Προσφατα
.

17.3.15

Αμερικανάκια!!!!!!


Του Γιάννη Λαζάρου
Να το κάνουμε όπως Αμερική. Κανένα πρόβλημα κύριε Βαρουφάκη, αλλά πες μας ποιος θα κάνει τον Ινδιάνο να έχουν να σφάζουν οι στρατηγοί Κάστερ της νέας πατρίδας που μας στέλνεις. Της Ευρώπης. Διότι όλοι οι Ευρωπαίοι είχαν φοβερούς μακελάρηδες στην Ιστορία τους που μόνο με εισβολή σε γειτονικές ευρωπαϊκές χώρες μπορούσαν να έχουν κυριαρχία. Από τους Ρωμαίους και τους Βίκινγκς, από τον Φίλιππο τον Β' της Ισπανίας και τους Χιτλερομουσολίνηδες μέχρι και τελευταία τους Μπλερ και Χέλμουντ Κολ που εισέβαλαν στην ευρωπαϊκή χώρα Γιουγκοσλαβία. 
Λαοί που δεν έχουν κοινή εξωτερική πολιτική πώς θα μπορούν να έχουν κοινή πολιτική; Όταν ο ένας κάνει εισβολή με όλα τα μέσα καταστρέφοντας τον διπλανό, πώς μπορεί να έχουν θύτης και θύμα κοινή ηθική; Όταν ακόμα δεν έχει κλείσει το θέμα της δικαίωσης της Ελλάδας από την κατοχή των Γερμανών, ποιος θα βγει κερδισμένος από μία κοινή πορεία ως κοινός λαός; 
Δεν σου έδωσαν τα δίκαια σου όταν σε έσφαξαν, θα σου δώσουν τα δίκαια στο μοίρασμα όταν σε θεωρούν υπαίτιο μιας “οικονομικής κρίσης” που μπορεί να είναι η αρχή της αποσταθεροποίησης της παγκόσμιας οικονομίας, όπως είπε χθες στον κ. Δραγασάκη η γενική γραμματέας του υπουργείου Εξωτερικών των ΗΠΑ; 
Τα παραμύθια της Χαλιμάς είναι πιο πιστευτά από όλα αυτά τα παραμύθια του ανθέλληνα φιλοευρωπαίου υπουργού Οικονομικών, Γιάνη. 
Το να σε θεωρεί μαλάκα ο Σόιμπλε είναι κάτι λογικό. Εχθρός σου είναι και εχθρός του είσαι. Να σε θεωρεί μαλάκα ο κομπλεξικός Γιάνη είναι κάτι που δεν καταπίνεται. Ο άνθρωπος που θέλει να κάνει εντύπωση γράφοντας με ένα ν το όνομά του να υποστηρίζει στο γερμανικό κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο “ήρθε ο καιρός να καταφέρουμε να μιλάμε ως ένας λαός, όπως οι Αμερικανοί. Πατρίδα μας είναι η Ευρώπη”. 
Πριν στεγνώσει η γλώσσα του από το γλύψιμο, έρχεται ο επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, Ντράγκι και δηλώνει: “Πρέπει να περάσουμε από ένα σύστημα κανόνων και κατευθυντήριων γραμμών προς την ΕΘΝΙΚΗ οικονομική πολιτική, σε ένα σύστημα ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ μοιράσματος της ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ (της εθνικής) μέσα από ΚΟΙΝΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ”. Συνέχισε όμως ο φεντεραλιστής τραπεζίτης καταλήγοντας στο δια ταύτα “Το συμπέρασμα μου είναι ότι πρέπει να γίνει ένα κβαντικό άλμα στη ΘΕΣΜΙΚΗ ΣΥΓΚΛΙΣΗ”. 
Πολύπλοκα λογάκια αλλά ξεκάθαρες κουβέντες. Ο Ντράγκι είπε αυτό που προείπε ο Γιάνη: “Είναι καιρός να μιλάμε ως ένας λαός”. Όμως, ο μεγαλοτραπεζίτης χρησιμοποίησε όρους τους οποίους απαίτησε η ελληνική κυβέρνηση με το που πήρε την εξουσία. Ο κύριος Τσίπρας και ο κύριος Βαρουφάκης ήταν οι πρώτοι στην Ευρώπη που μετονόμασαν την Τρόικα (ΕΚΤ, ΔΝΤ, ΕΕ) σε Θεσμούς. Ο Ντράγκι ήρθε μετά από δύο μήνες να μιλήσει ξεκάθαρα για τους Κοινούς Θεσμούς και την Θεσμική Σύγκλιση που η Ε.Ε θα πρέπει να έχει, καταργώντας καταρχάς κάθε εθνική οικονομική πολιτική. 
Να γίνουμε όπως Αμερική και να έχουμε την τύχη των Ινδιάνων και μετέπειτα την τύχη των βουβαλιών. Όλα αυτά για να αναπτυχθεί το όραμα των Ευρωπαίων που σφάζοντας τους πραγματικούς Αμερικανούς έφτιαξαν μια υπερδύναμη. Να αρπάξουν το χρυσό, να αρπάξουν τη γη, να καταστρέψουν ό,τι θύμιζε Δύση και να το μετατρέψουν σε Άγρια Δύση. 
Ο αμερικανοευρωθρεμμένος Γιάνη, που έχει στα χέρια του την Εθνική Οικονομία και την παίζει στο παζάρι για την Κοινή Θεσμική Οικονομία της Ε.Ε, είναι ο πρώτος πολιτικός στην Ελληνική Ιστορία που αυτορουφιανεύεται ως Ανθέλληνας. Είναι ο πρώτος πολιτικός στην μεταπολιτική Ελλάδα που χαρακτηρίζει τον γερμανικό λαό, ο οποίος μέσα σε 30 χρόνια έκανε δύο παγκόσμιους πολέμους ως “περήφανο λαό”. Ποια η περηφάνια του, Γιάνη; Τα περήφανα στρατεύματα του Κάιζερ που έκανε τον πιο αιματοβαμμένο πόλεμο της ανθρώπινης ιστορίας ή τα περήφανα στρατεύματα του Χίτλερ που την “έβρισκαν” ξεκοιλιάζοντας εγκύους; Μήπως η περηφάνια του γερμανικού λαού προέρχεται από το ότι κάνει τα στραβά μάτια επί 70 για αυτά που πρέπει να αποδώσει στον ελληνικό; 
Μην αρχίσουμε την άθλια λαϊκίστικη φράση: “άλλο οι λαοί και άλλο οι πολιτικοί τους”. Οι πολιτικοί είναι ο καθρέπτης των λαών. Επιλέγουν ακόμα και να υποτάσσονται από βασιλείες και δικτατορίες για να σώσουν τον κώλο τους ακόμα κι αν ο συμπατριώτης τους δίνει την ζωή του γι’ αυτόν. Δεν θα υπήρχαν επαναστάσεις εναντίον της καταπίεσης αν οι λαοί δεν γούσταραν αυτά που έκαναν οι πολιτικοί τους. Λαοί που δεν γουστάρουν αναξιοπρέπεια και καταπίεση δεν τα σηκώνουν αυτά. 
Επειδή όμως ο φόβος οποιασδήποτε τέτοιας εθνικής έκρηξης είναι πάντα υπαρκτός, οι πολιτικοί που οι λαοί στηρίζουν δια της ψήφου των, ετοιμάζουν το μεγαλύτερο πολιτικό και οικονομικό μαντρί για να κάνουν τις δουλειές τους. Θα απλώσουν ως κοτζαμπάσηδες την κυριαρχία τους επί των εθνικών εδαφών και όποιο κράτος είναι το πιο αδύναμο οικονομικά θα κομματιαστεί προσαρτώντας την κυριαρχία του στην διοίκηση των Κοινών Θεσμών. 
Πίσω από την Αμερικανική Ομοσπονδιακή Κυβέρνηση υπάρχει η Αμερικάνικη Ομοσπονδιακή Τράπεζα που ορίζει την ελευθερία και το δημοκρατικό πολίτευμα του Ομόσπονδου Αμερικανικού λαού. Αυτό θαυμάζει ο Γιάνη Βαρουφάκης. Τις σπονδές οι Έλληνες τις έκαναν μόνο σε Θεούς που ήταν στα μέτρα τους υπέρ Πατρίδος και Ελευθερίας. Σπονδές με ομοίους εχθρούς σαν τον Γιάνη, οι Έλληνες δεν έκαναν ούτε όταν τους έπαιρναν το κεφάλι. Όραμα των “αριστεροπατριωτών” που εκπροσωπούν τους Ελληνοψηφοφόρους είναι να δουν την Ευρωπαϊκή Αστερόεσσα να ανεμίζει μόνη της στην Ακρόπολη και οι ομόσπονδοι να θυσιάζουν την Ελλάδα στην Πνύκα υπέρ των ΚΟΙΝΩΝ ΘΕΣΜΩΝ.
Το μόνο Κοινό που έχει ένας Έλληνας με όλο αυτό το σκυλολόι των μακελάρηδων Ευρωπαίων είναι χρωστούμενα. Πολλά χρωστούμενα. Από την εποχή του Αλάριχου μέχρι την εποχή του Γιούνκερ.
« PREV
NEXT »

1 σχόλιο

Ανώνυμος είπε...

Αφέλεια χαρακτηρίζει το σύνολο των ονειροπαρμένων της Ευρώπης!Βρε ονειροπαρμένοι,αφού δε καταφέρατε να έχετε μια κοινή γλώσσα,να συνενοήστε απ΄ευθείας,δεν έχετε την ίδια αγάπη για το πλέον έσχατο κομμάτι γης της Ευρώπης μεταξύ σας,ώστε όταν βρεθεί η ανάγκη να το υπερασπιστείτε,δεν έχετε ονειροπαρμένοι της Ευρώπης κοινή γλώσσα όσο αναφορά το τρόπο που θα πρέπει να διαχειρίζεστε την οικονομία σας,τη δικαιοσύνη σας,τη κίνηση των ανθρώπων σας,τους εργασιακούς νόμους σας,τους μισθούς κλπ μια κοινή αντίληψη στοιχειωδών προυποθέσεων.Αποφάσισε η Γερμανία με βάση των δικών της συμερόντων,ακολουθεί η Γαλλία με βάση των δικών της συμφερόντων,αλληλοκαλύπτονται και αλληλουποστηρίζονται σε βάρος άλλων με τους ανάλογους δορυφόρους,κι αυτό το ονομάζουν Ευρώπη των λαών!Χα χα χα χα χα χα χα!Κοινή γλώσσα δεν υπάρχει πουθενά,σε κανένα επίπεδο,γλώσσα γερμανική υπάρχει,γλώσσα,γαλλική υπάρχει,γλώσσα ιταλική υπάρχει,γλώσσα ισπανική υπάρχει γλώσσα ελληνική υπάρχει και ούτω καθεξής.Βαβέλ άκουσε κανείς αυτή την ονομασία,Βαβέλ και Βαβυλωνία με προεξάρχοντα βαρβαροκράτη προς ανοικοδόμηση της Βαβέλ ο πολυσχιδής Σόιμπλε.Γκρεμίζει επειδή έτσι του κάπνισε μια χώρα επειδή δε του κάθετε στα τέσσερα,