Προσφατα
.

7.9.17

Τα γουρούνια, η Liberation και η Μαρία Μαλαπέρδα

του Γιάννη Λαζάρου
Οι «δημοκρατικές» ευαισθησίες κυβερνώντων, λαών, μα πάνω απ' όλα των ΜΜΕ που τους εκπροσωπούν μερικές φορές ξεπερνάει και την φαντασία παραμυθάδων που έμειναν στην ιστορία. Ανάλογα με το χρήμα και η είδηση ή το άρθρο, για να μην μιλήσουμε για βαθυστόχαστες αναλύσεις που δεν τις αντέχει ούτε το μεταλλαγμένο καλαμπόκι της Monsanto.
Όταν δεν έχεις την διάθεση να αμυνθείς, γίνεσαι έρμαιο στον εξευτελισμό του κάθε τυχάρπαστου ο οποίος ανάλογα με την αμοιβή «εργάζεται» για το συμφέρον των αφεντικών του και δεν ορρωδεί προ ουδενός, ακόμη κι αν οι προσβολές αφορούν ιερά και όσια.
Η Ελλάδα τα τελευταία χρόνια έχει δεχτεί άπειρες προσβολές από απίθανα ανθρωπάκια που ο μόνος λόγος ύπαρξής τους είναι η γονυκλισία και η διαιώνιση του ναζιστικού κυττάρου. Ουδείς αντέδρασε, διότι οι πρόθυμοι έχουν κατακλύσει την επικράτεια έναντι πινακίου φακής.
Τελευταία, ήρθε η «δημοκρατική» Liberation με μια βαθυστόχαστη ανάλυση της κας Maria Malagardis η οποία είναι ειδική «Ελληνολόγος» και φώναξε να ακούσει όλη η Ευρώπη πως: «οι Έλληνες από γουρούνια...θύματα». 
Αφού η «γνώστρια της ελληνικής πραγματικότητας» μάζεψε κάποιες δηλώσεις ανεγκέφαλων Ευρωπαίων ναζιστοθρεμμένων καταλήγει στο συμπέρασμα πως τα Ελληνάκια πάνω που τα αντιμετωπίζονταν σαν γουρούνια λόγω τεμπελιάς και απατεωνιάς, έχουν μετατραπεί σε θύματα λόγω της αποκαλούμενης κρίσης.
Κάποιος πρέπει να ενημερώσει την κα Μαλαπέρδα πως τα γουρούνια είναι ΠΑΝΤΑ ΘΥΜΑΤΑ. Δεν γλυτώνουν το σφάξιμο ούτε με υποταγή στον Χίτλερ. Αυτή είναι η μοίρα τους. Είναι ίδια με τη μοίρα των λαών που προσκύνησαν και φυσικά εξαφανίστηκαν. 
Από την στιγμή που υπάρχουν εκατομμύρια άνθρωποι οι οποίοι πιστεύουν πως τύποι σαν τον Μακρόν και τον Τσίπρα κυβερνάνε, σίγουρα θα υπάρξουν και εκατομμύρια που θα δακρύσουν με την βαθυστόχαστη ανάλυση των κακόμοιρων γουρουνιών που τώρα είναι θύματα. Κάποιοι βέβαια, μπορεί να σκεφτούν πως θα σκληρύνει το ψαρονέφρι από την θυματοποίηση, αλλά με μια καλή συνταγή κάποιου Γάλλου σεφ και με σως φραγκόσυκου θα τρώγεται και πάλι μια χαρά. 
Επίσης, κάποιος πρέπει να ενημερώσει την μαντάμ Μαλαπέρδα πως το ουρλιαχτό των γουρουνιών πριν τη σφαγή δεν το αντέχουν ούτε οι οι ίδιοι οι σφαγείς τους. Το ουρλιαχτό των Ελλήνων-γουρουνιών που σφάζονται ανελέητα εδώ και μια δεκαετία (αυτοκτονίες-κατασχέσεις) το αντέχουν εσωτερικοί και εξωτερικοί φασίστες, γιατί είναι βουβό. Δεν ακούγεται άχνα, μόνο λίγοι ακούνε κι αυτοί ακούνε πιο πολύ με την ψυχή παρά με τα αυτιά. 
Η στοχοποίηση κάθε έμβιου όντος για την διαφορετικότητά του δεν είναι σημερινό φαινόμενο. Οι «κακοί» Λύκοι και τα «βρωμερά» γουρούνια, η «παμπόνηρη» αλεπού και ο «σκυλάραπας», έχουν φέρει, διαχρονικά, πολλά κέρδη σ' αυτούς που δημιουργούν στόχους. Η Ελλάδα δεν γλύτωσε την στοχοποίηση και τα τελευταία διακόσια χρόνια φέρνει αμύθητα κέρδη στους πατρόνους της. Ο πληθυσμός ανάλογα με την περίπτωση δέχτηκε τον ρόλο του θύματος, εκτός ολίγων οι οποίοι και εξαφανίστηκαν (σκοτώθηκαν-δολοφονήθηκαν-εκτελέστηκαν) για να εξαφανίζονται και οι αντιστάσεις και να ρέουν τα κέρδη. 
Πρέπει να ενημερωθεί πάραυτα, τόσον η «δημοκρατική» Liberation, όσον και η μανδάμ Μαλαπέρδα, πως τα γουρούνια έχουν ακτίνα όσφρησης δώδεκα με δεκαπέντε χιλιόμετρα. Φανταστείτε τι θα συνέβαινε αν όλα τα Ελληνογούρουνα μύριζαν την μπόχα της σαπίλας που λέγεται Ενωμένη Ευρώπη. Όταν λέμε όλα εννοούμε όλα ακόμη κι αυτά που αντέχουν τον βόθρο για το παντεσπάνι τους έστω κι αν είναι Γαλλικό. Θα ήταν ωραία η σκηνή εκατομμυρίων γουρουνιών να παρακολουθούν την σφαγή των σφαγέων τους on line.
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια