταση πολέμου, δικτατορίας ή χρεοκοπίας της χώρας έναν λόγο μόνο έχεις: Να μην  γίνεις εσύ παραδουλεύτρα. Να μην πλένεις εσύ βρακιά και χαλάσει το νύχι,  αλλά να σου πλένουν τις λερωμένες από αμερικανο-ευρωπαϊκά σπέρματα κιλότες, αυτές που προτίμησαν το πλύσιμο από το σκύψιμο για να μεγαλώσουν γενιές δοσίλογων. 
Αν σε κάθε εποχή φτώχειας, ολοκαυτώματος, δικτατοριών, κατοχών όλες  οι Ελληνίδες γινόταν πουτάνες τότε τα 10,000,000 Ελλήνων σήμερα θα ήταν βουλευτές και υπουργοί των Νοικοκυραίων, όλων των φιλοραγιάδικων κομμάτων. Άρα για την Ελλάδα, που δεν γουστάρει να "Μείνει σε στάση επίκυψης πάνω σε ουδεμία Ευρωπαϊκή, Τουρκική, Αγγλική ή Αμερικάνικη καριόλα",  η πλειοψηφία των γυναικών  επέλεξε να πηδάει από το Ζάλογγο, να κάνει Έξοδο στο Μεσολόγγι, να πλένει σκάλες, να μεταναστεύει σε Αμερική και Αυστραλία ράβοντας πουκάμισα, να κρατά όπλο και κάποιες από αυτές τις τυχερές και άξιες να  ξυρίζει κεφάλια σκροφών που στα δύσκολα κεντούσαν το "πατρίς-θρησκεία-οικογένεια" στην μεταξωτή κιλότα που τους έκαναν δώρο Ιταλοί, Γερμανοί, Άγγλοι και Αμερικανοί. 
Ξεχνιέται το τραγουδάκι των αδιαπράγματευτων μετά την "Απελευθέρωση" της Ελλάδας που σκιαγραφούσε ότι οι πουτάνες ποτέ δεν πεθαίνουν όσο υπάρχει πελάτης-εισβολέας στην Ελλάδα; 
"Τα κορίτσια που' χαν πρώτα Γερμανούς, 
τώρα έχουν Εγγλεζάκια με κοντά παντελονάκια
κι από πίσω ένα σύνταγμα Ινδούς".
Καταλαβαίνουμε λοιπόν, ότι το πρόβλημα του νοικοκύρη που απειλεί τις γυναίκες της Ελλάδας με πουτανιά είναι ότι θα πρέπει να παίξει για τρίτη ή τέταρτη γενιά τον ρόλο του κερατά-νταβατζή-δοσίλογου κάνοντας παράλληλα και τον πατριώτη σωτήρα της Ελλάδας. Διότι το επάγγελμα της παραδουλεύτρας είναι σκληρό για την καλοταϊσμένη σε μη χρεοκοπημένη Ελλάδα κοκότα του,  αλλά και μικρού μεροκάματου. 
Πώς να χωρέσει στους λόγους του "πατριώτη" το "Πατρίς" στο "κάνε κόλπα βιτσιόζικα στον Γερμανό εταίρο" και η "Θρησκεία" στο "σκύψε ευλογημένη στο Λουξεμβουργιανό"; Για την "Οικογένεια" μικρό το κακό, ούτως ή άλλως και στην μη χρεοκοπημένη χώρα "οικογένεια γαμιόμαστε" ήταν. 
Δε με αφορά καθόλου τι έκαναν οι Ουκρανές κατά την πτώση της ΕΣΣΔ. Το πιο πιθανόν είναι να έκαναν ό,τι ακριβώς έκαναν και οι γιαγιάδες τους όταν τα συντάγματα του Χίτλερ προέλασαν για την κατάκτηση της Μόσχας. Όπως άνοιξαν τα σύνορα για τα ναζιστικά στρατεύματα οι άντρες τους, έτσι άνοιξαν κι αυτές τα σκέλια τους για μια σοκολάτα ξαναμμένου Ες Ες. 
Με αφορά όμως τι έκαναν οι γυναίκες της Ελλάδας. Όταν οι γιαγιάδες των σημερινών νοικοκυραίων πολιτικών και παλαμακιστών τους γενοβόλαγαν τα αποτελέσματα των ναζιστικών γλεντοκοπημάτων, οι "παραδουλεύτρες"  όργωναν την Πίνδο με το χιόνι μέχρι τη μέση. Είχαν ξεχάσει διά παντός την δική τους μήτρα για την μήτρα της Ελλάδας που δεν έπρεπε επ' ουδενί να βιαστεί από μεραρχίες Ιταλών και Γερμανών. Οι μισές γυναίκες από αυτές συνέχισαν την ζωή τους μέχρι τα βαθιά τους γεράματα με το γυναικολογικό πρόβλημα "Σύνδρομο των γυναικών της Πίνδου". Άλλες ξέσκιζαν τις μήτρες τους για μια κουραμάνα ιταλική μεγαλώνοντας τέκνα Ευρωπαίων πελατών και άλλες αποχαιρετούσαν δια παντός το δικαίωμα στην μητρότητα. 
Να γίνεις πουτάνα είναι το πιο εύκολο. Τόσο εύκολο όπως το  να φιλάς το κουρελόπανο σημαία του κατακτητή είτε έρχεται με στούκας, είτε έρχεται με Μνημόνια, μπροστά στο μνημείο των πατεράδων, συζύγων, αδελφών και γιων των γυναικών που επέλεξαν να γίνουν "παραδουλεύτρες" από το να γίνουν πουτάνες των κατακτητών. Η πατρίδα του απογόνου της πουτάνας είναι η πατρίδα που φωνάζει δημοσίως: "Πηδήξτε με αρκεί να μην καταντήσω παραδουλεύτρα". Αυτός είναι ο φόβος των "νοικοκύρηδων" και των "νοικοκυρών" σήμερα. Μην τολμήσει να σκύψει στα τέσσερα με σφουγγαρόπανο  για να ορθώσει την πατρίδα. Προτιμά να είναι συνεχώς στα τέσσερα με κατεβασμένη την κιλότα για να μην ορθώσει η παραδουλεύτρα ανάστημα και την ξανακουρέψει. 
Ο νοικοκύρης όμως φοβάται και κάτι ακόμα. Τις ήδη χιλιάδες που επέλεξαν να γίνουν παραδουλεύτρες χρόνια τώρα αρκεί να μην έχουν στο μέτωπο σφραγίδα με καμένο σίδερο το γράμμα "Π". Σαν αυτό που πολλές στρώσεις στόκου έκρυβε την απόδειξη ότι ήξεραν οι "παραδουλεύτρες" τι έκαναν στο πόλεμο και στις "απελευθερώσεις" οι πουτάνες  γιαγιάδες των "νοικοκυραίων".
Με το "Π" της ταυτότητας της Πουτάνας ψόφησαν  και με αυτό τις έθαψαν οι απόγονοί τους ναζιστοσπέρματα. Όλα αυτά, τα ευρωτσολιαδάκια, τα οποία κάτω από την σημαία της Ε.Ε χαίρονται που επιτέλους θα ξαναγίνουν πουτάνες με καριόλικη δόξα και ραγιάδικη τιμή.-
« PREV
NEXT »

8 σχόλια

Ανώνυμος είπε...

Τις δηλώσεις για πουτανιά , ο καθένας να τις περιορίζει για τον εαυτό του και για όσους ορίζει και τους καθορίζει την μοίρα .
Συνιστά κακουργηματική πράξη, το να δηλώνει κάποιος, ότι οι Ελληνίδες θα γίνουν πουτάνες .

Ανώνυμος είπε...

Πες τα χρυσόστομε!Επειδή κάποιοι βάλθηκαν να μας τρελάνουν,επικαλούνται βεβαίως για επικοινωνιακούς λόγους τα κατορθώματα των ελλήνων αλλά ουδέποτε,μα ουδέποτε δε θα επικροτούσαν στην εποχή τους τέτοιες συμπεριφορές.Θα ήταν οι πρώτοι που θα λάκιζαν,οι πρώτοι που θα πρόδιδαν,οι πρώτοι που θα έτειναν το χέρι στο πιο ορκισμένο εχθρό τους μόνο και μόνο για να σώσουν το τομάρι τους.Αυτούς ο Κολοκοτρώνης τους σιχαινόταν όσο κανέναν άλλο,και μόλις τους εντόπιζε έδινε εντολή να τους κρεμάσουν ανάποδα.Είναι ύβρις προς την ιστορία να καμαρώνουν ανδραγαθήματα ελληνων προσκυνημενοι των εχθρών του ελληνισμου.

Ανώνυμος είπε...

θλίψη σε πιάνει να βλέπεις ένα λαό τόσο αλλοτριωμένο!Δε ξέρω πόσοι πήγαν στο Σύνταγμα,πάντως,ακόμη και δύο άνθρωποι να πήγαιναν υπερασπιζόμενοι αυτή την Ευρώπη θα ήταν θλιβερό.Το ότι πήγαν κάποιες χιλιάδες αυτό είναι θλίψη,οδύνη,κατάντια,αισχρό και να το βλέπεις.10.000 άνθρωποι[ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΜΈΝΟΙ} άμεσα θύματα αυτής της Ευρώπης και αυτού του κατάπτυστου πολιτικού ελληνικού προσωπικού ζητούν δικαίωση,και όλοι αυτοι τους φτύνουν.2.000.000 ΆΝΕΡΓΟΙ αργοπεθαίνουν κάθε μέρα στο περιθώριο,200.000 ελληνόπουλα η αφρόκρεμα της ελληνικής συνέχειας έφυγαν μετανάστες,χιλιάδες παιδιά υποσιτιζόμενα ζητούν δικαίωση,εκατομμύρια συνταξιούχοι και μισθωτοί φυτοζωουν.Και όμως υπάρχουν κάποιοι που υποστηρίζουν αυτό το έκτρωμα που αυτοαποκαλείται Ευρωπαική Ένωση!Λες και οι υπόλοιποι δε θέλομε την Ευρώπη!Θέλουμε την Ευρώπη αυτή τηνΕυρώπη δε θέλουμε,αυτή η ευρώπη είναι μετασχηματισμένη σε μια προβατόσχημη νεοναζί Ευρώπη κι αυτήν τη μισούμε.Να τη χαίρεστε τετοια Ευρώπη,μακρι
α απο μας!Μία προς μία οι ελληνικές κυβερνήσεις κατεβάζουν όχι μόνο τα παντελόνια αλλά και τα σώβρακα,για τη πλήρη συνουσία και ευνουχισμό νου και ψυχης,σ
ωματος και ήθους.

Unknown είπε...

οκ για τις Ελληνίδες και συμφωνώ. Αλλά με τις Ουκρανές δεν έγινε αυτό που αναφέρεις!!Δυστυχώς τράβηξαν κι εκείνες την Κατοχή, όπως οι γυναίκες κάθε χώρας, με βιασμούς και στυγνές δολοφονίες από τους ναζί. Όταν εισέβαλαν οι ναζί στην Ουκρανία, οι άνθρωποι εκεί πέθαιναν από λιμό, για να ταϊστεί η πολεμική μηχανή του Στάλιν( και να κερδηθεί εν τέλει ο πόλεμος). Από πάντα η Ουκρανία ήταν ο σιτοβολώνας της ΕΣΣΔ. Παρόλα αυτά κι οι Ουκρανοί αγωνίστηκαν όσο μπορούσαν. προσωπικά, η γιαγιά όπλιζε με βλήματα τα κανόνια "Κατιούσα" κι ο παππούς μου πολέμησε στο ναυτικό. Είναι πολύ άσχημο να κατατάσσονται ολόκληρα έθνη παίρνοντας ως παράδειγμα κάποιες συμπεριφορές μιας μειονότητας (βλ. Ουκρανές-πουτάνες, Αλβανοί και Ρώσοι κλέφτες και δολοφόνοι κλπ.) Δυστυχώς είναι ο προθάλαμος του ρατσισμού.

Ανώνυμος είπε...

Απο προχθες,βραζω και κοχλαζω απο το κακο μου!! Οπου μπορουσα ,εγραψα σχολιο,σε πρωτο προσωπο στον κ.Γεωργιαδη,ακριβως επειδη θεωρω,οτι ως κοινωνια ,αφησαμε πολυ χωρο,σε αυτα τα προσωπα και φαινομενα. Για μενα ,επρεπε να ερθουν τα πανω κατω,και απο τις γθναικιες οργανωσεις,απο τις βουλευτινες μας,κ.λπ!!Πολυ καλα του τα λεει ο κ.Λαζαρου,αλλα και πολυ ευγενικα!! Την ανημπορια του,ως φαινεται,να γνωρισει αξιοπρεπεις ελληνιδες,το γενικευει,και θεωρει,οτι δεν εχουμε σε ολη την χωρα!! Οπως του εγραψα.δεν ξερω αν η μητερα του ειναι εν ζωη,πραγμα που το ευχομαι. Του περασε απο το μυαλο,οτι πρωτα-πρωτα προσεβαλε την μητερα του,η, την μνημη της,και κατα δευτερον την γυναικα του; Περασαμε μια τουρκικη εισβολη,και ο πατερας μας,δουλεψε στα 55 του,12 χρονια στην ερημο,για να μας στηριξει και να μας σπουδασει!!! Π....δεν εγινε καμια μας!! Μα αν χρειασθει ,και παραδουλευτρα μπορω να γινω,για να στηριξω την δικη μου οικογενεια.Αφηστε ,που ως εννοια,οσοι ειμαστε υπαλληλοι,παρα-δουλευουμε στην επιχειρηση καποιου αλλου!! Απαξιωνει το επαγγελμα το συγκεκριμενο,των ικιακων βοηθων!!Στους κυκλους του,προτιμουν πιο πολυ την βρωμα,ως φαινεται!!Οσο για την προσβολη,προς τον Ουκρανικο λαο,που τοσο δοκιμαζεται....να χαιρονται και αυτοι,τον....πρεσβευτη τους!! Επρεπε να τα κανει μανταρα,αλλα...!!
Και θα επαναλαβω,μια παροιμια που λενε,κ. Γεωργιαδη ,στο χωριο μου πως ''δεν υπαρχουν ,γυναικες π.....αλλα ανδρες πεζεβεγκηδες (δηλ...νταβατζηδες!)
Και κανε και περα να περασω Αδωνη Γεωργιαδη.

Ανώνυμος είπε...

Ντροπή..Δεν γίνεται μια γυναίκα πόρνη επειδή το θέλει.Δεν υπάρχει γυναίκα η οποία έχει ήθος και να θέλει να εκπορνευθεί.Η ανάγκη τη κάνει να επιλέξει αυτό το δρόμο.Όχι ότι δεν υπάρχουν και τέτοιες,αλλά σπανίζουν.Καμιά γυναίκα ακόμη και η πλέον έκφυλη δε θα ήθελε μέσα απ τη ψυχή της να γίνει πουτάνα.Το αισχρό είναι ότι γενικεύει,η φτώχεια θα οδηγήσει τις ελληνίδες στη πορνεία δεν είναι αληθινό.Εξευτελίζει την ελληνίδα μάνα μας,τη γιαγιά μας,τη προγιαγιά μας αυτή η άστοχη δήλωση,οι οποίες έδωσαν μάχες με τη φτώχεια τους να μας αναθρέψουν και να μας μορφώσουν χωρίς να γίνει καμιά τους πουτάνα.Αντίθετα υπάρχουν πολλές,αναρίθμητες ανδρικές πουτάνες στο σώμα αλλά και στη ψυχή τους,και ίσως είναι καλύτερο να είσαι πουτάνα στο σώμα παρά στη ψυχή,επειδή το σώμα εύκολα καθαρίζεται,η ψυχή όταν λερωθεί πολύ δύσκολα καθαρίζει.

ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΜΟΣΧΟΥ είπε...

ΑΧ..ΦΙΛΕΜΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΛΑΖΑΡΟΥ....ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΡΦΙ........ΣΑΜΠΟΤΑΖ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟ ΜΕΛΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ...ΚΑΚΟΛΟΓΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΑΣΤΕΡΙ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ.....ΕΝΑ Α ΡΧΙΜΑΛΑΚΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΟΝ ΑΠΟΔΩ.Γ.ΑΜΗΣ............

Ανώνυμος είπε...

ΑΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ,
ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ Η ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ;
ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΜΗΛΑΜΕ