Προσφατα
.

24.3.14

Ψεύτες και Αμαρτωλοί

του Γιάννη Λαζάρου
Το σωστό θα ήταν να απαγορευτούν διά νόμου οι εθνικές επέτειοι της Ελλάδας. Ποιος ο λόγος να τιμάς την γενιά του ΟΧΙ αλλά και τα φρικιά του 1821 που πήραν το καριοφίλι μην αντέχοντας άλλο την καταπίεση. Τιμάς τους προγόνους σου με τις αποφάσεις που έχεις πάρει εσύ στην ζωή σου και όχι με τυμπανοκρουσίες οι οποίες μάλιστα σε θέλουν μακρυά από την τελετή για να έχουν την ησυχία τους τα πολιτικά λαμόγια που παίρνουν θέση στην εξέδρα των επισήμων.
Είναι σαν η Χούντα των Συνταγματαρχών να όριζε ως εθνική επέτειο την εξέγερση του Πολυτεχνείου και την ημέρα απελευθέρωσης των τελευταίων πολιτικών εξόριστων. Το ίδιο ακριβώς φαντάζει η συνέχιση των εορτασμών τόσο της 28ης Οκτωβρίου όσο και της 25ης Μαρτίου όσο η χώρα βρίσκεται και θα βρίσκεται υπό πλήρη κατοχή.
Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας στο μήνυμα του για την επέτειο της 25ης Μαρτίου δηλώνει ευθαρσώς ότι “η εθνική ανεξαρτησία κατακτήθηκε με θυσίες και δεν θα μπορούσε να γίνει αλλιώς”. Μεγάλη αμαρτία η γελοιότητα της δήθεν απονομής τιμής με σιδερόφραχτες παρελάσεις και ψέμα το μήνυμα της ανεξαρτησίας, όταν από την στιγμή που παραλάμβανε την προεδρία του τόνιζαν ότι η εθνική ανεξαρτησία θα βαλθεί και τα σύνορα θα συρρικνωθούν με τον ίδιο να μην αντιδρά σε αυτά που άκουγε.
Ακούγοντας και το μήνυμα του πρωθυπουργεύοντος Σαμαρά ότι “στην επέτειο των 200 χρόνων της Ανεξαρτησίας μας, η πατρίδα μας θα είναι πιο ευημερούσα, πιο ανταγωνιστική και πιο ισχυρή από ποτέ”, μυρίζεις το ψέμα και γεύεσαι την αμαρτία της παπαρολογίας. Αναφέρεται στο 2021 γνωρίζοντας ο ίδιος πως εάν συνεχίσει το σινάφι του το προσκύνημα στους κατακτητές ούτε το 3021 δεν πρόκειται να δει άσπρη μέρα αυτός ο τόπος. Η δήλωση αυτή πέραν της ανοησίας των λεγομένων του σοβαροφανούς πολιτικάντη κρύβει και μία αλήθεια: Τα επόμενα 7 χρόνια δεν θα αλλάξει τίποτε, αντιθέτως για να φθάσουν οι καταστάσεις στην ευημερία του σκεπτικού του Σαμαρά, τα πράγματα θα γίνουν χειρότερα από ό,τι σήμερα. Μετά ο αγωνιστής Σαμαράς και η παρέα του θα τραβήξουν από 21 και θα κερδίσουν την παρτίδα έχοντας χάσει εμείς την πατρίδα. Δε μιλάμε για Black Jack αλλά για Black Βλακ.
Παρακάτω παραθέτουμε εκτός του ψέματος και της αμαρτίας και την γελοιότητα υποτακτικών οι οποίοι ομιλούν περδόμενοι αποστέλλοντας μηνύματα για την εθνική παλιγγενεσία: “Η εθνική γιορτή που συμπίπτει με μια περίοδο κρίσιμων τελικών αποφάσεων, ανακαλεί ιστορικές μνήμες που υπογραμμίζουν ποιο είναι το πραγματικό νόημα του Πατριωτισμού των δύσκολων και υπεύθυνων επιλογών σε αντίθεση με τον “εθνικολαϊκισμό” των εύκολων και ανεύθυνων λόγων. Είτε το θέλουμε είτε όχι αυτά τα βαριά χρόνια της κρίσης γράφουμε ένα κεφάλαιο της εθνικής μας ιστορίας, γι' αυτό ας σκεφτούμε τι θα λέει αυτό πολλά χρόνια αργότερα και ας διαφυλάξουμε την υπόσταση και την υπερηφάνεια του Έθνους των Ελλήνων”. Όχι ρε φίλε! Αυτά δεν είναι μπούρδες ούτε αμαρτίες, ούτε ψέμματα. Ως νέος Νικηταράς, ο Προικιλαράς Βενιζέλος θεωρεί εσένα που αυτοκτονείς, εσένα που το παιδί σου δεν έχει φαΐ, ανεύθυνο εθνικολαϊκιστή ενώ ο ίδιος είναι αυτός που θα τον γράψει η ιστορία ως Εθνικοαπελευθερωτή των Ελλήνων. Δεν φτάνουν όλα τα βυτία εκκενώσεως βόθρων για να μαζέψουν τους λόγους και την πατριωτίλα εθνοπροδοτών.
Κάθε χρόνο που περνά τέτοιες ημέρες Μνήμης, όλα αυτά τα υποζύγια των υποτακτικών μην έχοντας το θάρρος να κρατούν ψηλά την ευρωπαϊκή σημαία που πιστεύουν και μην έχοντας τα κότσια να παραδεχτούνε ότι τα ΟΧΙ και οι Επαναστάσεις πάντα χαλούσαν την σούπα των αφεντικών τους, στήνονται μπροστά σε κάμερες και βγάζουν άναρθρες κραυγές. Στην ουσία αυτό που κάνουν είναι να βρίζουν τους νεκρούς συγκρίνοντας τις μάχες εκείνων με τα ανοσιουργήματά τους και βάζοντας τους εαυτούς τους στην θέση κάποιων που μάτωσαν κυριολεκτικά αντιστεκόμενοι σε παρόμοια αθύρματα, ντόπια και ξένα.
Ως ψεύτες κουκουλώνουν το ψέμα τους με θυσίες άλλων και ως αμαρτωλοί ανάβουν μεγάλες λαμπάδες επιδεικνύοντας το πόσο καλοί νοικοκυροπροδοταραίοι είναι. Την στάση προσοχής στα ιερά και όσια την χρησιμοποιούν ως φερετζέ στο καθημερινό τους προσκύνημα στην Νενεκοκρατία η οποία είναι τρόπος ζωής και πολιτικής εδώ και πολλά χρόνια.
Ως λαός με αλάνθαστο κριτήριο την δίψα για Ελευθερία τιμούσαμε και τιμούμε αυτούς που έβαλαν το δίκαιο πάνω από το τομάρι τους και όχι αυτούς που διορισμένοι κατέλαβαν τους θώκους της εξουσίας μετά τις θυσίες των πρώτων. Εσύ μπορεί να θέλεις να αποτίσεις τιμή στον Κολοκοτρώνη, στον Πλαπούτα, στον Νικηταρά, στον Καραϊσκάκη, στον Ανδρούτσο και άλλους τέτοιους που υπήρξαν θύματα των πολιτικών αλλά αυτοί στους μόνους που αποτίουν τιμές καθημερινά είναι οι Μαυροκορδάτοι, οι Κωλέττηδες, οι Όθωνες και εν κατακλείδι σε όλους τους κόθωνες, καθαρούς προγόνους των σημερινών καταπιεστών.
Είναι μεγάλη αμαρτία ως λαός να ταυτίζεσαι με τους αποδεδειγμένα προδότες συμμετέχοντας στις φιέστες τους και μεγάλο ψέμα να πιστεύεις πως οι πολιτικοί σφαγείς σου θα πράξουν διαφορετικά από τους σφαγείς των ηρώων που τιμάς.-

Εκπομπή 24-3-2014

« PREV
NEXT »

1 σχόλιο

Ανώνυμος είπε...

Και να μην ξεχνάμε Γιάννη, την ιστορία την γράφουν πάντα οι νικητές.

Venceremos (κάποιοι-κάπου-κάποτε).

Βαγγέλης