Προσφατα
.

15.1.14

Εθνικό ξεβράκωμα

του Γιάννη Λαζάρου
Στο Ευρωκοινοβούλιο μίλησε ο πρόεδρος της ΕΕ, Αντώνης Σαμαράς και, ως καλός μεταφορέας αποφάσεων άλλων, τα διάβασε μια χαρά από τα χαρτάκια που του έδωσαν τα αφεντικά κάνοντας ορατό το μέλλον των λαών της Ευρώπης, αφού μέσα στις άλλες αερολογίες ανέφερε πως τώρα διορθώθηκαν κάποια λάθη και κάλεσε τους Ευρωπαίους να μην ψηφίσουν με την πίκρα της κρίσης αλλά με την αίσθηση ότι η κρίση ξεπερνιέται. Ως έπαρχος της αποικίας Ελλάδα ξεπέταξε γρήγορα με τα ανακατεμένα νούμερα ανάπτυξης και πλεονάσματος το θέμα Ελλάδα, έριξε δύο δήθεν πατριωτικά συνθήματα και έφθασε τελικά εκεί που διατάχθηκε εξ αρχής να φθάσει: Στον ευρωπαϊκό ολοκληρωτισμό.
Θα προωθήσει κατά την προεδρία του την διεύρυνση της Ευρώπης με τις υπόλοιπες Βαλκανικές χώρες που ακόμα δεν έχουν ενταχθεί στην Ένωση ενισχύοντας τις σχέσεις με τους συμμάχους της Ευρώπης, όπως οι ΗΠΑ διότι χρειαζόμαστε “περισσότερη και καλύτερη Ευρώπη”. 'Ετσι λοιπόν θα γίνει καλύτερη η Ευρώπη αν ενταχθεί η Αλβανία, τα κομμάτια της Πρώην Γιουγκοσλαβίας, τα Σκόπια όπου το μεροκάματο δεν ξεπερνάει τα 5 ευρώ. Άρα, εκτός από περισσότερους σκλάβους και ανοιγμένα με την Ελλάδα σύνορα, χρειάζεται δίοδο στην θάλασσα το αφεντικό – Γερμανία, όχι μόνο για εμπορικούς αλλά και για γεωπολιτικούς σκοπούς. Γι αυτό εντελώς τυχαία σήμερα ο Αβραμόπουλος υποδέχθηκε την υπουργό Άμυνας της Αλβανίας για να υπογράψουν τον Αύγουστο Συμφωνία Αμυντικής Συνεργασίας μεταξύ των δύο χωρών.
Ο ευρωπαϊκός ολοκληρωτισμός είναι το μέλλον των επόμενων γενεών, σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΕΕ, Σαμαρά. Η καταστροφή της χώρας Ελλάδας, που έχει το θράσος να αναφέρει ως πατρίδα του, για τον Σαμαρά είναι η διαμόρφωση του μέλλοντος της πραγματικής του πατρίδας Ενωμένης Ευρώπης. Δεν λέει τυχαία λοιπόν, “αυτό το μέλλον διαμορφώνουμε σήμερα, αυτό το μέλλον μάς ενώνει”. Παραδέχεται χωρίς ίχνος ντροπής ότι το ξεπούλημα της χώρας, η κατάργηση κάθε κοινωνικής πρόνοιας, το 50% ανεργίας και ο μισθός των 360 ευρώ δεν ήταν τυχαία γεγονότα που κατά λάθος συνέβησαν αλλά ένα καλά σχεδιασμένο πρόγραμμα που σκοπό έχει να μπολιάσει και τις υπόλοιπες χώρες της ΕΕ που δεν έχουν ισοζύγιο ίσο με της Γερμανίας.
 Αυτά κι άλλα μάς λέει ο πρόεδρος Σαμαράς. Αλλά ποιος πρόεδρος; Δεν στέγνωσε ακόμη το μελάνι των υπογραφών πριν λίγους μήνες της συμφωνίας G to G (Government to Government) με το Ισραήλ. Δεν προλάβαμε να ξεχάσουμε την διακρατική συμφωνία με την οποία όλα τα υπουργικά χαρτοφυλάκια (συμπεριλαμβανομένων και της Εθνικής Αμύνης) είναι διαθέσιμα ακόμα και για αλλαγές από τα ανάλογα υπουργεία του Ισραήλ. Έχουν γίνει πάνω από 3 διυπουργικά συμβούλια Ελλάδας και Ισραήλ που αφορούν τα πάντα. Από την Ενέργεια, την Άμυνα μέχρι έκτακτα γεγονότα που μπορούν να συμβούν στις δύο χώρες, ακόμη και καταστολής κοινωνικών αναταραχών. Επειδή στο Ισραήλ δεν συμβαίνει τίποτε, αυτά αφορούν μόνο την Ελλάδα. Με βάση λοιπόν την Διακρατική Συμφωνία μεταξύ ενός κράτους-μέλους της ΕΕ με ένα κράτος που δεν είναι καν στην Ευρώπη, ποιος είναι σήμερα ο πραγματικός πρόεδρος της Ευρώπης που θέλει “περισσότερη Ευρώπη”, ο Σαμαράς ή ο Νετανάχιου; Αφού σύμφωνα με την G to G δεν μπορεί να πετάξει μύγα στην Ελλάδα χωρίς να ενημερωθούν οι ομόλογες μύγες του Ισραήλ για ποιον πρόεδρο μιλάμε και για ποιες αποφάσεις και ομιλίες του;
Γιατί να θέλει άραγε ο Σαμαράς περισσότερους χρεωμένους και κατεστραμμένους λαούς στην Ευρώπη; Τι φοβάται ο πρόεδρος Σαμαράς και θέλει να ενισχύσει επί προεδρίας του την Άμυνα της Ευρώπης και θα κυνηγήσει κάθε εξτρεμισμό από όπου κι αν προέρχεται όταν απειλείται η “ειρήνη” της Ένωσης; Τι μέλλον είναι αυτό που σχεδιάζει ο πρόεδρος Σαμαράς; Αλήθεια, τον έχετε ικανό να τα σκέφτεται όλα αυτά μόνος του ο πρόεδρος; Ποιος προεδρεύει φανερά πια στο μόρφωμα που ονομάζεται Ενωμένη Ευρώπη; Διότι ο πρόεδρος Σαμαράς απεδείχθη ότι δεν είναι ικανός να προεδρεύσει ούτε σε μια πιτσαρία.
Στο εξάμηνο προεδρίας της επαρχίας Ελλάδας θα διαδραματιστούν πολύ σοβαρά γεωπολιτικά θέματα και έχοντας ένα λαό ήδη εξαντλημένο από την πολιτική της ΕΕ, όσα θέλουν να περάσουν φασιστικά και αμετάκλητα θα τα περάσουν χωρίς καμία αντίδραση. Η μοναδική σανίδα σωτηρίας που μάς άφησαν για να κρατηθούμε ανήκει στο ίδιο υποβρύχιο που τίναξε στον αέρα το καράβι Ελλάδα. 
Τα ερωτήματα ευρώ ή δραχμή, Μνημόνιο ή αντιΜνημόνιο φαντάζουν νηπιακές καταστάσεις μπροστά στα σχέδια που υλοποιούν με αχυράνθρωπους προέδρους τύπου Σαμαρά. Ο ολοκληρωτισμός δεν είναι προ των πυλών. Έχει μπει για τα καλά στο αποκαλούμενο ευρωπαϊκό κράτος Ελλάδα και με Δούρειο Ίππο την προεδρία της θα αλλάξει τα πάντα εφαρμόζοντας τον ευρωπατριωτισμό καταργώντας κάθε έννοια εθνικής ταυτότητας. Απόδειξη για αυτό που έρχεται είναι η πανευρωπαϊκή συμμαχία προ των ευρωεκλογών που με πάθος ζήτησε ο πρόεδρος Σαμαράς: “Το Ευρωκοινοβούλιο πρέπει να ενισχυθεί, να ελέγχει τις αποφάσεις. Θέλουμε ισχυρό κοινοβούλιο. Είμαστε βέβαιοι ότι με αυξημένες αρμοδιότητες θα φέρει πιο κοντά τα ιδανικά της ενωμένης Ευρώπης στον πολίτη”.
Ὁ πρόεδρος Σαμαράς μέ τά παραπάνω καταργεῖ ἄμεσα αὐτό πού ὑποτίθεται πώς ὑπηρετεῖ: Τήν Ἑλληνική Δημοκρατία, τήν λαϊκή ἐντολή καί τήν Ἐθνική ἀνεξαρτησία. Ὡς εὐρωπατριώτης ξεβρακώθηκε ἀπόλυτα. 
Διότι ὅσο ἰσχυρό θά γίνεται τό εὐρωκοινοβούλιο τόσο ἀνίσχυρο θά γίνεται τό ἐθνικό κοινοβούλιο, καί ὅποιες ἀποφάσεις ἔστω καί δῆθεν δημοκρατικά θά πάρεις ὡς Ἕλληνας, αὐτές θά ἐλέγχονται ἀπό τούς εὐρωπατριῶτες ὑπέρ τῶν δικῶν τους ἀποκλειστικά συμφερόντων.-

Εκπομπή 15-1-2014
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια