Προσφατα
.

2.3.15

Προδότες εξ αριστερών


Του Γιάννη Λαζάρου
Μάς ξεφτιλίσατε ρε! Δεν είναι ότι ως κυβέρνηση της ανατροπής και όλα τα κουραφέλαξα που λέγατε για να πείσετε τον λαό να σας κάνει εξουσία, ενοχλεί. Αυτό που ενοχλεί είναι ότι καταφέρατε μέσα σε λίγες ημέρες να απαξιώσετε την Αριστερά ολοκληρωτικά. Ό,τι πιο υποτακτικό έβγαλε ο χώρος αφού πρώτα έσπρωξε προς την έξοδο όποιον δεν κατάπινε κορόμηλα συνδιαλλαγών και “θα τα βρούμε” κάθισε στον θρόνο της εξουσίας χτυπώντας την Αριστερά πισώπλατα. 
Η συνέχιση της θεωρίας των λάιτ αριστερών Ευρωκομμουνιστών “χτυπάμε την εξουσία από μέσα” έγινε πραγματικότητα χτυπώντας όμως "οι αριστεροί" την ίδια την Αριστερά από μέσα. Σας διέφυγε τεχνηέντως πως ο Ευρωκομμουνισμός γέννησε τον Μπερλουσκονισμό. Μια από τα ίδια όπως έκαναν και οι υπόλοιπες παρατάξεις εξουσίας για δεκαετίες. Δεν είναι μόνο ο χώρος της Αριστεράς που είχε προσωπικότητες που άξιζαν να είναι στην διακυβέρνηση της χώρας. Όλοι -εκτός από τις καθαρά παρακρατικές οργανώσεις που έγιναν κόμματα- είχαν πολιτικά όντα τα οποία είχαν ένα χαρακτηριστικό που δεν μπορούσε να προσαρμοστεί στους κανόνες της εξουσίας. Δεν ήταν σκύφτες. Δεν έβαζαν νερό στο κρασί τους όταν τα θέματα που έπρεπε να μπουν προς διαπραγμάτευση ως αυτονόητα ήταν αδιαπραγμάτευτα. 
Το ότι η Αριστερά είχε έναν λόγο παραπάνω να κάνει την οποιαδήποτε ανατροπή βασίζεται στο ό,τι ποτέ δεν είχε καταφέρει να ανέβει στην εξουσία. Οι πολίτες λοιπόν έκαναν την υπέρβαση και έδωσαν την ιερή ψήφο τους εφόσον Αριστερά στην εξουσία δεν είχε δοκιμάσει αυτός ο τόπος. 
Ήρθατε λοιπόν, οι σκύφτες της Αριστεράς και ξεφτιλίσατε πρώτον την χώρα με “τσαμπουκάδες” του γλυκού νερού και δεύτερον την ίδια Αριστερά που από εδώ και στο εξής δεν πρόκειται να έχει δεύτερη ευκαιρία να κυβερνήσει ξανά. 
Κάνετε τα γνωστά που έκαναν οι παλαιοκομματικοί της Αριστεράς δήθεν να κάνετε αντίσταση στο εσωτερικό του κόμματός σας. Από τη μια συμμετείχατε ΟΛΟΙ στην συμφωνία Βαρουφάκη και από την άλλη αφού έχει πέσει η υπογραφή κάνετε ψηφοφορία μέσα στην Κεντρική σας Επιτροπή και ανακοινώνετε ότι το 45% των μελών καταψήφισαν την υπογεγραμμένη συμφωνία. Δούλεμα πάνω στο δούλεμα λες και απευθύνεστε μόνο σε μάζα ηλιθίων και όχι σε λαό που έζησε την ιστορία τα τελευταία 40 χρόνια. 
Προσπαθείτε να κρατήσετε με νύχια και δόντια την “αριστερή πλατφόρμα” αλλά στην ουσία ο εκπρόσωπος αυτής είναι ο υπουργός του πιο ευαίσθητου και σημαντικού Υπουργείου. Βάλατε τον Λαφαζάνη εκεί που πρόκειται να γίνουν οι προγραμματισμένες αποκρατικοποιήσεις, να λέει κανένα επαναστατικό λόγο για να νομίζει ο "όχλος" ότι δεν είστε όλοι ίδιοι. 
Δεν είστε όμως απλά ίδιοι μεταξύ σας, είστε χειρότεροι και από αυτό που βλέπετε κάθε μέρα στον καθρέπτη σας. Τόλμησε το μειράκιον (πολιτικώς) Τσίπρας, στην ομιλία του στην Κεντρική Επιτροπή του Σύριζα να καλέσει τα μέλη και τους “συντρόφους” να πολεμήσουν ενάντια στην προπαγάνδα αυτών που θέλουν να γυρίσουν τον λαό στον φόβο και την αναξιοπρέπεια. Μόνο ένα παρακρατικό μυαλό θα σκεφτόταν κατ' αυτόν τον τρόπο! Να είναι έτοιμοι οι “σύντροφοι” σε όποιες επιθέσεις προπαγάνδας; Δεν θα τολμάει να μιλάει κανείς για αυτά που υπογράφετε; Τότε επιτεθείτε στο 45% των μελών της Κεντρικής Επιτροπής που καταψήφισε το κατάπτυστο σύμφωνο Βαρουφάκη. 
Αλλά είπαμε αυτό το 45% το θέλετε για να υπάρχει το άλλοθι της Αριστεράς στην κυβέρνηση, να έχετε το πάτημα ότι θα είστε και λίγο σκύφτες με τους κατακτητές αλλά και ριζοσπάστες όταν η οργή του λαού θα είναι κοντά στο μάγουλό σας. 
Καταστρέψατε προμελετημένα ό,τι φτιάχτηκε με πολλούς αγώνες. Όχι πορείες με ρούχο Αρμάνι και μετά καφέ στο Dacappo. Αγώνες που στέρησαν σε χιλιάδες ανθρώπους τις δουλειές τους από εργοστάσια όταν πήγαινε η λίστα των διαδηλωτών-απεργών στα αφεντικά. Αυτόφωρα και γκλομπ να πέφτουν σαν βροχή πάνω σε κεφάλια. Χαρτί κοινωνικών φρονημάτων που πήγαινε κληρονομιά από πατέρα σε γιο. Ξύλο και πάλι ξύλο και ένα πουκάμισο ανοιχτό να λέει στα όργανα της εξουσίας “πυροβολήστε ρε, δεν κάνουμε πίσω”. 
Όλα αυτά και χιλιάδες άλλα μυστικά που έμειναν μέσα σε κλειδαμπαρωμένα χαμηλά σπίτια για ένα μεροκάματο αλλά με το κεφάλι ψηλά στην γειτονιά. Και ήρθες εσύ μειράκιον Αλέξη να κόψεις τις γλώσσες όσων μιλούν για αυτά στα οποία είναι αυτόπτες μάρτυρες. Έβαλες τον φόβο των κατακτημένων Ελλήνων επί 5 χρόνια να σε κάνει εξουσία και τώρα τραβάς από την κωλότσεπη τον ίδιο φόβο που κουμαντάρεις ως εξουσία για να τρομάξεις τον λαό. 
Η προδοσία σας ήταν διπλή και συγχρονισμένη. Προδώσατε κι εσείς όπως όλοι οι κυβερνώντες την χώρα και επιπλέον προδώσατε έναν πολιτικό χώρο τόσο προοδευτικό που έβγαλε από τα σπλάχνα του ακόμα και τύπους σαν εσάς. Δεν ξεφτιλίσατε μόνο την αξιοπρέπεια των Ελλήνων, ξεφτιλίσατε και τους νεκρούς που είχατε το θράσος να χρησιμοποιήσετε την ίδια ημέρα της ορκωμοσίας σας ως εξουσία πηγαίνοντας ένα μπουκέτο λουλούδια. 
Στον Τοίχο της Καισαριανής και της κάθε Καισαριανής όλης της χώρας εκτελέστηκαν παλικάρια, μειράκιον Αλέξη, για ιδανικά και αξίες που με μία υπογραφή και απανωτά πολιτικά ψέμματα εσύ ο ίδιος τα εκτελείς συνειδητά στον Τοίχο της Προδοσίας. 


 Εκπομπή 2-3-2015
« PREV
NEXT »

4 σχόλια

Ανώνυμος είπε...

Εγώ δε συμμερίζομαι τη λέξη προδοσία.Μάλλον δε μπορούν να ξεδιπλώσουν πρόγραμμα σε ασφυκτικό πεδίο δράσης.Αλλά δεν είναι τόσο να στέκεται κανείς σε αυτό.Το θέμα είναι ότι το χρέος είναι μη διαχειρίσημο.Δε γίνεται εκ των πραγμάτων να ασκήσεις πολιτική σε ένα ασφυκτικό περιβάλλον,οι δανειστές-τοκογλύφοι εκβιάζουν ασυνείδητα,απειλούν ωμά κυβέρνηση και λαό με γενοκτονία!Αυτό πού να το πεις και πώς να το περιγράψεις σε ένα κόσμο που δημαγωγείται στα μέσα ενημέρωσης πώς τάχα είναι οι έλληνες όλοι απατεώνες,κλέφτες,λαμόγια,διεφθαρμένοι.Και πώς οι άμεμπτοι αλληλέγγυοι φιλάνθρωποι ευρωπαίοι και εταίροι βοηθούν,έμπρακτα με δεκάδες εκατομμύρια!Χρήματα που ποτέ δε τα είδε άνθρωπος στην Ελλάδα.Που ποτέ δεν δόθηκαν για ανάπτυξη,που ποτέ δε βοήθησαν την Ελλάδα,αφού πήγαν προς εξυπηρέτηση δανείων αποπληρωμής άλλων δανείων.Ένας φαύλος κύκλος που δένει σιδηροδέσμιο ολόκληρο λαό στα νύχια των τοκογλύφων.Ζητούν μεταΡρυθμίσεις λες και αυτές γίνονται από τη μια μέρα στην άλλη,αυτό χρειάζεται χρόνο,σχεδιασμό,αλλαγή νοοτροπίας,κάτι που δε γίνεται από τη μια μέρα ή σε 4 μήνες!Θεωρώ ότι για να βαδίσουμε μπροστά ας κάνουμε όχι το ακραίο,αλλά έστω και τώρα εκεί που μας έφεραν οι προηγούμενοι να συνενοηθούμε ώστε να γίνει μια μετάβαση σε δύο παράλληλα νομίσματα ή να επιμείνουμε στο κούρεμα του δυσθεώρητου χρέους.Όχι άλλα δάνεια,σε καμιά περίπτωση.Αν πρόκειται να γίνει αυτό καλύτερα να φύγουμε από τη κόλαση αυτή που μας έβαλε ο ακατανόμαστος 2010.

Ανώνυμος είπε...

Η πρόταη για τη περιβόητη κάρτα του πολίτη είναι πολύ καλή.Θα λύσει πολλά προβλήματα και παθογένειες.αλλά κάποιοι θα πουν βλακείες,δεν είναι κάρτα αντίχριστου,δεν φοριέται στο σώμα.,θα εξυπηρετεί τις συναλλαγές με όλους τους τομείς των υπηρεσιών και του κράτους.Δε θα πρέπει να γίνονται συναλλαγές με νομίσματα.Έτσι θα μπορεί το κράτος να γνωρίζει κάθε κίνηση,κάθε δοσοληψία και κανένας δε θα διαφεύγει.

Ανώνυμος είπε...

Όσο επηρέαζε η Ελλάδα την ευρωζώνη τη χαίδευαν,κούρεψαν με το κατάπτυστο psi δισεκατομμύρια όχι ξένα κεφάλαια!!ελληνικά μόνο κεφάλαια κούρεψαν και μάλιστα σιχαίνονται τη λέξη κούρεμα όταν αναφέρεται κανείς για δικά τους κεφάλαια!!και ρήμαξαν τα ταμεία!Τώρα που δεν επηρεάζει η Ελλάδα κανέναν και αφού τη χρησιμοποίησαν ως πειραματόζωο,αφού έσωσαν τις τράπεζες τους Γαλλογερμανοί τώρα μας πετάνε και μας φτύνουν σαν κουκούτσι!!!Αυτοί είναι οι εταίροι και οι αλληλέγγυοι!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Αν κάποιος πιστεύει ότι η Γερμανία επιθυμεί τη επιτυχία της νέας ελληνικής κυβέρνησης κοιμάται τον ύπνο του δικαίου.Θα αποτελεί αποτυχία του συντηρητικού κλίματος που λιμνάζει την Ευρώπη και τη κρατάει σαν μια άλλη ιερά συμμαχία δέσμια παρωχημένων πολιτικών.Ποιό μήνυμα θα έδινε στους άλλους,στους υποταγμένους της Γερμανικής αλαζονίας?Γαλλία,Ιταλία,Ισπανία θα σήκωναν κεφάλι κάτι που δε θα το επιτρέψει ποτέ αυτή η Γερμανία,Γιατί σήμερα αυτή η Γερμανία δεν έχει καμιά σχέση με τη Γερμανία που κάποτε χαιρόμασταν όλοι,μέσα σε μια Ευρώπη ισότιμων-γιατί όχι μπροστάρισσα λόγω μεγεθών-εταίρων.