Προσφατα
.

2.3.15

Καταπέλτης η Όλγα Γεροβασίλη για τα βουλευτικά αυτοκίνητα

«Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ δεν παίρνουν 6.000 ευρώ, το 40% πηγαίνει στο κόμμα θα βρεθεί πάντως μια λύση που θα είναι λογική στο θέμα με τα βουλευτικά αυτοκίνητα, οι βουλευτές κάνουν πολλά χιλιόμετρα, ας μην είμαστε υπερβολικοί».
Τόνισε η κ. Γεροβασίλη συναινώντας στην απαίτηση των Συριζαίων βουλευτών για τα αυτοκίνητα, διαφωνώντας με την γραμμή Τσίπρα για διαφορετική πολιτική από τους προηγούμενους.
Μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό «Παραπολιτικά 90,1» Η βουλευτής και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Ο.Γεροβασίλη απάντησε στον πρωθυπουργό για το θέμα των βουλευτικών αυτοκινήτων λέγοντας χαρακτηριστικά: δεν παίρνουμε 6.000 ευρώ.
Η ίδια αναφερόμενη στο κείμενο που κατέθεσε η αριστερή πλατφόρμα στην Κεντρική Επιτροπή του κυβερνώντος κόμματος το χαρακτήρισε ως «δημιουργικό διάλογο», σημειώνοντας ότι «το κείμενο του Eurogroup είναι πολύπλευρo και σύνθετο, αυτό που χαρακτηρίζεται ως ασαφές είναι ένας χρήσιμος τρόπος για να μην υπάρχουν δεσμεύσεις».
«Πρέπει να αξιολογήσουμε νομικά αν έρθει το κείμενο της συμφωνία με τους πιστωτές στη βουλή αν επιφέρει περαιτέρω δεσμεύσεις της Κυβέρνησης» , κατέληξε η κοινοβουλευτική εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ.

Ποντίκι Web
« PREV
NEXT »

1 σχόλιο

γεωΘΑΛΑΣΣΙΝΟΣ είπε...

πόσο «αριστερό» είναι να κατακρίνεις χωρίς σαφείς θέσεις;
πόσο «αριστερό» είναι να «απαιτείς» «άμεσα» ανεφάρμοστα χωρίς πάλη;
πόσο αριστερή η χρήση της λέξης «καταπέλτης» (και για πιο θέμα);