Προσφατα
.

24.4.15

Τουρισμός ρωμαϊκών οργίων αναπτύσσει την Ελλάδα


Γνωστό ξενοδοχείο ανατολικά του Ηρακλείου έχει κλείσει το SDC, ένα από τα πιο γνωστά swingers club της Ευρώπης με έδρα την Ολλανδία, για ομαδικές διακοπές των μελών του, με αφορμή τον εορτασμό των 15 χρόνια λειτουργίας του. 

Το αντίτιμο της εκδρομής δεν είναι διόλου ευκαταφρόνητο (περίπου 1000 ευρώ το άτομο), ωστόσο η ζήτηση ήταν τόσο μεγάλη που είναι ήδη sold out, καθώς εξαντλήθηκαν οι κλίνες που μπορούσε να διαθέσει το ξενοδοχείο. 

Όσοι πρόλαβαν λοιπόν, swingers από όλο τον κόσμο, θα ταξιδέψουν την ερχόμενη Δευτέρα στην Κρήτη για να περάσουν στη Σταλίδα, μια ονειρεμένη εβδομάδα διακοπών, να χαρούν τις ομορφιές του νησιού και όχι μόνο. 
"Πρόκειται για τουρίστες υψηλού επιπέδου, θα έρθουν από όλο τον κόσμο. Από την Ευρώπη , την Αμερική, τη Σαουδική Αραβία, υπάρχουν και ζευγάρια από την Ελλάδα" δήλωσε ο ξενοδόχος που έκλεισε το "χρυσό συμβόλαιο".

Βεβαίως, οι πελάτες έχουν ζητήσει συγκεκριμένες υπηρεσίες, διαμορφώσεις αιθουσών, glory holes, ακόμη και στρώματα στη ντισκοτέκ... Για την εχεμύθεια δεν το συζητάμε. Πρέπει όλα να είναι υπό απόλυτο έλεγχο και γι' αυτό το λόγο το club θα φέρει μαζί του 40 άτομα, τα οποία θα είναι υπεύθυνα για τις υπηρεσίες, την επιτήρηση, την περιφρούρηση. Σημειώνεται ότι το SDC χρεώνει 12 ευρώ το μήνα στα μέλη του για συνδρομή στην ιστοσελίδα και έχει 5 εκατομμύρια συνδρομητές μόνο γι αυτό.

Για να καταλάβετε τι υψηλού επιπέδου τουρισμό αναπτύσσουμε στην Ελλάδα γράψτε "swingers" στην google και πατήστε αναζήτηση. Δεν θα είναι καθόλου εξωφρενικό όταν τα κλαμπ παιδεραστών της Ολλανδίας και Γερμανίας συνεισφέρουν στον αναπτυξιακό τουρισμό της Ελλάδας "γιορτάζοντας" τα δεκάδες χρόνια λειτουργίας τους όπως στην Ταϋλάνδη, στην Μαλαισία και σε όποια χώρα είναι υπό "ανάπτυξη".
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια